Letter F

Wat is een FOK?

Een FOK is een ordertype. Het is een afkorting van ‘Fill or Kill’. Dit verwijst naar het feit dat de order direct in zijn geheel uitgevoerd moet worden (Filled). Kan dit niet? Dan moet de order meteen helemaal vervallen (Killed). Op dit moment bieden wij het FOK ordertype nog niet aan. Hieronder volgt een voorbeeld van hoe de order in zijn werk kan gaan.

Stel, u wilt 200 aandelen van het bedrijf ABC kopen. De koers is op dat moment €40, en u wilt precies deze prijs voor dit aandeel betalen. U kunt dan een FOK order inleggen voor 100 stukken tegen een prijs van €40. Zijn er 200 aandelen beschikbaar tegen deze prijs, dan kan de order worden uitgevoerd (Filled). Zijn er niet direct 200 aandelen beschikbaar tegen de prijs van €40, dan wordt de order geannuleerd (Killed).

Orders op ons platform

Benieuwd welke ordertypes we op dit moment bieden op ons platform? Lees hier meer over verschillende ordertypes en hoe ze werken. Als u meer vragen heeft over ordertypes verwijzen we u graag naar de veelgestelde vragen rondom orders.

Open een rekening

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €50 transactietegoed actie

Indien u in de periode tussen 15 oktober en 1 december 2021 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €50 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt tot 1 december 2021.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €50 transactietegoed toegekend.
  • Het €50 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten in de periode tot 31 december 2021.
  • De door u gemaakte transactiekosten (tot een maximum van €50,-) worden begin januari teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 november 2021 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close