Core Business | Online beleggen tegen groothandel tarieven

DEGIRO is de eerste groothandel broker voor particuliere beleggers. Een online beleggingsplatform voor alle type beleggers. DEGIRO stelt haar klanten in staat om tegen ongekend lage tarieven wereldwijd te beleggen.

DEGIRO werd opgericht door vijf oud Binck-medewerkers en richtte zich met de dienstverlening aanvankelijk op de professionele markt. De lage tarieven en snelle infrastructuur zorgden vanaf de start voor sterke groei. Inmiddels werken er 150 mensen bij de groep en verwerkt het platform voor 30 miljard aan transacties op 100 beurzen wereldwijd.

Om niet alleen professionele beleggers te laten profiteren van groothandel voordelen, opende DEGIRO vanaf september 2013 daarom haar deuren voor alle particuliere beleggers van Nederland. DEGIRO biedt beleggers van Nederland tarieven die 80% onder de huidige markttarieven liggen*. Daardoor is DEGIRO op veel gebieden direct de meest competitieve online broker ter wereld.

Met DEGIRO wordt wereldwijd beleggen voor iedereen mogelijk. Voorheen was beleggen vaak beperkt tot beurzen in Europa of de Verenigde Staten. Door middel van één platform krijgen alle beleggers bij DEGIRO toegang tot beurzen en producten wereldwijd. Dit betekent dat particuliere beleggers hun vermogen veel beter kunnen spreiden.

Naast de ongekend lage tarieven, komt DEGIRO de komende tijd met meer innovatieve tools. Zo is het straks via DEGIRO mogelijk om nog eenvoudiger een gespreide portefeuille samen te stellen. Dit zal kunnen door, al vanaf een vermogen van €1,-, te beleggen in fracties. Verder is het nu al mogelijk om orders in zowel bedragen als via de gebruikelijke manier in aantallen op te geven.

DEGIRO sluit perfect aan bij de belegger die zijn zaken online regelt. Bij ons betalen klanten hierdoor niet voor het salaris van overbodig personeel. DEGIRO neemt het laatste verschil tussen professionele en particulier beleggers weg. Dat van tarieven. Essentieel voor het rendement van particuliere beleggers.

*Gemiddelde besparing in 16 producten t.o.v. 5 brokers, zie www.degiro.nl/tarieven.