Beleg overal.
Op elk moment.
Beleg overal.
Op elk moment.

Wij vinden dat beleggen voor iedereen toegankelijk moet zijn, ook voor degene die overdag aan het werk is. Daarom kunt u met ons bekroonde platform nu ook buiten de reguliere markturen beleggen.

Start met beleggen
tradegate

We bieden nu ruimere handelstijden aan via de Tradegate Exchange. Tradegate is een volledig gereguleerde beurs die voor 60% eigendom is van Deutsche Börse AG, één van Europa's grootste beurzen. Met meer dan 10.000 effecten uit de hele wereld biedt Tradegate een breed scala aan producten, waaronder Nederlandse, Europese en Amerikaanse aandelen. Zoek uw gewenste aandeel en kies het product met de beursafkorting 'TDG'. Voor transacties op Tradegate rekenen wij een vast tarief van €3,90 per transactie.

DEGIRO FLEXIBILITEIT

Beleg via Tradegate Exchange wanneer u wilt

Wij willen u de mogelijkheid bieden om uw eigen financiële toekomst vorm te geven. Met Tradegate stellen wij u in staat te beleggen hoe u wilt en op het moment dat het u het beste uitkomt. Dankzij de verlengde openingstijden kunt u nu beleggen tussen 08:00 en 22:00 uur.

Clock object

DEGIRO VRIJHEID

Volledig uw eigen keuze

Wij zullen altijd ons uiterste best doen om u niet alleen de beste producten, prijzen en transparantie te bieden, maar ook complete keuzevrijheid. Met de introductie van Tradegate heeft u een extra beurs om uit te kiezen, maar het orderproces verandert niet. U bepaalt actief of u uw orders bij Tradegate Exchange plaatst.

tradegate

DEGIRO PLATFORM

Beleg met een bekroond platform

Krijg de volledige controle over uw beleggingen. Ons bekroonde platform is gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreid productaanbod. Hiermee is beleggen mogelijk voor iedereen.

Gebruiksvriendelijk

De QuickOrder button maakt het op iedere pagina van ons platform mogelijk om snel een order plaatsen op basis van het aantal aandelen of een gewenst bedrag.

Compleet

Beleg in wereldwijde producten, bekijk de bied-laat spread van Euronext tot wel vijf niveaus en kies uit verschillende ordertypes om uw transactie uit te voeren.

Persoonlijk

Creëer uw eigen favorietenlijst, lees nieuwsartikelen over de aandelen in uw portfolio en krijg inspiratie voor nieuwe beleggingsmogelijkheden.

arrow-up arrow-down

Gebruiksvriendelijk

De QuickOrder button maakt het op iedere pagina van ons platform mogelijk om snel een order plaatsen op basis van het aantal aandelen of een gewenst bedrag.

Compleet

Beleg in wereldwijde producten, bekijk de bied-laat spread van Euronext tot wel vijf niveaus en kies uit verschillende ordertypes om uw transactie uit te voeren.

Persoonlijk

Creëer uw eigen favorietenlijst, lees nieuwsartikelen over de aandelen in uw portfolio en krijg inspiratie voor nieuwe beleggingsmogelijkheden.

DEGIRO AWARDS

Meer dan 90 internationale awards

Zorgen dat we het beste platform bieden is hard werk, maar we zijn innovatief en zitten bovenop veiligheid. Deze awards zijn een beloning voor ons harde werk en de reden dat we marktleider zijn in Europa.

Cashcow publieksprijs 2023 Netherlands

Beste aanbieder beleggingsproducten

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Beste Goedkope Broker

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Beste broker in aandelen

Rankia 2022

DE-award Germany

Eerlijkste online broker

NTV 2020

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 90 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juli 2023 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

 • De actieperiode geldt t/m 30 juni 2023.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 juli 2023.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin Augustus 2023 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
 • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 juni 2023 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close