Herken officiële communicatie

Om phishing via onofficiële websites te voorkomen, delen wij graag enkele eenvoudige tips met u waaraan u onze officiële communicatie-uitingen kunt herkennen.

Websitegebruik

Controleer altijd de website-URL voordat u persoonlijke informatie invoert. Voor al onze websites gebruiken wij alleen ‘DEGIRO’ volledig uitgeschreven in combinatie met het officiële topleveldomein van uw land. Voor Nederland is dit '.nl’. Dit maakt de website-URL voor Nederland: https://www.degiro.nl.

Naast het controleren van de website-URL zelf, kunt u onze officiële websites ook herkennen aan het gesloten slot dat wordt weergegeven in de zoekbalk naast de URL. Onze officiële websites hebben een geldig certificaat op naam van DEGIRO. Door simpelweg op het slot te klikken, zal een menu ontvouwen waarin staat aangegeven of er een geldig certificaat aanwezig is en zo ja, op welke naam dit certificaat staat. Bezoek geen DEGIRO website zonder een gesloten slot of met een certificaat op naam van een ander bedrijf. Dit zijn namelijk geen officiële websites van ons. Wij willen u erop attenderen dat momenteel meerdere onofficiële websites in omloop zijn.

Regelmatig zullen wij in onze communicatie verwijzen naar bestanden om u specifieke informatie efficiënt te verschaffen. Net als bij onze website gebruiken wij in links om naar bestanden door te verwijzen alleen ‘DEGIRO’ volledig uitgeschreven in combinatie met het officiële topleveldomein van uw land. Voor Nederland is dit '.nl’. Dit maakt de website-URL voor Nederland: https://www.degiro.nl.

ssl certificate ico url

Please check if there is a certificate owned by DeGiro B.V.

E-mailcommunicatie

Om per e-mail contact met u op te nemen gebruiken wij meerdere e-mailadressen, afhankelijk van waarover wij contact met u opnemen. Zo gebruiken wij voor het versturen van nieuwsbrieven het e-mailadres nieuwsbrief@degiro.nl, terwijl onze servicedesk het e-mailadres klanten@degiro.nl gebruikt. Hoewel het eerste deel van het e-mailadres kan variëren, eindigen onze officiële e-mailadressen altijd op '@degiro.nl', '@account.degiro.com', '@mail.degiro.com' of '@degiro.com'.

Beleggingsplatform

U kunt op twee manieren inloggen op ons beleggingsplatform:

 1. Direct in de mobiele app (Apple of Android)
 2. Direct met de link https://trader.degiro.nl/login/nl of via de knop in de rechterbovenhoek van onze officiële website.

Informatieverzoeken

In onze communicatie met u zullen wij u nooit om uw wachtwoord vragen. Indien gevraagd wordt naar uw wachtwoord, ga dan niet in op dit verzoek en waarschuw de klantenservice. Als execution-only broker, geven wij nooit beleggingsadvies. Neemt een (vermeende) DEGIRO-medewerker contact met u op via telefoon, e-mail of een andere vorm van communicatie, om u advies te geven en/of om uw inloggegevens te vragen? Gelieve ook dan niet te reageren.

Controleer de IBAN wanneer u geld overmaakt

In specifieke gevallen kunnen we u vragen om een tekort aan te vullen in uw account. Dit zal middels een margin call of een e-mail gedaan worden. Wij zullen u enkel vragen om geld over te maken naar de IBAN in uw account. In het geval dat de IBAN in het verzoek niet overeenkomt met de IBAN op ons platform dient u het verzoek te negeren en onze klantenservice te waarschuwen.

Preventie

U kunt gebruik maken van de twee-stapsverificatie. U kunt deze extra veiligheidsmaatregel aanzetten in uw account. U doet dit door op het platform te klikken op ‘profiel’, en te kiezen voor ‘beveiliging’. In het menu dat opent kunt u vervolgens kiezen voor twee-stapsverificatie. Volg de stappen om deze functie in te schakelen.

Daarnaast is het gebruik van een sterk en uniek wachtwoord voor elk account dat u heeft is essentieel in het voorkomen dat er misbruik van uw account gemaakt wordt. Wij raden u aan om een wachtwoordzin te gebruiken van minimaal 10 karakters waaronder: zowel hoofdletters als kleine letters, cijfers en symbolen.

Wij hopen dat u met deze informatie bent geholpen, om onofficiële DEGIRO-communicatie te herkennen. Blijft u alstublieft alert op elke vorm van verdachte communicatie. Deel nooit uw wachtwoord, log altijd uit na gebruik van het platform, laat uw apparaat nooit onbeheerd achter wanneer u bent ingelogd en wees voorzichtig met onbeveiligd internet zoals openbare WIFI-netwerken.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze servicedesk.

Je beleggingsreis begint hier

Open een gratis rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 90 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juni 2023 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

 • De actieperiode geldt t/m 31 mei 2023.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 juni 2023.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin juli 2023 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
 • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 mei 2023 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close