020 - 535 34 96

Euronext start samenwerking met DEGIRO op het gebied van retail investor services

Marketingovereenkomst versterkt de communicatie naar particuliere beleggers

EuronextVandaag kondigt Euronext een overeenkomst aan met online broker DEGIRO op het gebied van activiteiten voor particuliere beleggers in Nederland, ter verbetering van de communicatie met deze belangrijke doelgroep. Binnenkort, zal DEGIRO, member van de Euronext derivatenmarkt, de eerste online broker zijn die retaildiensten van Euronext rechtstreeks naar haar klanten distribueert, waardoor de communicatie met de eindbelegger efficiënter en effectiever wordt.

Een groot aantal particuliere beleggers handelt actief op de markten van Euronext Amsterdam, in een breed scala aan producten. Euronext blijft content produceren voor deze belangrijke groep, maar gaat deze vanaf nu rechtstreeks aan members zoals DEGIRO doorzetten, omdat deze de primaire relatie hebben met de eindbelegger. Een retail broker is beter in staat om te oordelen over de geschiktheid van een product en over welke informatie de belegger dient te beschikken om een beleggingskeuze te maken. Euronext meent dat deze verlegging van focus de meest effectieve methode is om de communicatie met eindgebruikers te stroomlijnen.

Lees volledig persbericht


DEGIRO = Groot in handel, klein in prijzen

Wereldwijd beleggen tegen ongekend lage tarieven

Voor beleggers is er al veel veranderd. Koersen werden streaming en orders razendsnel. Eén ding is echter altijd hetzelfde gebleven. U betaalt te veel voor uw transacties. DEGIRO maakt hier een einde aan. Bij DEGIRO belegt u wereldwijd tegen 'groothandel' tarieven.

Tarieven Euronext Amsterdam

GEEN BEWAARLOON
GEEN DIVIDENDKOSTEN
GEEN MINIMUM STORTING
GRATIS REALTIME KOERSEN

Beleg veilig & vertrouwd

Bescherming van uw gegevens is onze hoogste prioriteit. Al onze technologie en infrastructuur voldoen aan de bancaire normen. DEGIRO staat daarnaast onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Binnen 10 minuten beleggen

Bij DEGIRO kunt u volledig online klant worden. Wij maken daarbij gebruik van de afgeleide bankidentificatie. Geld overboeken naar uw rekening bij DEGIRO kan via uw eigen bank of d.m.v. iDEAL. Alleen bij DEGIRO kunt u daarom binnen 10 minuten wereldwijd beleggen.

Wereldwijd beleggen

Onze infrastructuur is volledig in-house ontwikkeld. Veel actieve- en institutionele beleggers binnen Europa maken al jaren gebruik van DEGIRO. Via onze systemen is het mogelijk om op alle belangrijke beurzen wereldwijd te beleggen.

Ja, Ik open een account Ik wil meer weten