Letter F

Wat is een FOK?

Een FOK is een ordertype. Het is een afkorting van ‘Fill or Kill’. Dit verwijst naar het feit dat de order direct in zijn geheel uitgevoerd moet worden (Filled). Kan dit niet? Dan moet de order meteen helemaal vervallen (Killed). Op dit moment bieden wij het FOK ordertype nog niet aan. Hieronder volgt een voorbeeld van hoe de order in zijn werk kan gaan.

Stel, u wilt 200 aandelen van het bedrijf ABC kopen. De koers is op dat moment €40, en u wilt precies deze prijs voor dit aandeel betalen. U kunt dan een FOK order inleggen voor 100 stukken tegen een prijs van €40. Zijn er 200 aandelen beschikbaar tegen deze prijs, dan kan de order worden uitgevoerd (Filled). Zijn er niet direct 200 aandelen beschikbaar tegen de prijs van €40, dan wordt de order geannuleerd (Killed).

Orders op ons platform

Benieuwd welke ordertypes we op dit moment bieden op ons platform? Lees hier meer over verschillende ordertypes en hoe ze werken. Als u meer vragen heeft over ordertypes verwijzen we u graag naar de veelgestelde vragen rondom orders.

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.