ZELF BELEGGEN
zoals u wilt 💪

Beleg bij de grootste online broker tegen ongekend lage tarieven vanaf €0 commissie. Financial power to you… en onze 1,9 miljoen andere beleggers.

€50 tegoed
dagen
uur
min

Tijdelijk zijn uw eerste transactiekosten tot €50 voor onze rekening. Zie de voorwaarden.

DEGIRO introduceert ZERO op de grootste beurzen

Ontdek onze tarieven

AANDELEN

US

0

ETF’S

ETF CORE SELECTION

0

HANDLINGKOSTEN

GRATIS TOT 20.12.21

0,50

Commissievrij handelen op Amerikaanse aandelen kan vanaf 22.11.2021. Prijzen zijn exclusief valutakosten en connectiviteitskosten waar dat van toepassing is. Handlingkosten zijn niet van toepassing op de Kernselectie ETF’S. Het tarief voor de DEGIRO Trackers en Beleggingsfondsen Kernselectie is gebaseerd op een Fair Use Policy.

Beleggen in cryptotrackers via DEGIRO

Met DEGIRO kunt u beleggen in crypto's zonder ze daadwerkelijk te kopen, door te beleggen in cryptotrackers. Op ons platform vindt u een ruime selectie aan cryptotrackers, waarvan de meerderheid ETN’s zijn. Ook bieden we crypto-ETFs aan. Let wel, deze volgen blockchain-gerelateerde indices en niet cryptocurrencies rechtstreeks. Het is niet nodig om een cryptowallet op te zetten of een cryptobeurs te gebruiken. Let op: Er zijn hoge risico's verbonden aan het beleggen in cryptotrackers. Wij raden u aan alleen te beleggen in financiële producten die passen bij uw kennis en ervaring!

Ontdek meer

Het beste van alle werelden

Wij bieden de uitzonderlijke combinatie van een gebruiksvriendelijk platform en lage tarieven. Ook zijn wij nu onderdeel van de grootste broker in Europa. Ontdek waarom meer dan een miljoen beleggers al een rekening bij ons hebben.

Ongekend lage tarieven

Beleg met ongekend lage tarieven, of zelfs zonder commissie in Amerikaanse aandelen en een ruime selectie aan ETFs.

Lees meer

Wereldwijde markten

Krijg toegang tot meer dan 50 wereldwijde beurzen.

Lees meer

Bekroonde broker

Wij zijn uitgeroepen tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

Lees meer

Veilig en vertrouwd

Een toonaangevend Europees beleggingsplatform met een bankvergunning.

Lees meer

Ontdek ons kenniscentrum

Leer meer over beleggen en blijf op de hoogte over wat er speelt op de beurs.

Innovative blue

Beleggersacademy

Een kennisbron voor de
beginnende belegger.

Lees meer

News blue

Blog

Beleggingsinspiratie,
marktinzichten, ideeën en meer.

Lees meer

Ontdek het hele kenniscentrum

risk-img

De risico's van beleggen.

Beleggen kan voordelig zijn maar het is niet zonder risico. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Bij DEGIRO zijn we open en transparant over de risico’s die gepaard gaan met beleggen. Voordat u begint met beleggen, zijn er een aantal factoren om te overwegen. Het helpt om vast te stellen hoeveel risico u bereid bent te nemen en welke producten daar het best bij passen. Daarnaast is het niet raadzaam om geld te beleggen dat u wellicht op korte termijn nodig heeft, of om posities in te nemen die financiële moeilijkheden kunnen opleveren. Het begint allemaal met bedenken wat voor belegger u wilt zijn. U kunt meer lezen over de risico’s van beleggen in onze Nadere Informatie Beleggingsdiensten documenten of bekijk onze beleggingsrisico pagina.

DEGIRO GESCHIEDENIS

Onze geschiedenis

In 2013 lanceerde DEGIRO haar online brokerage services in Nederland. Sindsdien is DEGIRO uitgebreid naar 18 Europese landen, waar particuliere beleggers kunnen profiteren van een zeer competitieve commissiestructuur. Hierdoor is DEGIRO in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste brokers in Europa.

Start nu met beleggen
2021

Aanhoudende groei

2021 was een enerverend jaar. Naast een ongekende groei van ons klantenbestand hebben wij significante verbeteringen aan ons platform aangebracht. Zo hebben we een uitgebreide hoeveelheid financiële data toegevoegd, zoals ESG Risk Ratings en Analisten Visie. We zijn begonnen met het uitrollen van een nieuwe oplossing voor het aanhouden van onbelegde gelden in de vorm van flatexDEGIRO geldrekeningen. Ook hebben we onze kernselectie van gratis ETF's uitgebreid. Niet te vergeten, de fusie met flatex is voltooid en de mogelijkheid om te handelen op Tradegate Exchange is geïmplementeerd.

2020

Het volgende hoofdstuk

In 2020 hebben we onze krachten gebundeld met flatex AG, waarmee we onder de naam flatexDEGIRO AG één van de grootste brokers in Europa werden. Ook werden we opgenomen in de SDAX, wat flatexDEGIRO één van de 160 grootste beursgenoteerde bedrijven in Duitsland maakt. Gezamenlijk bedienen we nu meer dan 1.000.000 beleggers.

2019

Een nieuw beleggingsplatform

In 2019 lanceerden wij een nieuw beleggingsplatform, gebaseerd op feedback van onze klanten en technologische ontwikkelingen. Met dank aan deze klanten heeft DEGIRO ook in 2019 meerdere internationale awards gewonnen. Alsof dat nog niet genoeg is, profiteren inmiddels 450.000 beleggers van onze diensten.

2018

Meer dan 350.000 klanten en ruim 40 awards

In 2018 passeerde DEGIRO de grens van 350.000 klanten. Dankzij onze klanten heeft DEGIRO ruim 40 internationale awards gewonnen waaronder de Best Broker en Best Mobile App Award van Financial Times & Investors Chronicle.

2017

Meer dan 200.000 klanten

In 2017 doorbrak DEGIRO de grens van 200.000 klanten en behoorde tot de 5 grootste brokers van Europa op basis van het aantal verwerkte transacties per jaar. DEGIRO won meerdere prijzen waaronder “Best Broker“ in Duitsland, uitgereikt door Handelsblatt.

2016

Grootste broker van Nederland

In 2016 werd DEGIRO de grootste online broker van Nederland op basis van het aantal verwerkte transacties per jaar. Daarnaast startte DEGIRO ook in Zwitserland en wist daarmee het 18e land te voorzien van lage transactiekosten.

Switzerland
2015

DEGIRO start in Noord-Europa & Italië

Gedurende 2015 werd de groei doorgezet naar Noord-Europa en Italië. Ook werden er vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de “Gouden Stier” in Nederland.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland
2014

Uitbreiding naar 9 landen

In 2014 breidde DEGIRO haar dienstverlening uit naar 9 andere Europese landen. Tevens verstevigde DEGIRO haar positie in Nederland dankzij het winnen van de ‘Best Broker’ award.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal
2013

Start van DEGIRO

In 2013 introduceerde DEGIRO institutionele tarieven voor particuliere beleggers. Dit maakte wereldwijd beleggen laagdrempelig en betaalbaar.

Netherlands

Onze reis is pas net begonnen

Meer weten over waar we heen gaan? Lees meer over wie we zijn en waar we in geloven.

Ontdek meer read more

Ruim 80 internationale awards

Kies voor de partij die is benoemd tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

Financial Times & Investors Chronicle 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2020

veiligheid
Netherlands

Beste online broker

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

Financial Times & Investors Chronicle 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2020

veiligheid
veiligheid

BESTE ONLINE BROKER

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

Trotse sponsor van Borussia Mönchengladbach

Sinds de zomer van 2020 zijn wij de trotse hoofdsponsor van voetbalclub Borussia Mönchengladbach. Ons logo schittert op het moment op hun Champions League shirts!

Logo

Actievoorwaarden €50 transactietegoed actie

Indien u in de periode tussen 15 oktober en 1 december 2021 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €50 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt tot 1 december 2021.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €50 transactietegoed toegekend.
  • Het €50 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten in de periode tot 31 december 2021.
  • De door u gemaakte transactiekosten (tot een maximum van €50,-) worden begin januari teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 november 2021 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close