020 - 535 34 96

DEGIRO introduceert kostprijs+ account voor aex opties

Handelen in AEX INDEX Opties voor maar €0,20 per contract

DEGIRO biedt actieve optiebeleggers in de AEX de mogelijkheid om tegen kostprijs te handelen. Tegen een vaste maandelijkse vergoeding van €995,- kan voor €0,20 cent per contract worden gehandeld. Ondanks de vaste kosten zullen zeer actieve optiebeleggers hierdoor duizenden euro’s op jaarbasis kunnen besparen. Het kostprijs+ account is ingegaan vanaf 1 juli, sinds die datum biedt DEGIRO ook combinatieorders aan op het platform.

Profiteer voor 31 juli en ontvang 50% korting over uw vaste kosten in het eerste jaar!

Waarom dit model?

Onlangs introduceerde Euronext een cap op haar kosten. Boven de 130.000 contracten (per maand) rekent Euronext geen kosten meer aan brokers. DEGIRO komt boven deze grens uit en wil dit voordeel aan haar grootverbruikers doorgeven. Met dit “Spotify” achtig model wil DEGIRO de actieve optiebeleggers die nog via andere brokers handelen bereiken. Nederland telt een selecte groep beleggers die een paar duizend AEX contracten per maand verhandelen. Ondanks dat deze groep klein is, zijn de beleggers wel verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de verhandelde contracten in de markt. DEGIRO wil deze groep graag in zijn geheel aantrekken.

Aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met onze servicedesk via 020 - 535 34 96 of klanten@degiro.nl.


DEGIRO = Groot in handel, klein in prijzen

DEGIRO is de eerste groothandel broker voor particuliere beleggers en stelt haar klanten in staat om tegen ongekend lage tarieven wereldwijd te beleggen. DEGIRO, dat in 2008 is opgericht, richtte zich in eerste instantie uitsluitend op de professionele markt. Dankzij de lage tarieven en snelle dienstverlening wist het bedrijf verder uit te groeien. DEGIRO is momenteel de tweede grootste broker van Nederland en actief in 17 Europese landen. Dit jaar verwerkt het platform, naar verwachting, voor meer dan 30 miljard euro aan transacties op beurzen wereldwijd. Dit is meer dan een verdubbeling ten opzichte van het jaar ervoor.

Voor onze reguliere tarieven verwijzen wij u graag door naar onze tarievenpagina.

open een GRATIS account