Bekijk op welke (feest) dagen de beurs gesloten is.

Laat je niet verrassen door gesloten beurzen. Bekijk hier de kalender van 2020 met sluitingsdagen van beurzen.

Gesloten beurzen - kalender 2020

Wordt uw order niet uitgevoerd? Of ziet u geen nieuwe updates van koersen voor uw aandelen voorbij komen? Misschien is de beurs vandaag gesloten. U kunt bijvoorbeeld te maken hebben met een beurs die op een (feest) dag gesloten is. Met de kalender op deze pagina komt u niet meer voor verassingen te staan. Heeft u aandelen op de AEX, dan is het verstandig om van tevoren te weten wanneer de beurs in Amsterdam gesloten is. Belegt u internationaal? Bekijk dan voor elke buitenlandse beurs, zoals CAC40, DAX, LSE, Nasdaq, NYSE, wanneer ze gesloten zijn. Europese beursdagen kunnen afwijken van bijvoorbeeld dagen waarop Wall Street gesloten is. Vaak zijn dan wel alle beurzen in dat land gesloten, zo zijn de NASDAQ en New York stock exchange veelal op de zelfde dagen gesloten.

Beurs gesloten: January

Datum Beurs Gelegenheid

Openingstijden beurzen

Bent u op zoek naar de reguliere openingstijden van de beurzen waar u op handelt? Neem dan een kijkje in ons overzicht met openings- en sluitingstijden van de beurzen waarop u kunt beleggen via DEGIRO door op de onderstaande knop te klikken.

Beurs Openingstijden

Verkorte openingstijden

In sommige gevallen zijn beurzen op feestdagen niet de gehele dag open. Een voorbeeld hiervan is Thanksgiving in de Verenigde Staten. Tijdens Thanksgiving sloot de beurs de afgelopen jaren altijd om 13:00 uur (lokale tijd). Euronext sluit bijvoorbeeld haar deuren de middag voor kerstavond en oudjaarsdag.

Wanneer is DEGIRO gesloten?

U kunt op ieder moment inloggen in uw DEGIRO account. Ook op dagen waarop beurzen gesloten zijn. Heeft u een vraag, bel ons gerust op: 020 535 34 96. Onze servicedesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 22:00 uur. Met uitzondering van de dagen waarop Euronext Amsterdam als wel de Amerikaanse beurzen gesloten zijn. Voor 2020 zijn dit:

 • Woensdag 1 januari, 2020 (Nieuwjaarsdag)
 • Vrijdag 10 april 2020 (Goede vrijdag)
 • Vrijdag 25 december 2020 (1e kerstdag)

Op de volgende dagen is Euronext Amsterdam gesloten, maar zijn de Amerikaanse beurzen wel open. Om u op deze dagen toch te woord te kunnen staan, is onze servicedesk bereikbaar op aangepaste tijden, van 15:30 uur tot 22:00 uur:

 • Maandag 13 april 2020 (2e paasdag)
 • Woensdag 1 mei 2020 (Dag van de arbeid)

Ons archief met veel gestelde vragen is wel altijd beschikbaar. Hier vindt u direct antwoord op de meest gestelde vragen. U kunt uw vraag of opmerking ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week naar ons versturen. Stuur hiervoor een e-mail naar: klanten@degiro.nl. Wij beantwoorden uw e-mail dan zo snel mogelijk.

DEGIRO doet zijn uiterste best om de sluitingsdagen van beurzen voor u op een rij te zetten en up to date te houden. Indien u 100% zeker wilt zijn, dan verzoeken wij u echter de website van de betreffende beurs te raadplegen.

backtotop
IDEAL
Start vandaag nog met beleggen.
Start vandaag nog
met beleggen.
 • Tegen ongekend lage tarieven.
 • Met uitgebreide tools, mogelijkheden en service.
 • Wereldwijd. Altijd en overal.
 • Veilige structuur.
 • Ongekend lage tarieven.
 • Uitgebreide tools, mogelijkheden en service.
 • Meer dan 50 beurzen, wereldwijd.
 • Veilige structuur.

Partners & providers

Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
beleggen gaat gepaard met risico's. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.