ONS VERHAAL TOT NU TOE...

Wat begon als een platform voor professionele partijen groeide in korte tijd uit tot de grootste Nederlandse broker voor particuliere beleggers. Met de lage tarieven ontketende DEGIRO een revolutie. Een online platform dat beleggen toegankelijk maakt voor iedereen.

In 2013 lanceerde DEGIRO haar online broker in Nederland en sindsdien is het platform uitgerold over 18 Europese landen. Dit heeft ervoor gezorgd dat beleggers in heel Europa kunnen profiteren van de zeer concurrerende prijzenstructuur, die tot wel 80% lager zijn dan die van lokale concurrenten. Dit maakt DEGIRO een van de meest concurrerende platformen ter wereld.

DEGIRO AMSTERDAM

WIJ DIENEN EEN DOEL.

In september 2013 opende DEGIRO haar deuren voor alle particuliere beleggers van Nederland. DEGIRO biedt beleggers van Nederland tarieven die tot wel 80% onder de huidige markttarieven liggen. Daardoor is DEGIRO op veel gebieden direct de meest competitieve online brokers ter wereld.

MISSIE:

DEGIRO wil toegevoegde waarde leveren door een betaalbare, op maat gemaakte financiële dienstverlening te ontwikkelen voor beleggers wereldwijd.

VISIE:

De combinatie van technologie en financiële kennis creëert de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige en kostenefficiënte financiële dienstverlening voor iedereen mogelijk te maken.

INNOVATIE ZIT IN DE KERN VAN HET BEDRIJF.

Terwijl veel concurrenten blijven hangen in oude denkwijzes, omarmen we bij DEGIRO innovatie. Hieronder staan de vier pilaren waar ons bedrijf omheen is gebouwd.

Wereldwijde mogelijkheden

Via DEGIRO krijgen Europese beleggers toegang tot markten wereldwijd. In tegenstelling tot onze concurrenten, die vaak alleen toegang bieden tot Europese en Amerikaanse beurzen, biedt DEGIRO haar klanten toegang tot markten in Australië, Japan, Hong Kong en nog veel meer over de hele wereld. Dit biedt klanten de mogelijkheid om te profiteren van een daadwerkelijk wereldwijd gediversifieerd vermogen. U krijgt toegang tot meer dan 60 beurzen. Op alle continenten. En daarmee ruim +2 miljoen producten

Innovatieve dienstverlening

Naast de concurrerende prijzen en een grote keuze uit verschillende markten, houdt DEGIRO zich ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe trading tools. In 2018 zal DEGIRO een aantal nieuwe innovatieve diensten introduceren en de mogelijkheid bieden om in fracties te handelen (het kopen en verkopen van fracties van aandelen). Door het handelen in fracties kan het beheren van kleinere portfolio's of handelen voor educatieve doeleinden op een professionele manier gedaan worden zonder extra blootstelling aan grote posities.

Verlaging van de kosten

Het beste product tegen de laagste prijs is een ongebruikelijke combinatie. Door efficiëntie en schaalvoordelen te combineren zijn wij ervan overtuigd dat het binnen de financiële sector goed mogelijk is. DEGIRO werkt nu al efficiënter dan concurrenten. Dat we veel besparen zie je terug in de tot wel 80% lagere tarieven. Zie onze tarieven. Door wereldwijd actief te worden kan DEGIRO blijven groeien, de kosten verder verlagen en de investeringen in onze dienstverlening nog meer opvoeren.

Gereguleerde broker

DEGIRO BV staat onder gedragstoezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en prudentieel toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). DEGIRO heeft een vergunning onder artikel 2:96 van de Wet op het Financieel Toezicht, om op te treden als beleggingsonderneming. De vestigingsplaats en statutaire zetel van DEGIRO bevinden zich in Amsterdam conform de statuten. DEGIRO staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 34342820.

IDEAL

START BINNEN ENKELE MINUTEN MET BELEGGEN.

START BINNEN ENKELE MINUTEN
MET BELEGGEN.

  • Tegen ongekend lage tarieven.
  • Met uitgebreide tools, mogelijkheden en service.
  • Wereldwijd. Altijd en overal.
  • Veilige structuur.
  • Ongekend lage tarieven.
  • Uitgebreide tools, mogelijkheden en service.
  • Meer dan 60 beurzen, wereldwijd.
  • Veilige structuur.

Partners & providers