Overzicht van de nieuwe updates

Updates van ons platform

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om ons platform te verbeteren op basis van de feedback van onze klanten en technologische ontwikkelingen.

Een verrijking van uw platformervaring

Face and Touch ID

Op mobiele apparaten is het nu mogelijk om in te loggen op het platform via Face en Touch ID. Dit is alleen mogelijk op mobiele apparaten die Face of Touch ID ondersteunen. Het instellen van deze functionaliteit kan gemakkelijk via het pictogram linksonder op uw inlogscherm. U hoeft slechts één keer uw toegangscode in te voeren. Vervolgens kunt u veilig inloggen met uw vingerafdruk of de gezichtsherkenningsfunctionaliteit.

oFace en Touch ID zijn nu geinstalleerd op het platform.

Productdetailpagina’s

We hebben een aanzienlijke hoeveelheid financiële gegevens en informatie toegevoegd aan de productdetailpagina van elk bedrijf. Zo bieden wij u de mogelijkheid om met de informatie die beschikbaar is op ons platform fundamentele analyses uit te voeren. Dit zijn een aantal van de veranderingen die vanaf nu op ons platform te vinden zijn:

 • Grafieken: We hebben onze grafieken aangepast. Deze geven nu de hoogste en laagste prijs aan over een tijdsbestek van 52 weken.
 • Prijsgegevens: Ook in het blok met prijsgegevens is nu meer informatie beschikbaar. Denk hierbij informatie over statistieken.
 • Bedrijfsinformatie: Om een beter beeld te krijgen van een bedrijf, verstrekken wij nu ook de sector, de branche, het aantal werknemers en de rapportagevaluta. Daarnaast geven de nieuw toegevoegde bedrijfssamenvatting en financiële samenvatting een beter beeld van het bedrijf en desbetreffende financiële gegevens.
 • Financiën: In dit nieuwe tabblad bieden wij u een overzicht van de laatst gerapporteerde resultaten. Hier vindt u kwartaal- en jaarresultaten, balansen en kasstroomoverzichten van de afgelopen zes jaar.
 • Ratio’s: In dit gedeelte worden de belangrijkste ratio's weergegeven die helpen bij het aantonen van de financiële gezondheid van een bedrijf. Weet u niet zeker wat een weergegeven ratio betekent? Gebruik dan de hulpknop.
 • Kerncijfers: Hier vindt u statistieken zoals marktkapitalisatie en omzet. Ook hiervoor is een hulpknop beschikbaar.
 • Inzichten van analisten: Dit nieuwe onderdeel toont u de verwachtingen van een aantal analisten op specifieke aandelen. Denk hierbij aan zowel kopen als verkopen van aandelen.
Nieuwe financiële informatie is toegevoegd aan het platform, waaronder de voorspellingen van analisten.

Tabblad financiën

Ook hebben wij een nieuw tabblad genaamd ‘Financiële gegevens’ toegevoegd aan de productpagina's. In dit tabblad bieden wij u een overzicht van de laatst gerapporteerde resultaten.

Bekijk en vergelijk statistieken die beschikbaar zijn zoals de balans, resultatenrekening en kasstroomoverzicht van een bedrijf.

Agenda

Op de marktpagina hebben wij een tabje toegevoegd genaamd ‘Agenda’. De agenda is opgedeeld in twee secties. Dit zijn ‘Dividenden’ en ‘Kwartaal- en jaarcijfers’.

 • Dividenden: hier vindt u een overzicht van de bedrijven met toekomstige of recente ex-dividenddata, de dividendbedragen, opbrengsten en betalingsdata.
 • Kwartaal- en jaarcijfers: in deze sectie vindt u een overzicht van de bedrijven die een publicatie van kwartaal- of jaarcijfers of een aandeelhoudersvergadering hebben aangekondigd. Ook vindt u hier de links om live webcasts te volgen of terug te kijken wanneer deze al hebben plaatsgevonden.

Verbeterde nieuwssectie

Het is u wellicht opgevallen dat er meer nieuwsartikelen en video's beschikbaar zijn op het platform. Nieuws is onderverdeeld in twee categorieën: ‘Top nieuws’ en ‘Laatste nieuws’.’

 • Top News: Hier vindt u vooraanstaand nieuws over de markt. Nieuws kan worden gefilterd met een aantal categorieën, zodat u gemakkelijk nieuws kunt vinden dat voor u relevant is. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in Amerikaanse bedrijven, dan kunt u de filter selecteren om het belangrijkste nieuws over Amerikaanse bedrijven te tonen.
 • Latest News: Hier vindt u het laatste nieuws dat wellicht iets specifieker is dan wat u in de sectie Top News vindt. In het keuzemenu kunt u verschillende landen selecteren. Vervolgens zal het nieuws in de bijbehorende taal worden weergegeven.
Hier vindt u het laatste nieuws

Feedback op het platform

Wij zijn benieuwd naar uw mening over de nieuwe functionaliteiten! Wij lezen dan ook graag uw feedback. Gebruik de feedbackoptie op het platform om uw mening en gedachten over de nieuwe functionaliteiten met ons te delen. Wij waarderen alle feedback die wij krijgen, omdat we hierdoor continu kunnen verbeteren.

Open een rekening

De informatie in dit artikel is niet geschreven voor adviesdoeleinden en heeft evenmin als doel om investeringen aan te bevelen. Houdt u er rekening mee dat gegevens na het schrijven van dit artikel veranderd kunnen zijn. Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Terug

Leer over beleggen met deze 10 lessen

Beleggersacademie academy

Begin vandaag nog met beleggen

Open gratis een rekening invest
backtotop

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.