ZELF BELEGGEN
zoals u wilt 💪

Beleg bij de grootste online broker tegen ongekend lage tarieven, net als onze 2 miljoen andere klanten. Financial power to you.

Open een rekening Ontvang €100 tegoed

Beleg bij een
vertrouwde broker

de cijfers liegen er niet om 🔒

2 mln

Klanten

86

Awards

1

Bankvergunning

Beleg tegen
ongekend lage tarieven

*Er kunnen valuta-, connectiviteits- of externe product- en spreadkosten van toepassing zijn. Meer informatie vindt u op onze tarievenpagina. Handlingkosten zijn niet van toepassing op de ETF Kernselectie. De ETF Kernselectie is onderworpen aan een Fair Use Policy.

LindaxDegiro

LINDA. 🤝 DEGIRO

Je financiële toekomst zelf vormgeven, dat zou voor iedereen mogelijk moeten zijn. Ook voor vrouwen. Toch is slechts 1 op de 5 beleggers vrouw en dat is zonde, want ze zijn er volgens onderzoek erg goed in. Samen met LINDA. willen we die kloof dichten. Vanaf nu delen we elke week leerzame tips, artikelen en video’s over beleggen. Ontwikkeld samen met LINDA., door en voor vrouwen. Maar net zo interessant voor iedereen die meer wil leren over financiële onafhankelijkheid. Financial power to you!

Documentary slider

Beleg in wat u kent.

U koopt producten van uw favoriete merken. Maar heeft u er ooit over nagedacht om het bedrijf zelf te kopen? Een van Warren Buffett's beroemde investeringslessen is om te beleggen in bedrijven die u begrijpt: "Risico komt voort uit het niet begrijpen wat je doet". Het is belangrijk dat u het businessmodel van een bedrijf begrijpt. Ook wilt u de concurrentievoordelen, groeivooruitzichten en risico's kennen. De les van Buffet hier is dat men zich niet moet laten meeslepen door recente koersbewegingen, maar zich moet concentreren op de onderliggende bedrijfsfundamenten achter de koers. Beleg in bedrijven die u de komende 10 tot 20 jaar zou willen bezitten. Dit kunnen merken zijn waar u als consument tevreden over bent of die u gewoon belangrijk vindt. U kunt al uw favoriete merken vinden op ons bekroonde platform.

Geïnteresseerd in meer beleggingslessen? Bekijk onze Beleggersacademie.

Documentary slider

True Stories of Investing

Het is onze missie om beleggen toegankelijk te maken voor allen die op een slimme en verantwoorde manier hun eigen financiële toekomst willen vormgeven. Dat doen we met een kwalitatief, gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt beleggingsplatform, maar ook met educatie. Daarom zijn we naast het aanbieden van onze academie een samenwerking aangegaan met bekroonde documentaire maker, New Amsterdam, en met documentaire platform Discovery. In ‘True Stories of Investing’ weerleggen journalisten, professoren, gedragswetenschappers, voormalig ministers en beleggers, waaronder Wereldkampioen F1 Nico Rosberg, de grootste misvattingen over beleggen. En lichten zij een aantal belangrijke beleggingslessen toe die elke belegger zou moeten weten.

Kijk hier de documentaire. Veel kijkplezier!

ONTDEK MEER

Simpel beleggen met ETF’s

Bij DEGIRO kunt u beleggen in Exchange Traded Funds (ETF's). Dit zijn samengestelde mandjes met effecten, die, net als aandelen, met één order op een beurs kunnen worden gekocht en verkocht. Een ETF volgt onderliggende producten. Dit kan van alles zijn, van de prijs van een grote en diverse verzameling aandelen of effecten tot een individuele grondstof. Met een Wereld-ETF kunt u bijvoorbeeld met één eenvoudige order beleggen in duizenden onderliggende bedrijven over de hele wereld, verdeeld over regio's en sectoren. Dit zorgt voor eenvoudige spreiding. Commissiekosten voor de meest populaire ETF's zijn van het huis. Valuta- en externe product- en spreadkosten kunnen van toepassing zijn. U vindt de voorwaarden en de lijst hier.

Ontdek meer

Impactbeleggen met ESG-scores

Beleggen gaat niet alleen over geld, u kunt ook impact beleggen voor een betere wereld. Bij DEGIRO tonen we daarom gratis productscores op het gebied van duurzaamheid. Deze kunnen u helpen bij het kiezen van bedrijven die passen bij uw waarden. De zogeheten ‘ESG-scores’ laten u zien hoe bedrijven of beleggingen scoren op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur. Deze scores helpen u de risico's - en kansen - te beoordelen van de prestaties van bedrijven op cruciale gebieden zoals klimaatverandering, beloning van bestuurders en diversiteit & exclusiviteit. U vindt deze informatie via ons platform op de detailpagina van een bedrijf onder het tabblad 'ESG Risk Ratings'. Ontdek meer over impact beleggen en gratis ESG-scores op ons platform door hier te klikken.

Ontdek meer

Spreiden van beleggings-
risico's

U kunt uw risico beïnvloeden door een goed gespreide portefeuille samen te stellen en uw beleggingen te spreiden over verschillende typen, regio's en sectoren. En te balanceren tussen groei- en waarde aandelen. Wij bieden u toegang tot een universum aan producten en beurzen. Het is belangrijk om te bepalen hoeveel risico u bereid bent te nemen, welke producten bij uw risicoprofiel en kennis passen en een duidelijk beleggingsplan op te stellen. Als u een beginnende belegger bent, bekijk dan onze beleggersacademie, met 10 beleggingslessen om u op weg te helpen.

Ontdek meer

Het beste van
alle werelden

Wij bieden de uitzonderlijke combinatie van een gebruiksvriendelijk platform en lage tarieven. Mede hierdoor zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot de grootste broker van Europa. Ontdek waarom meer dan twee miljoen beleggers al een rekening bij ons hebben.

Ongekend lage tarieven

Beleg wereldwijd en profiteer van onze revolutionaire kostenstructuur.

arrow_right arrow_right
3dcoins

Wereldwijde markten

Krijg toegang tot meer dan 50 wereldwijde beurzen.

arrow_right arrow_right
3dglobe

Bekroonde broker

Wij zijn uitgeroepen tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

arrow_right arrow_right
3dtrophy

Veilig en vertrouwd

Een toonaangevend Europees beleggingsplatform met een bankvergunning.

arrow_right arrow_right
3dshield

De risico's van beleggen

Beleggen kan voordelig zijn maar het is niet zonder risico. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Bij DEGIRO zijn we open en transparant over de risico’s die gepaard gaan met beleggen. Voordat u begint met beleggen, zijn er een aantal factoren om te overwegen. Het helpt om vast te stellen hoeveel risico u bereid bent te nemen en welke producten daar het best bij passen.

Daarnaast is het niet raadzaam om geld te beleggen dat u wellicht op korte termijn nodig heeft, of om posities in te nemen die financiële moeilijkheden kunnen opleveren. Het begint allemaal met bedenken wat voor belegger u wilt zijn. U kunt meer lezen over de risico’s van beleggen in onze Nadere Informatie Beleggingsdiensten documenten of bekijk onze beleggingsrisico pagina.

Je beleggingsreis begint hier

Open een gratis rekening en sluit je aan bij meer dan 2 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Start met beleggen
€100 tegoed
dagen
uur
min
close_white

Wanneer u een account opent zijn de eerste transactiekosten tot €100 voor onze rekening. Zie de voorwaarden.

close_white

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2 miljoen klanten en meer dan 80 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien u voor 1 januari 2023 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt t/m 31 december 2022.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
  • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 januari 2023.
  • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin februari 2023 teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
  • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 december 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close