Kantoor Citi bank

Nieuw bij DEGIRO: Citi Turbo’s via CATS

Nederlandse klanten kunnen tegenwoordig ook via CATS beleggen in Citi turbo’s. Het onlangs toegevoegde bilaterale platform CATS, biedt nu een alternatief voor Euronext om te beleggen in turbo’s. U belegt hier direct met de uitgevende instelling. Op dit moment kunt u via CATS enkel de turbo’s van Citi verhandelen. In de nabije toekomst zullen wij meer uitgevers, landen en producten toevoegen.

Voordelen van CATS

De keuze voor CATS is onder andere gemaakt vanwege de openingstijden. Deze zijn ruimer dan die van Euronext. Bij Euronext stopt de handel uiterlijk om 18:30 uur. Via CATS kan worden gehandeld van 8:00 tot 22:00 uur. Daarnaast kunnen wij onze eigen kosten verlagen. Hierdoor kunnen wij ook onze tarieven verlagen. Momenteel is ons tarief voor hefboomproducten €2,00 + 0,038%. Via CATS is dit voortaan €2,00 + 0,019%.

In uw account staat de beurs nu standaard op CATS voor Citi hefboomproducten. Uiteraard kunt u de beurs wijzigen en zo ook nog voor Euronext kiezen.

Let wel: Turbo’s die gekocht zijn via CATS kunnen niet worden verkocht via Euronext of andersom. Posities van Euronext worden namelijk bij een andere entiteit aangehouden dan die van CATS.

Wat is CATS

CATS is een platform dat, ‘Reception and Transmission of Orders’ (RTO) aanbiedt. Kortom, het is een platform dat bilaterale handel tussen een orderplatform zoals DEGIRO en een uitgever zoals Citi mogelijk maakt.


Meer informatie over het beleggen via CATS leest u hier.

Wilt u meer productinformatie, bekijk dan deze pagina.

Terug
backtotop

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.