Letter S

Wat is de S&P 500 index?

De S&P 500 is een aandelenindex uit de Verenigde Staten. Deze index, ook wel kortweg ‘de S&P’ genoemd, wordt vaak gezien als een graadmeter voor de Amerikaanse aandelenmarkt. De S&P 500 heeft zijn naam te danken aan het feit dat het is samengesteld door kredietbeoordelaar Standard & Poor’s en het de 500 grootste Amerikaanse bedrijven naar marktkapitalisatie omvat.

Bekende bedrijven in de S&P 500

De S&P 500 omvat onder meer bedrijven als Apple, Microsoft, Alphabet (Google), Amazon, Tesla en Meta (Facebook). Voor een volledig overzicht bekijk de S&P 500 index pagina.

Beleggen in S&P 500 via DEGIRO

Via ons platform kunt u beleggen in aandelen van individuele bedrijven in de S&P 500, zoals bovengenoemde bedrijven. Ook is het mogelijk om te beleggen in de S&P 500 via een ETF. Een ETF is een product dat een index, grondstof, obligatie of een samenstelling aan producten volgt. Het doel van een ETF is de waarde van de onderliggende producten zo goed mogelijk te volgen. Het belangrijkste voordeel is het vermogen om uw beleggingsportefeuille met gemak en tegen relatief lage kosten te diversifiëren.

Open een rekening Terug

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien u voor 1 november 2022 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt t/m 31 oktober 2022.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
  • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 november 2022.
  • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin december teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 oktober 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close