Over Ons

We zijn de grootste broker in Europa. Met ons slimme, gebruiksvriendelijke platform kan iedereen belegger worden.

header shape_desktop_left header shape_desktop_left
header shape_desktop_right
target

01

De broker
voor iedereen

Onze ongekend lage tarieven hebben gezorgd voor een ware revolutie in Europa. Wij willen iedereen in staat stellen om zelf hun financiële toekomst vorm te geven, en de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Met ons veelbekroonde platform, onze educatie en informatie, onze kostenbewuste benadering en oneindige mogelijkheden maken we beleggen toegankelijk voor iedereen!

02

Onze missie

Iedereen in staat stellen om de slimste, zelfstandige beleggers te worden die ze kunnen zijn. Dit kan met onze hoogwaardige, prijsbewuste, transparante en toegankelijke beleggingsplatforms en -diensten.

03

Onze visie

We zien een wereld voor ons waarin beleggen zo toegankelijk is dat iedereen zijn of haar eigen financiële toekomst vorm kan geven. Verantwoordelijk en slim.

Ons verhaal

In 2013 lanceerde DEGIRO online broker diensten in Nederland en introduceerde daarmee een eerlijk speelveld voor particuliere beleggers. Hiermee ontketenden we een ware revolutie voor de particuliere belegger. Sinsdien zijn we uitgebreid naar 16 Europese landen, waar iedereen nu kan profiteren van ongekend lage tarieven en ons bekroonde platform. Zo zijn we in korte tijd de grootste broker van Europa geworden.

In 2020 hebben we de krachten gebundeld met de Duitse broker flatex.

Dat resulteerde begin 2021 in een fusie. DEGIRO B.V. met flatexDEGIRO Bank AG werd flatexDEGIRO: één van de grootste online execution-only brokers in Europa met een eigen bankvergunning.

Aanhoudende groei

In 2021 hebben we heel veel financiële data toegevoegd, zoals ESG Risk Ratings en de Analisten Visie. We zijn begonnen met flatexDEGIRO geldrekeningen, een nieuwe manier om onbelegde gelden aan te houden. Ook hebben we onze kernselectie van ETF’s uitgebreid en werd de Tradegate Exchange aan ons platform toegevoegd.

Het volgende hoofdstuk

In 2020 hebben we onze krachten gebundeld met flatex AG, waarmee we één van de grootste brokers van Europa werden. Ook werden we opgenomen in de SDAX, wat flatexDEGIRO één van de 160 grootste beursgenoteerde bedrijven in Duitsland maakt. Gezamenlijk bedienen we nu meer dan 1 miljoen beleggers.

Een nieuw beleggingsplatform

In 2019 lanceerden wij een nieuw beleggingsplatform, gebaseerd op feedback van onze klanten en technologische ontwikkelingen. Met dank aan deze klanten hebben we ook in 2019 meerdere internationale awards gewonnen. Alsof dat nog niet genoeg is, profiteren inmiddels 450.000 beleggers van onze diensten.

Meer dan 350.000 klanten en ruim 40 awards

In 2018 passeerden we de grens van 350.000 klanten. Dankzij onze klanten hebben we ruim 40 internationale awards gewonnen waaronder de Best Broker en Best Mobile App Award van Financial Times & Investors Chronicle.

Meer dan 200.000 klanten

In 2017 doorbraken we de grens van 200.000 klanten en behoorde tot de 5 grootste brokers van Europa op basis van het aantal verwerkte transacties per jaar. Ook wonnen we meerdere prijzen waaronder “Best Broker“ in Duitsland, uitgereikt door Handelsblatt.

Grootste broker van Nederland

In 2016 werden we de grootste online broker van Nederland op basis van het aantal verwerkte transacties per jaar. Daarnaast startten we ook in Zwitserland en wisten we daarmee het 18e land te voorzien van lage transactiekosten.

Switzerland

DEGIRO start in Noord-Europa & Italië

Gedurende 2015 zetten we de groei door naar Noord-Europa en Italië. Ook wonnen we vele internationale prijzen, waaronder de “Gouden Stier” in Nederland.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

Uitbreiding naar 9 landen

In 2014 breidden we onze dienstverlening uit naar 9 andere Europese landen. Tevens verstevigden we onze positie in Nederland dankzij het winnen van de ‘Best Broker’ award.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

Start van DEGIRO

In 2013 introduceerden we institutionele tarieven voor particuliere beleggers. Dit maakte wereldwijd beleggen laagdrempelig en betaalbaar.

Netherlands

04

Oneindige
mogelijkheden

We willen dat je op je eigen manier kan beleggen. Daarom bieden we een wereld aan beleggingsmogelijkheden. Je kan beleggen op meer dan 50 beurzen wereldwijd, verspreid over 30 landen. Ons uitgebreide, eenvoudige platform is in-house gebouwd op krachtige, slimme software.

05

Haal het meeste
uit je beleggingen

Wij willen dat onze klanten waar voor hun geld krijgen zodat ze alles uit hun beleggingen kunnen halen. We bieden particuliere beleggers ongekend lage tarieven, zonder dat dit ten koste gaat kwaliteit, veiligheid en ons aanbod aan beleggingsdiensten. En, je betaalt altijd alleen voor de diensten die je echt gebruikt.

06

Een trotse
execution-
only broker

Execution-only betekent simpelweg dat we je een platform bieden om op te beleggen, maar dat we geen advies geven. We bieden je wel de tools, data, nieuws, inzichten, informatie en educatie om beter te worden in beleggen.

mountain

Innovatie zit
in ons DNA

Wereldwijd beleggen

In tegenstelling tot onze concurrenten, die vaak alleen toegang bieden tot Europese of Amerikaanse beurzen, verbinden wij je met de wereldmarkten. Ons platform geeft je toegang tot beurzen in Australië, Japan, Hong Kong en meer. In combinatie met ons grote productaanbod heb je veel mogelijkheden om je portfolio te diversificeren.

Meer dan 90 awards

Ons gebruiksvriendelijke platform is volledig in huis ontwikkeld, wat ons de vrijheid geeft om constant te verbeteren. Dit doen we met behulp van feedback van onze meer dan 2,5 miljoen klanten. En dat wordt gewaardeerd, te zien aan de meer dan 90 awards die we mochten ontvangen.

Verlaging van kosten

Met een efficiënte manier van werken en een sterke focus op kostenbesparing houden we onze tarieven laag. Door actief te zijn in heel Europa, kunnen we blijven groeien, kosten besparen en verder investeren in onze diensten.

Bankvergunning

DEGIRO is de Nederlandse tak van flatexDEGIRO Bank AG. Hierdoor hebben we onze eigen bankvergunning. Dit betekent dat je geld is beschermd tot €100,000.

We helpen je

Ook al zijn we een execution-only broker, we helpen je altijd op weg met je beleggingsreis! Je kunt ons vragen stellen en we wijzen je de weg in de beleggingswererld met relevante informatie en educatie. Van lessen in beleggen en inzichten van analysten, tot financieel nieuws, informatie over bedrijven en meer.

Contact opnemen

Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Bezoek onze helpdesk of neem contact op met de Servicedesk.

Kenniscentrum

Leer over de wereld van beleggen, wat voor belegger je bent, verschillende strategieën en hoe onze tools je kunnen helpen.

Beleggersacademie

Je informatiebron voor beleggen. Hier leer je hoe beleggen werkt, in welke producten je kan beleggen en welke strategieën je kunt gebruiken.

Social Media

Volg ons voor meer inspiratie en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wereld van beleggen.

Je beleggingsreis begint hier

Open een gratis rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 90 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juli 2023 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

 • De actieperiode geldt t/m 30 juni 2023.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 juli 2023.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin Augustus 2023 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
 • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 juni 2023 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close