Letter A

Wat is de AFM?

De AFM is gedragstoezichthouder op de financiële markten. AFM is een afkorting van Autoriteit Financiele Markten. De hoofddoelstelling van de AFM is het leveren van een bijdrage aan het goed functioneren van de financiële markten. De AFM houdt toezicht op het gedrag van de gehele financiële marktsector: sparen, beleggen, verzekeren en lenen.

Wat doet de AFM?

De AFM zorgt voor ordelijke en transparante financiële marktprocessen, zuivere verhoudingen tussen marktpartijen en zorgvuldige behandeling van cliënten. Daarnaast beslist de AFM over de toelating van financiële ondernemingen tot de financiële markten. Deze taakomschrijving staat vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft, artikel 1:25).

Voor meer informatie over de Autoriteit Financiële Markten verwijzen wij u graag door naar hun website.

AFM toezicht DEGIRO

Wij staan onder gedragstoezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De vergunning van de AFM geeft ons sinds 17 september 2009 toestemming om beleggingsdiensten te verlenen. Daarnaast houdt in Nederland De Nederlandsche Bank (DNB) prudentieel toezicht op DEGIRO, geregistreerd als flatexDEGIRO Bank Dutch Branch. Onze inschrijving in het register van DNB vindt u hier. Bekijk voor meer informatie hierover de pagina veilig & vertrouwd.

Waarom beleggen via DEGIRO?

Wat begon als een platform voor professionele partijen groeide in korte tijd uit tot de grootste Nederlandse broker voor particuliere beleggers. Met de lage tarieven ontketenden wij een revolutie. Een online platform dat beleggen toegankelijk maakt voor iedereen. Via ons beleggingsplatform heeft u altijd en overal toegang tot uw portefeuille, koersen, informatie en uitgebreide ordermogelijkheden. Razendsnel. Compleet. Gebruiksvriendelijk. En beschikbaar op elk device.

Open een rekening

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €50 transactietegoed actie

Indien u in de periode tussen 20 juli en 1 oktober 2021 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €50 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt tot 1 oktober 2021.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €50 transactietegoed toegekend.
  • Het €50 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten in de periode tot 1 november 2021.
  • De door u gemaakte transactiekosten (tot een maximum van €50,-) worden begin november teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 september 2021 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close