Over ons

Wij zijn Europe's leading broker. Met ons slimme, gebruiksvriendelijk platform kan iedereen belegger worden.

header shape_desktop_left header shape_desktop_left
header shape_desktop_right
target

01

De broker
voor iedereen

Onze ongekend lage tarieven hebben gezorgd voor een ware revolutie in Europa. Wij willen iedereen in staat stellen om zelf hun financiële toekomst vorm te geven en de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Met ons veelbekroonde platform, onze educatie en informatie, onze kostenbewuste benadering en oneindige mogelijkheden maken we beleggen toegankelijk voor iedereen!

02

Onze missie

Iedereen in staat stellen om de slimste, zelfstandige beleggers te worden die ze kunnen zijn. Dit kan met onze hoogwaardige, prijsbewuste, transparante en toegankelijke beleggingsplatforms en -diensten.

03

Onze visie

We zien een wereld voor ons waarin beleggen zo toegankelijk is dat iedereen zijn of haar eigen financiële toekomst vorm kan geven. Verantwoordelijk en slim.

Ons verhaal

Ons avontuur startte in 2013, toen we in Nederland onze online brokerdiensten met ongekend lage tarieven lanceerden. Dit ontketende een ware revolutie voor de particuliere belegger. Sindsdien zijn we uitgebreid naar 15 Europese landen waardoor we in slechts 10 jaar tijd Europe's leading broker geworden.

10 jaar DEGIRO

In 2023 werden we erkend met meerdere nieuwe awards, wat ons totale aantal internationale awards op meer dan 100 brengt. We vierden ook ons 10e verjaardag en we zijn trots dat wij een van de meest gebruikte platforms in Europa zijn geworden, met meer dan 750.000 beleggers in Nederland en 2,6 miljoen in totaal.

Aanhoudende groei

Onze groei bleef doorgaan, met wel 100.000 klanten in 2022 in Italië en Portugal en in totaal 2 miljoen klanten in Europa. Onze prijzenkast werd ook wat voller met in totaal 100 internationale prijzen. Uiteraard zijn we ook aan ons platform blijven werken en hebben we in 2022 nieuwe functies toegevoegd, zoals Dark Mode en Top Lists.

Verbeterd platform

In 2021 hebben we heel veel financiële data toegevoegd in nieuwe functies, zoals ESG Risk Ratings en de Analisten Visie. We zijn begonnen met flatexDEGIRO geldrekeningen, een nieuwe manier om onbelegde gelden aan te houden. Ook werd de Tradegate Exchange aan ons platform toegevoegd, wat voor- en nabeurshandel mogelijk maakte.

Het volgende hoofdstuk

In 2020 hebben we onze krachten gebundeld met flatex AG, waarmee zijn we Europe's leading broker geworden. Ook werden we opgenomen in de SDAX, wat flatexDEGIRO één van de 160 grootste beursgenoteerde bedrijven in Duitsland maakt. Gezamenlijk bedienen we nu meer dan 1 miljoen beleggers.

Een nieuw beleggingsplatform

In 2019 lanceerden we een nieuw beleggingsplatform, gebaseerd op feedback van onze klanten en technologische ontwikkelingen. Met dank aan deze klanten hebben we ook in 2019 meerdere internationale awards gewonnen. Alsof dat nog niet genoeg is, profiteren inmiddels 450.000 beleggers van onze diensten.

Meer dan 350.000 klanten en ruim 40 awards

In 2018 passeerden we de grens van 350.000 klanten. Dankzij onze klanten zijn we nog betrouwbaarder geworden. Ook hebben we dit jaar ruim 40 internationale awards gewonnen. Waaronder de Best Broker en Best Mobile App Award van Financial Times & Investors Chronicle.

Top-5 in Europa

In 2017 doorbraken we de grens van 200.000 klanten en behoorde we tot de 5 grootste brokers van Europa op basis van het aantal verwerkte transacties per jaar. Ook wonnen we meerdere prijzen waaronder 'Best Broker' in Duitsland, uitgereikt door Handelsblatt.

Een van Nederlands grootste brokers

In 2016 werden we de grootste online broker van Nederland op basis van het aantal verwerkte transacties per jaar. Daarnaast startten we ook in Zwitserland en wisten we daarmee het 15e land te voorzien van lage transactiekosten.

Switzerland

DEGIRO start in Noord-Europa & Italië

Gedurende 2015 zetten we de groei door naar Noord-Europa en Italië. We hadden het dit jaar erg druk, want we lanceerden ook ons platform in het Verenigd Koninkrijk. Ook wonnen we veel internationale prijzen, waaronder de 'Gouden Stier' in Nederland.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

Uitbreiding naar 9 landen

In 2014 breidden we onze dienstverlening uit naar 9 andere Europese landen. Tevens verstevigden we onze positie in Nederland dankzij het winnen van de ‘Best Broker’ award. Kort daarna begon onze samenwerking aan met Euronext.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

Start van DEGIRO

In 2013 introduceerden we onze diensten en institutionele lage tarieven voor particuliere beleggers in Nederland. Dit was het begin van onze missie: om wereldwijd belegen laagdrempelig en betaalbaar te maken.

Netherlands

04

Oneindige
mogelijkheden

We willen dat je op je eigen manier kan beleggen. Daarom bieden we een wereld aan beleggingsmogelijkheden. Je kan beleggen op meer dan 50 beurzen wereldwijd, verspreid over 30 landen. Ons uitgebreide, eenvoudige platform is in-house gebouwd op krachtige, slimme software.

05

Haal het meeste
uit je beleggingen

Wij willen dat onze klanten waar voor hun geld krijgen zodat ze alles uit hun beleggingen kunnen halen. We bieden particuliere beleggers ongekend lage tarieven, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit, veiligheid en ons aanbod aan beleggingsdiensten. En, je betaalt altijd alleen voor de diensten die je echt gebruikt.

06

Een trotse
execution-
only broker

Execution-only betekent simpelweg dat we je een platform bieden om op te beleggen, maar dat we geen advies geven. We bieden je wel de tools, data, nieuws, inzichten, informatie en educatie om beter te worden in beleggen.

mountain

Innovatie zit
in ons DNA

Wereldwijd beleggen

In tegenstelling tot onze concurrenten, die vaak alleen toegang bieden tot Europese of Amerikaanse beurzen, verbinden wij je met de wereldmarkten. Ons platform geeft je toegang tot beurzen in Australië, Japan, Hong Kong en meer. In combinatie met ons grote productaanbod heb je veel mogelijkheden om je portfolio te diversificeren.

Meer dan 100 awards

Ons gebruiksvriendelijk platform is volledig in huis ontwikkeld, wat ons de vrijheid geeft om constant te verbeteren. Dit doen we met behulp van feedback van onze meer dan 2,5 miljoen klanten. En dat wordt gewaardeerd, te zien aan de meer dan 100 awards die we mochten ontvangen.

Verlaging van kosten

Met een efficiënte manier van werken en een sterke focus op kostenbesparing houden we onze tarieven laag. Door actief te zijn in heel Europa, kunnen we blijven groeien, lage tarieven aanbedien en verder investeren in onze diensten.

Bankvergunning

DEGIRO is de Nederlandse tak van flatexDEGIRO Bank AG. Hierdoor hebben we onze eigen bankvergunning. Dit betekent dat je niet belegde geld is beschermd tot €100,000.

We helpen je

Ook al zijn we een execution-only broker, we helpen je altijd op weg met je beleggingsreis! Je kunt ons vragen stellen en we wijzen je de weg in de beleggingswererld met relevante informatie en educatie. Van lessen in beleggen en inzichten van analysten, tot financieel nieuws, informatie over bedrijven en meer.

Contact opnemen

Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Bezoek onze helpdesk of neem contact op met de Servicedesk.

Kenniscentrum

Leer over de wereld van beleggen, wat voor belegger je bent, verschillende strategieën en hoe onze tools je kunnen helpen.

Beleggersacademie

Je informatiebron voor beleggen. Hier leer je hoe beleggen werkt, in welke producten je kan beleggen en welke strategieën je kunt gebruiken.

Social Media

Volg ons voor meer inspiratie en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wereld van beleggen.

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 augustus 2024 jouw DEGIRO-rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing voor een geldige deelname aan deze actie:

 • De actieperiode geldt t/m 31 juli 2024.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 augustus 2024.
 • Kosten voor valuta-afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze actie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100) worden begin september 2024 teruggestort op jouw DEGIRO-rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO-rekening.
 • Zodra je de Cliëntovereenkomst hebt ondertekend, wordt je rekening geactiveerd en begint de actieperiode.
 • Om het transactietegoed van €100 te gebruiken moet de nieuwe klant eerst een storting doen (minimaal €0,01).
 • Nieuwe klanten die hun registratie zijn begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO-rekening activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Als er al een rekening bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.
 • Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze actie.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie op elk moment voor de genoemde vervaldatum beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de site.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 juli 2024 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close