Nieuw Degiro beleggingsplatform weergegeven op beleggingsapp met een Iphone

Het nieuwe beleggingsplatform

Met gepaste trots lanceren wij ons nieuwe platform. Op basis van uw feedback en technologische ontwikkelingen hebben wij veranderingen doorgevoerd waarbij het verbeteren van gebruiksgemak centraal staat.

Wat is anders?

Altijd en overal

Met het nieuwe platform kunt u zowel op mobiel als desktop gebruikmaken van alle functionaliteiten. Eerder waren niet alle functionaliteiten beschikbaar op beide platformen. Wisselen van apparaat om toegang te krijgen tot bepaalde functies is dus niet langer meer nodig. Beheer uw account en beleggingen, waar u ook bent en wanneer u dat wilt.

Nieuw Degiro beleggingsplatform zichtbaar op mobiel, desktop en tablet

Gemak dient de mens

Gebruiksgemak is één van de voornaamste uitgangspunten van het nieuwe platform. Niet alleen de leesbaarheid is verbeterd, ook de navigatie is makkelijker geworden. Ons doel is om beleggen via ons platform zo simpel mogelijk te maken.

Stocks to watch

Weet wat er speelt in de markt. Het nieuwe platform geeft u een overzicht van ‘stocks to watch’. In dit overzicht staan bedrijven die in het nieuws zijn, een bovengemiddeld handelsvolume hebben of gerelateerd zijn aan een IPO. Deze toevoeging geeft inzicht in aandelen die op dat moment actueel zijn. Beleggen in aandelen uit deze lijst is gemakkelijk via het nieuwe platform. U hoeft alleen op het koop of verkoop symbool naast het desbetreffende aandeel te klikken. Zodra u dit doet opent er een orderscherm waarin u simpel en snel uw order kunt plaatsen.

Nieuwe functie om interessante aandelen in de gaten te houden via het nieuwe Degiro beleggingsplatform

In de pijplijn

Bovenstaande veranderingen worden op de korte termijn geïntroduceerd. Daarnaast staan er nog een aantal andere functionaliteiten op de planning om uw beleggingservaring te verbeteren:

Een bron van financiële data

Naast onze eigen functionaliteiten, krijgt u binnenkort ook toegang tot beduidend meer nieuws en marktgegevens van een aparte dataprovider. Denk hierbij aan huidige financiële gegevens, dividendkalenders, prijsgegevens, financiële ratio's en nog veel meer.

Dark mode

Op dit moment ontwikkelen wij ook een dark mode. Met deze toevoeging krijgt u de keuzen tussen de huidige vertoning en de batterij besparende donkerdere opmaak. Wij hopen dat deze visuele aanpassing u helpt om prettiger te beleggen.

Voor u op maat gemaakt

De volgende stap is om uw account nog persoonlijker te maken. Wij bieden de informatie die past bij uw profiel en beleggingsportefeuille. U bepaalt welke data en elementen u wilt zien en waar deze geplaatst worden. Hierdoor krijgt u meer ruimte voor dingen die u relevant vindt.

Feedback op het nieuwe platform

Wij horen graag wat u van ons nieuwe platform vindt. Deel uw mening daarom gerust via de ingebouwde feedbackmogelijkheid.

De informatie in dit artikel is niet geschreven voor adviesdoeleinden en heeft evenmin als doel om investeringen aan te bevelen. Houdt u er rekening mee dat gegevens na het schrijven van dit artikel veranderd kunnen zijn. Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Terug

Leer over beleggen met deze 10 lessen

Beleggersacademie academy

Begin vandaag nog met beleggen

Open gratis een rekening invest
backtotop

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.