Home Klant worden

Klant worden

Bij DEGIRO kunt u direct online klant worden. Dus geen ingewikkeld papierwerk. Wij maken daarbij gebruik van afgeleide bankidentificatie via een bankrekening. Geld overboeken naar uw rekening bij DEGIRO kan via uw eigen bank of d.m.v. iDEAL. Alleen bij DEGIRO kunt u daarom al binnen 10 minuten wereldwijd beleggen.

DEGIRO heeft een Professional Services Desk verantwoordelijk voor onze dienstverlening aan professionele partijen. Als u aan de vereiste criteria voldoet, kunt u een account bij ons openen. Voor meer info zie: https://www.degiro.nl/profservices of benader de Professional Services Desk via prof@degiro.nl.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een gezamenlijk, minderjarig of zakelijk DEGIRO account te openen. In afwachting van de implementatie van een volledig nieuw online registratieproces zijn deze registraties momenteel gesloten. Het registratieproces van een gezamenlijk, minderjarig of zakelijk account is namelijk afwijkend van het proces voor een individuele particulier. De implementatie van het nieuwe registratieproces is noodzakelijk in het kader van de anti-witwas- en terrorismefinanciering wetgeving (Wwft). Echter is dit proces dermate complex dat DEGIRO op dit moment helaas nog niet kan aangeven wanneer wij dit type accounts weer kunnen aanbieden.

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het klant worden. U kunt kosteloos klant worden.

U dient minimaal € 0,01 te storten. Dit is een storting afkomstig van uw tegenrekening. Bij ontvangst van het bedrag, controleren wij of de tenaamstelling overeenkomt met de door u ingevulde gegevens tijdens de inschrijfprocedure.

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.