Een sterke samenwerking

DEGIRO streeft er altijd naar om een toegevoegde waarde te leveren aan alle beleggers door het ontwikkelen van betaalbare, op maat gemaakte financiële diensten. Dit nieuwe hoofdstuk met flatex stelt ons in staat dit te blijven doen en onze dienstverlening aan u te verbeteren.

DEGIRO streeft er altijd naar om een toegevoegde waarde te leveren aan alle beleggers door het ontwikkelen van betaalbare, op maat gemaakte financiële diensten. Dit nieuwe hoofdstuk met flatex stelt ons in staat dit te blijven doen en onze dienstverlening aan u te verbeteren.

DEGIRO
FLATEX

De krachten gebundeld

Per 1 augustus 2020 is DEGIRO een trots lid van de flatex Bank en vormt samen één van de grootste pan-Europese brokers. DEGIRO en flatex Bank vullen elkaar goed aan, wat resulteert in veel synergieën. flatex bank brengt veel ervaring met zich mee en opereert onder een Duitse bankvergunning. Dit biedt verdere stabiliteit en een verhoogde capaciteit voor duurzame groei en ontwikkeling als organisatie.

Uw voordelen

De complementaire structuren van DEGIRO en flatex Bank zullen nieuwe mogelijkheden creëren en bijdragen aan de verdere ontwikkelingen van ons beleggingsplatform en onze diensten.

Hetzelfde bekroonde beleggingsplatform

U kunt gebruik blijven maken van ons vertrouwde, bekroonde beleggingsplatform en u mag hetzelfde serviceniveau van onze Service Desk verwachten. DEGIRO blijft bestaan zoals het is.

Een bancaire oplossing voor uw niet-belegde geld

In de tweede helft van 2020 zullen we flatex-bankrekeningen beschikbaar stellen voor onze klanten om het niet-belegde geld te parkeren. Dit zal de huidige opzet van de geldmarktfondsen vervangen. Omdat uw geld wordt aangehouden op bankrekeningen valt uw geld onder het Duitse depositogarantiestelsel van €100.000.

Meer voordelen in de toekomst

De samenwerking tussen DEGIRO en flatex Bank kan leiden tot een nog breder productaanbod voor u als klant. Bovendien onderzoeken wij de mogelijkheid om de handelstijden te verlengen.

Over flatex

flatex Bank, opgericht in 2005, is een in Duitsland gevestigde full-service bank. Zij staat onder toezicht van de BaFin (federale financiële toezichthouder) en valt onder de bankcompensatieregeling van de Duitse banken (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken). Met één van de meest efficiënte effectenafwikkelingssystemen in Europa is flatex Bank een van de meest toonaangevende aanbieders van financiële technologieën. flatex Bank heeft in de eerste helft van 2020 13,1 miljoen transacties voor haar klanten uitgevoerd.

flatexDEGIRO AG is één van de 160 grootste beursgenoteerde ondernemingen in Duitsland

DEGIRO en flatex vormen samen flatexDEGIRO AG groep, een Duits beursgenoteerd bedrijf met een SDAX-notering vanaf 21 december 2020. De SDAX-notering op de belangrijkste Duitse beurs maakt flatexDEGIRO één van de 160 grootste beursgenoteerde bedrijven in Duitsland.

Invest

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.