Letter F

Hoe werkt de fill or kill (fok) ordertype?

Een FOK is een ordertype. Het is een afkorting van ‘Fill or Kill’. Dit verwijst naar het feit dat de order direct in zijn geheel uitgevoerd moet worden (Filled). Kan dit niet? Dan moet de order meteen helemaal vervallen (Killed). Op dit moment bieden wij het FOK ordertype nog niet aan. Hieronder volgt een voorbeeld van hoe de order in zijn werk kan gaan.

Stel, u wilt 200 aandelen van het bedrijf ABC kopen. De koers is op dat moment €40, en u wilt precies deze prijs voor dit aandeel betalen. U kunt dan een FOK order inleggen voor 100 stukken tegen een prijs van €40. Zijn er 200 aandelen beschikbaar tegen deze prijs, dan kan de order worden uitgevoerd (Filled). Zijn er niet direct 200 aandelen beschikbaar tegen de prijs van €40, dan wordt de order geannuleerd (Killed).

Orders op ons platform

Benieuwd welke ordertypes we op dit moment bieden op ons platform? Lees hier meer over verschillende ordertypes en hoe ze werken. Als u meer vragen heeft over ordertypes verwijzen we u graag naar de veelgestelde vragen rondom orders.

Open een rekening Terug

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien u voor 1 november 2022 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt t/m 31 oktober 2022.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
  • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 november 2022.
  • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin december teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 oktober 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close