Een sterke samenwerking

DEGIRO streeft er altijd naar om een toegevoegde waarde te leveren aan alle beleggers door het ontwikkelen van betaalbare, op maat gemaakte financiële diensten. Dit nieuwe hoofdstuk met flatex stelt ons in staat dit te blijven doen en onze dienstverlening aan u te verbeteren.

DEGIRO streeft er altijd naar om een toegevoegde waarde te leveren aan alle beleggers door het ontwikkelen van betaalbare, op maat gemaakte financiële diensten. Dit nieuwe hoofdstuk met flatex stelt ons in staat dit te blijven doen en onze dienstverlening aan u te verbeteren.

DEGIRO
FLATEX

De krachten gebundeld

In 2020 hebben wij de krachten gebundeld met flatex. De twee bedrijven vullen elkaar goed aan. Dit biedt verdere stabiliteit en een verhoogde capaciteit voor duurzame groei en ontwikkeling als organisatie.

Begin 2021 fuseerde DeGiro B.V. met flatexDEGIRO Bank AG, waardoor de grootste online execution-only broker in Europa met een eigen bankvergunning ontstond.

Uw voordelen

De complementaire structuren van DEGIRO en flatexDEGIRO Bank zullen nieuwe mogelijkheden creëren en bijdragen aan de verdere ontwikkelingen van ons beleggingsplatform en onze diensten.

Hetzelfde bekroonde beleggingsplatform

U kunt gebruik blijven maken van ons vertrouwde, bekroonde beleggingsplatform en u mag hetzelfde serviceniveau van onze Service Desk verwachten. DEGIRO blijft bestaan zoals het is.

Een bancaire oplossing voor uw niet-belegde geld

Wij zullen flatexDEGIRO-bankrekeningen beschikbaar stellen voor onze klanten om het niet-belegde geld te parkeren. Dit zal de huidige opzet van de geldmarktfondsen vervangen. Omdat uw geld wordt aangehouden op bankrekeningen valt uw geld onder het Duitse depositogarantiestelsel van €100.000.

Meer voordelen in de toekomst

De samenwerking tussen DEGIRO en flatexDEGIRO Bank kan leiden tot een nog breder productaanbod voor u als klant. Bovendien onderzoeken wij de mogelijkheid om de handelstijden te verlengen.

Over flatexDEGIRO

DEGIRO is onderdeel van de flatexDEGIRO-groep, één van de 160 grootste Duitse bedrijven genoteerd op de SDAX. De visie van de groep voor 2025 is om meer dan 3 miljoen klanten in heel Europa te bedienen en minstens 100 miljoen transacties per jaar uit te voeren.

flatexDEGIRO AG is één van de 160 grootste beursgenoteerde ondernemingen in Duitsland

DEGIRO en flatex vormen samen flatexDEGIRO AG groep, een Duits beursgenoteerd bedrijf met een SDAX-notering vanaf 21 december 2020. De SDAX-notering op de belangrijkste Duitse beurs maakt flatexDEGIRO één van de 160 grootste beursgenoteerde bedrijven in Duitsland.

Invest

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €50 transactietegoed actie

Indien u in de periode tussen 20 juli en 1 oktober 2021 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €50 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt tot 1 oktober 2021.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €50 transactietegoed toegekend.
  • Het €50 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten in de periode tot 1 november 2021.
  • De door u gemaakte transactiekosten (tot een maximum van €50,-) worden begin november teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 september 2021 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close