Home Klant worden

Klant worden

Bij DEGIRO kunt u direct online klant worden. Dus geen ingewikkeld papierwerk. Wij maken daarbij gebruik van afgeleide bankidentificatie via een bankrekening. Geld overboeken naar uw rekening bij DEGIRO kan via uw eigen bank of d.m.v. iDEAL. Alleen bij DEGIRO kunt u daarom al binnen 10 minuten wereldwijd beleggen.

DEGIRO heeft een Professional Services Desk verantwoordelijk voor onze dienstverlening aan professionele partijen. Als u aan de vereiste criteria voldoet, kunt u een account bij ons openen. Voor meer info zie: www.degiro.nl/prof of benader de Professional Services Desk via prof@degiro.nl.

Bij DEGIRO heeft u de mogelijkheid om uw particulieren account om te zetten in een en/of account. Wanneer u dit wenst kunt u een e-mail sturen naar de Service & Orderdesk met daarin het verzoek tot openen van een en/of account. U krijgt dan de benodigde formulieren en de te doorlopen stappen toegestuurd. Wij zullen u tevens vragen om de volgende documenten correct aan te leveren:

• Getekend acceptatieformulier beleggingsdiensten particulieren
• Kopie Paspoort of ID kaart
• Een verificatie storting van de gezamenlijke tegenrekening
• Rekeningafschrift (waar beide namen zichtbaar worden weergegeven)

We streven ernaar de klant binnen drie werkdagen een terugkoppeling te geven dat de rekening is omgezet in een en/of account.

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het klant worden. U kunt kosteloos klant worden.

U dient minimaal € 0,01 te storten. Dit is een storting afkomstig van uw tegenrekening. Bij ontvangst van het bedrag, controleren wij of de tenaamstelling overeenkomt met de door u ingevulde gegevens tijdens de inschrijfprocedure.

Bij DEGIRO heeft u de mogelijkheid om een minderjarige account te openen. Indien u een minderjarig account wenst te openen verzoeken wij u om contact op te nemen met de helpdesk via klanten@degiro.nl. Wij hebben een aantal documenten van u nodig om een minderjarig account aan te maken.

• Kopie ID/paspoort wettelijke vertegenwoordiger en minderjarige
• Ingevuld acceptatieformulier (deze ontvangt u nadat u contact opgenomen heeft met de helpdesk)

Houdt er rekening mee dat u uw eigen e-mailadres invult tijdens het aanmeldproces, omdat uw kind anders zelf nieuwe wachtwoorden en dergelijke op kan vragen. Daarnaast is het alleen mogelijk om een basisaccount te openen en er kan dus enkel in long producten gehandeld worden.

Bij DEGIRO heeft u de mogelijkheid om een zakelijk account te openen. U kunt de zakelijke registratie starten via onze website. Tijdens de registratie zullen wij u vragen om de volgende documenten correct aan te leveren:

• Getekend acceptatieformulier beleggingsdiensten zakelijk
• Kopie Paspoort of ID kaart
• Kopie van de getekende statuten
• Een verificatie storting van de vaste tegenrekening

We streven ernaar om u binnen drie werkdagen een terugkoppeling te kunnen geven en het account te activeren.