Kantoor Citi bank

Nieuw bij DEGIRO: Citi Turbo’s via CATS

Nederlandse klanten kunnen tegenwoordig ook via CATS beleggen in Citi turbo’s. Het onlangs toegevoegde bilaterale platform CATS, biedt nu een alternatief voor Euronext om te beleggen in turbo’s. U belegt hier direct met de uitgevende instelling. Op dit moment kunt u via CATS enkel de turbo’s van Citi verhandelen. In de nabije toekomst zullen wij meer uitgevers, landen en producten toevoegen.

Voordelen van CATS

De keuze voor CATS is onder andere gemaakt vanwege de openingstijden. Deze zijn ruimer dan die van Euronext. Bij Euronext stopt de handel uiterlijk om 18:30 uur. Via CATS kan worden gehandeld van 8:00 tot 22:00 uur. Daarnaast kunnen wij onze eigen kosten verlagen. Hierdoor kunnen wij ook onze tarieven verlagen. Momenteel is ons tarief voor hefboomproducten €2,00 + 0,038%. Via CATS is dit voortaan €2,00 + 0,019%.

In uw account staat de beurs nu standaard op CATS voor Citi hefboomproducten. Uiteraard kunt u de beurs wijzigen en zo ook nog voor Euronext kiezen.

Let wel: Turbo’s die gekocht zijn via CATS kunnen niet worden verkocht via Euronext of andersom. Posities van Euronext worden namelijk bij een andere entiteit aangehouden dan die van CATS.

Wat is CATS

CATS is een platform dat, ‘Reception and Transmission of Orders’ (RTO) aanbiedt. Kortom, het is een platform dat bilaterale handel tussen een orderplatform zoals DEGIRO en een uitgever zoals Citi mogelijk maakt.


Meer informatie over het beleggen via CATS leest u hier.

Wilt u meer productinformatie, bekijk dan deze pagina.

Terug

Leer over beleggen met deze 10 lessen

Beleggersacademie academy

Begin vandaag nog met beleggen

Open gratis een rekening invest
backtotop

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 55% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in turbo’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 55% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in turbo’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.