ZELF BELEGGEN
zoals u wilt 💪

Beleg bij de grootste online broker tegen ongekend lage tarieven vanaf €0 commissie. Financial power to you… en onze 2 miljoen andere beleggers.

€50 tegoed
dagen
uur
min

Tijdelijk zijn uw eerste transactiekosten tot €50 voor onze rekening. Zie de voorwaarden.

DEGIRO introduceert ZERO op de grootste beurzen

Ontdek onze tarieven

AANDELEN

ETF’S

EXTERNE HANDLINGKOSTEN

AANDELEN

US

0

ETF’S

ETF KERNSELECTIE

0

EXTERNE HANDLINGKOSTEN

0,50

Commissievrij handelen op Amerikaanse aandelen. Prijzen zijn exclusief valutakosten en connectiviteitskosten waar dat van toepassing is. Handlingkosten zijn niet van toepassing op de Kernselectie ETF’S. Het tarief voor de DEGIRO Trackers en Beleggingsfondsen Kernselectie is gebaseerd op een Fair Use Policy.

Simpel beleggen met ETF’s

Bij DEGIRO kunt u beleggen in exchange-traded funds (ETFs). Dit zijn samengestelde mandjes met effecten, die, net als aandelen, met één order op een beurs kunnen worden gekocht en verkocht. Een ETF volgt onderliggende producten. Dit kan van alles zijn, van de prijs van een grote en diverse verzameling aandelen of effecten tot een individuele grondstof. Met een Wereld-ETF kunt u bijvoorbeeld met één eenvoudige order beleggen in duizenden onderliggende bedrijven over de hele wereld, verdeeld over regio's en sectoren. Dit zorgt voor eenvoudige spreiding. Wij bieden veel ETF's zelfs commissievrij aan. Lees hier meer over dit type product en bekijk de lijst met de meest populaire ETF's.

Ontdek meer

Impactbeleggen met ESG-scores

Beleggen gaat niet alleen over geld, u kunt ook impact beleggen voor een betere wereld. Bij DEGIRO tonen we daarom gratis productscores op het gebied van duurzaamheid. Deze kunnen u helpen bij het kiezen van bedrijven die passen bij uw waarden. De zogeheten ‘ESG-scores’ laten u zien hoe bedrijven of beleggingen scoren op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur. Deze scores helpen u de risico's - en kansen - te beoordelen van de prestaties van bedrijven op cruciale gebieden zoals klimaatverandering, beloning van bestuurders en diversiteit & exclusiviteit. U vindt deze informatie via ons platform op de detailpagina van een bedrijf onder het tabblad 'ESG Risk Ratings'. Ontdek meer over impact beleggen en gratis ESG-scores op ons platform door hier te klikken.

Ontdek meer

Spreiden van beleggings-
risico's

U kunt uw risico beïnvloeden door een goed gespreide portefeuille samen te stellen en uw beleggingen te spreiden over verschillende typen, regio's en sectoren. En te balanceren tussen groei- en waarde aandelen. Wij bieden u toegang tot een universum aan producten en beurzen. Het is belangrijk om te bepalen hoeveel risico u bereid bent te nemen, welke producten bij uw risicoprofiel en kennis passen en een duidelijk beleggingsplan op te stellen. Als u een beginnende belegger bent, bekijk dan onze beleggersacademie, met 10 beleggingslessen om u op weg te helpen.

Ontdek meer

Het beste van
alle werelden

Wij bieden de uitzonderlijke combinatie van een gebruiksvriendelijk platform en lage tarieven. Ook zijn wij nu onderdeel van de grootste broker in Europa. Ontdek waarom meer dan twee miljoen beleggers al een rekening bij ons hebben.

Ongekend lage tarieven

Beleg met ongekend lage tarieven, of zelfs zonder commissie in Amerikaanse aandelen en een ruime selectie aan ETFs.

arrow_right arrow_right
3dcoins

Wereldwijde markten

Krijg toegang tot meer dan 50 wereldwijde beurzen.

arrow_right arrow_right
3dglobe

Bekroonde broker

Wij zijn uitgeroepen tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

arrow_right arrow_right
3dtrophy

Veilig en vertrouwd

Een toonaangevend Europees beleggingsplatform met een bankvergunning.

arrow_right arrow_right
3dshield

Ruim 80
internationale
awards

FT
Rankia
Cashcow
NTV

De risico's van beleggen

Beleggen kan voordelig zijn maar het is niet zonder risico. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Bij DEGIRO zijn we open en transparant over de risico’s die gepaard gaan met beleggen. Voordat u begint met beleggen, zijn er een aantal factoren om te overwegen. Het helpt om vast te stellen hoeveel risico u bereid bent te nemen en welke producten daar het best bij passen.

Daarnaast is het niet raadzaam om geld te beleggen dat u wellicht op korte termijn nodig heeft, of om posities in te nemen die financiële moeilijkheden kunnen opleveren. Het begint allemaal met bedenken wat voor belegger u wilt zijn. U kunt meer lezen over de risico’s van beleggen in onze Nadere Informatie Beleggingsdiensten documenten of bekijk onze beleggingsrisico pagina.

Begin vandaag nog met beleggen

Ontdek waarom meer dan 2 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Start met beleggen
Logo

Actievoorwaarden €50 transactietegoed actie

Indien u t/m 31 januari 2022 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €50 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt t/m 31 januari 2022.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €50 transactietegoed toegekend.
  • Het €50 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 28 februari 2022.
  • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €50,-) worden begin maart teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
  • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 januari 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close