Investeer met onze beleggingsapp

Onze prijswinnende beleggingsapp zorgt ervoor dat u altijd mobiel kunt beleggen. Waar u ook bent, uw portefeuille en de beurs zijn altijd binnen handbereik.

Gemakkelijk, snel en overzichtelijk beleggen waar u ook bent.

Mobiel beleggen, real-time koersen, nieuws over de beurs en al onze order mogelijkheden.

Meer dan 50 beurzen in uw broekzak.

Kies uit een gevarieerd scala aan producten van over de hele wereld. U kunt beleggen in onder andere aandelen, obligaties, ETF’s (trackers), beleggingsfondsen en opties. Deze producten staan genoteerd op meer dan 50 beurzen in Noord-Amerika, Europa, Azië en Oceanië. Uiteraard kunt u voor deze producten ook in de beleggingsapp gebruikmaken van dezelfde ordertypes die u van de WebTrader gewend bent. Zo kunt u met de app altijd inspelen op gebeurtenissen op de beurs.

De mobiel beleggen app voor beginners en gevorderden.

Vanwege de combinatie van gebruiksgemak en handelsmogelijkheden wordt onze beleggingsapp door veel gebruikers gewaardeerd. Uiteraard kunt u gemakkelijk uw portefeuille en resultaten inzien en zowel koop- als verkooporders plaatsen. Daarnaast vindt u voor aandelen in de app relevante nieuwsberichten en staat er in de agenda een overzicht van relevante aankondigingen voor de beurs.

De complete beleggingservaring.

Houd ons op de hoogte.

Met onze geïntegreerde feedbackfunctie kunt u ons altijd laten weten wat u van onze beleggingsapp vindt. We horen het graag wanneer u tegen dingen aanloopt, of ideeën heeft om nog makkelijker te kunnen beleggen via de app. We brengen periodieke updates uit en gebruiken uw ervaring om onze beleggingsapp constant te blijven verbeteren.

Bekroond tot beste beleggingsapp.

Gebruikers waarderen onze beleggingsapp met een score van 4.5 in de Apple Store en 4.5 in de Google Play Store. Ook is de app bekroond tot beste beleggingsapp, in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk:

Award voor beste mobiele beleggingsapp 2019

Financial Times & Investors Chronicle
Beste beleggingsapp 2019

De Financial Times en Investors Chronicle reikte de award voor beste beleggingsapp uit vanwege de gebruiksvriendelijke ervaring en de vele handelsmogelijkheden.

Award voor beste beleggingsapp 2018

Investment Trends
Beste beleggingsapp 2018

De goede mobiele app, in combinatie met de zeer lage kosten vormen voor de Franse beleggers het succes van DEGIRO, zo blijkt uit onderzoek van Investment Trends.

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.