Letter B

Wat is beleggen?

Beleggen is geld investeren met als doel om in de toekomst financieel voordeel te behalen. Beleggen kan op verschillende manieren. Via ons beleggingsplatform kunt u zelf beleggen in verschillende financiële producten, zoals aandelen.

Leren beleggen

Staat u op het punt om te beginnen met beleggen? Bekijk ons kenniscentrum en leer over de wereld van beleggen, verschillende beleggingsstrategieën, hoe u een beleggingsplan opstelt en uitvoert, en hoe u dat doet op ons platform.

Beleggersacademie

Gebruik onze beleggersacademie als bron voor informatie over beleggen. Leer de basis van beleggen in tien lessen met korte video’s en artikelen. Zo begint u goed voorbereid aan uw beleggingsreis.

Waarom beleggen via DEGIRO?

Wat begon als een platform voor professionele partijen groeide in korte tijd uit tot de grootste Nederlandse broker voor particuliere beleggers. Met de lage tarieven ontketende DEGIRO een revolutie. Een online platform dat beleggen toegankelijk maakt voor iedereen. Via ons beleggingsplatform heeft u altijd en overal toegang tot uw portefeuille, koersen, informatie en uitgebreide ordermogelijkheden. Razendsnel. Compleet. Gebruiksvriendelijk. En beschikbaar op elk device.

Open een rekening

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.