In de boardroom:

Bernd Stahli, CEO van NSI

Onze partner Euronext interviewt in hun serie 'In de Boardroom' CEOs van beursgenoteerde bedrijven. Maandag 11 februari 2019 was Bernd Stahli te gast, de CEO van NSI. Deze onderneming investeerd in de Nederlandse kantorenmarkt.

In deze aflevering wordt er een interactief gesprek gevoerd met de CEO van NSI, een vastgoedexpert en het publiek. U hoort alles over NSI. Hoe staat de Nederlandse vastgoedmarkt er voor? Waar ziet Stahli kansen en waarom besloot hij de focus van NSI te verleggen naar de kantorenmarkt? Maar ook: wat waren de resultaten over 2018, hoe presteert NSI de afgelopen jaren en hoe ver zijn ze met de herstructurering?

Het interview is hieronder te zien.

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.