Een sterke samenwerking

DEGIRO streeft er altijd naar om een toegevoegde waarde te leveren aan alle beleggers door het ontwikkelen van betaalbare, op maat gemaakte financiële diensten. Dit nieuwe hoofdstuk met flatex stelt ons in staat dit te blijven doen en onze dienstverlening aan u te verbeteren.

DEGIRO streeft er altijd naar om een toegevoegde waarde te leveren aan alle beleggers door het ontwikkelen van betaalbare, op maat gemaakte financiële diensten. Dit nieuwe hoofdstuk met flatex stelt ons in staat dit te blijven doen en onze dienstverlening aan u te verbeteren.

DEGIRO
FLATEX

De krachten gebundeld

In 2020 hebben wij de krachten gebundeld met flatex. De twee bedrijven vullen elkaar goed aan. Dit biedt verdere stabiliteit en een verhoogde capaciteit voor duurzame groei en ontwikkeling als organisatie.

Begin 2021 fuseerde DeGiro B.V. met flatexDEGIRO Bank AG, waardoor de grootste online execution-only broker in Europa met een eigen bankvergunning ontstond.

Uw voordelen

De complementaire structuren van DEGIRO en flatexDEGIRO Bank zullen nieuwe mogelijkheden creëren en bijdragen aan de verdere ontwikkelingen van ons beleggingsplatform en onze diensten.

Hetzelfde bekroonde beleggingsplatform

U kunt gebruik blijven maken van ons vertrouwde, bekroonde beleggingsplatform en u mag hetzelfde serviceniveau van onze Service Desk verwachten. DEGIRO blijft bestaan zoals het is.

Een bancaire oplossing voor uw niet-belegde geld

Wij zullen flatexDEGIRO-bankrekeningen beschikbaar stellen voor onze klanten om het niet-belegde geld te parkeren. Dit zal de huidige opzet van de geldmarktfondsen vervangen. Omdat uw geld wordt aangehouden op bankrekeningen valt uw geld onder het Duitse depositogarantiestelsel van €100.000.

Meer voordelen in de toekomst

De samenwerking tussen DEGIRO en flatexDEGIRO Bank kan leiden tot een nog breder productaanbod voor u als klant. Bovendien onderzoeken wij de mogelijkheid om de handelstijden te verlengen.

Over flatexDEGIRO

DEGIRO is onderdeel van de flatexDEGIRO-groep, één van de 160 grootste Duitse bedrijven genoteerd op de SDAX. De visie van de groep voor 2025 is om meer dan 3 miljoen klanten in heel Europa te bedienen en minstens 100 miljoen transacties per jaar uit te voeren.

flatexDEGIRO AG is één van de 160 grootste beursgenoteerde ondernemingen in Duitsland

DEGIRO en flatex vormen samen flatexDEGIRO AG groep, een Duits beursgenoteerd bedrijf met een SDAX-notering vanaf 21 december 2020. De SDAX-notering op de belangrijkste Duitse beurs maakt flatexDEGIRO één van de 160 grootste beursgenoteerde bedrijven in Duitsland.

Invest

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.