Nieuw Degiro beleggingsplatform weergegeven op beleggingsapp met een Iphone

Het nieuwe beleggingsplatform

Met gepaste trots lanceren wij ons nieuwe platform. Op basis van uw feedback en technologische ontwikkelingen hebben wij veranderingen doorgevoerd waarbij het verbeteren van gebruiksgemak centraal staat.

Wat is anders?

Altijd en overal

Met het nieuwe platform kunt u zowel op mobiel als desktop gebruikmaken van alle functionaliteiten. Eerder waren niet alle functionaliteiten beschikbaar op beide platformen. Wisselen van apparaat om toegang te krijgen tot bepaalde functies is dus niet langer meer nodig. Beheer uw account en beleggingen, waar u ook bent en wanneer u dat wilt.

Nieuw Degiro beleggingsplatform zichtbaar op mobiel, desktop en tablet

Gemak dient de mens

Gebruiksgemak is één van de voornaamste uitgangspunten van het nieuwe platform. Niet alleen de leesbaarheid is verbeterd, ook de navigatie is makkelijker geworden. Ons doel is om beleggen via ons platform zo simpel mogelijk te maken.

Stocks to watch

Weet wat er speelt in de markt. Het nieuwe platform geeft u een overzicht van ‘stocks to watch’. In dit overzicht staan bedrijven die in het nieuws zijn, een bovengemiddeld handelsvolume hebben of gerelateerd zijn aan een IPO. Deze toevoeging geeft inzicht in aandelen die op dat moment actueel zijn. Beleggen in aandelen uit deze lijst is gemakkelijk via het nieuwe platform. U hoeft alleen op het koop of verkoop symbool naast het desbetreffende aandeel te klikken. Zodra u dit doet opent er een orderscherm waarin u simpel en snel uw order kunt plaatsen.

Nieuwe functie om interessante aandelen in de gaten te houden via het nieuwe Degiro beleggingsplatform

In de pijplijn

Bovenstaande veranderingen worden op de korte termijn geïntroduceerd. Daarnaast staan er nog een aantal andere functionaliteiten op de planning om uw beleggingservaring te verbeteren:

Een bron van financiële data

Naast onze eigen functionaliteiten, krijgt u binnenkort ook toegang tot beduidend meer nieuws en marktgegevens van een aparte dataprovider. Denk hierbij aan huidige financiële gegevens, dividendkalenders, prijsgegevens, financiële ratio's en nog veel meer.

Dark mode

Op dit moment ontwikkelen wij ook een dark mode. Met deze toevoeging krijgt u de keuzen tussen de huidige vertoning en de batterij besparende donkerdere opmaak. Wij hopen dat deze visuele aanpassing u helpt om prettiger te beleggen.

Voor u op maat gemaakt

De volgende stap is om uw account nog persoonlijker te maken. Wij bieden de informatie die past bij uw profiel en beleggingsportefeuille. U bepaalt welke data en elementen u wilt zien en waar deze geplaatst worden. Hierdoor krijgt u meer ruimte voor dingen die u relevant vindt.

Feedback op het nieuwe platform

Wij horen graag wat u van ons nieuwe platform vindt. Deel uw mening daarom gerust via de ingebouwde feedbackmogelijkheid.

De informatie in dit artikel is niet geschreven voor adviesdoeleinden en heeft evenmin als doel om investeringen aan te bevelen. Houdt u er rekening mee dat gegevens na het schrijven van dit artikel veranderd kunnen zijn. Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Terug
backtotop

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.