DEGIRO beoordelingen

Beleg met vertrouwen op ons gebruiksvriendelijke platform. Ontdek waarom 2,5 miljoen beleggers ons als broker kiezen en lees een hun beoordelingen.

We bouwen aan een betrouwbare reputatie in heel Europa

Dankzij onze ongekend lage tarieven, een breed scala aan beleggingsopties en een innovatief platform zijn we Europe’s leading broker. Onze teams werken continu aan het verbeteren van ons platform en onze app en we voegen regelmatig nieuwe functies toe. Onze meer dan 2,5 miljoen Europa Europese beleggers waarderen dat! We worden namelijk in ruim 100 internationale awards genoemd als beste en goedkoopste online broker. Lees de beoordelingen van onze beleggers hieronder:

4.6

App Store

4.2

Google Play

Efficiente app waar veel informatie over de aandelen op staat en je snel kunt kijken wat de potentiele groei is. Bovendien waar je snel kunt handelen.

Ik heb een tijdje verschillende mobile broker apps geprobeerd en ik vind die van DeGiro toch echt het duidelijkst en meest overzichtelijk.

Let op: De hierboven weergegeven beoordelingen verwijzen naar de score van de DEGIRO app in de App Store en Google Play, gebaseerd op het gemiddelde van alle ontvangen beoordelingen voor degiro.com per september 2023.

We stemmen ons platform op jou af

We zijn gek op feedback en gebruiken dit om ons platform te verbeteren en updaten. We voegen nieuwe functies toe en zorgen dat het design, de gebruikerservaring en de app-ontwikkeling altijd up-to-date is. Dit alles zodat jij de beste beleggingservaring mogelijk hebt.

Ontdek de producten

Staan bedrijven voor de juiste waardes? Bekijk ESG-scores en lees wat analisten zeggen over de producten die je kiest.

Makkelijke toegang en gebruik

Log in met Touch of Face ID en begin gelijk met handelen.

Goed geïnformeerd

Financieel nieuws en updates uit alle wereldmarkten zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd de beurs op gaat.

Sla op en hou bij

Zet je favorieten op een lijst, blijft goed op de hoogte en hou je aantekeningen bij in de app.

Een wereld vol info

Neem weloverwogen beslissingen met real-time quotes, interactieve grafieken, ESG-scores en analistenvisies en -ratio’s.

Altijd up to date

Blijf op de hoogte van de beurzen met economische kalenders, het wereldwijde marktoverzicht en dagelijks financieel nieuws.

Veilig en op slot

Hou je account veilig dankzij beveiligde login: Touch of Face ID in de app, en twee-stapsverificatie op desktop.

Documenteer je beleggingen

Sla aandelen op in lijstjes en schrijf al je gedachten op in de notities.

Weloverwogen keuzes

Met interactieve grafieken, een 10 lagen diep orderbook op Euronext en enorm veel financiele data en ratio’s ben je de beste belegger die je kan zijn.

Beleg op jouw manier

Meer dan 2 miljoen producten en veel manieren om ze te verhandelen. Van margin trading tot combinatie orders.

Volledig beschermd

Hou je account veilig dankzij beveiligde login: Touch of Face ID in de app, en twee-stapsverificatie op desktop

FAQ

Hoe worden mijn geld en beleggingen beschermd?

Het veilig bewaren van je geld en beleggingen heeft onze grootse prioriteit. Wanneer je een beleggingsrekening bij ons opent, openen wij ook een bankrekening (Cash Account) op jouw naam bij flatexDEGIRO Bank. Al je niet-belegde geld wordt op deze aparte persoonlijke bankrekening met een persoonlijke IBAN aangehouden. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je niet-geïnvesteerde geld beschermd is tot €100.000 onder het Duitse depositogarantiestelsel (Entschädigungseinrichtung Deutscher Banken). Daarnaast gebruiken wij een custodian die los van ons staat om je beleggingen te bewaren. Dus, in het onwaarschijnlijke geval dat er iets gebeurt met DEGIRO, worden jouw beleggingen niet behandeld als verhaalbare activa voor schuldeisers. Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees er hier meer over.

Ja, ons platform is voor iedereen! Of je nou net pas bent begonnen of al een ervaren belegger bent, we hebben de juiste tools voor je. In ons kenniscentrum vind je veel informatie over beleggen, genoeg om mee te beginnen! Je vindt informatie over de producten die we aanbieden, zoals: aandelen, ETF’s, futures, opties en meer. Op onze blog lees je artikelen waarmee je als belegger nieuwe inzichten kunt opdoen. Om meer over beleggen te leren, bekijk je onze beleggers academie. Je Je leert hoe je jouw eerste product kiest, verschillende ordertypes en beleggingsstrategieën. Wil je meer weten over een aandeel? Bekijk dan de Analisten Visie om te zien wat experts vinden van bepaalde aandelen. Of check onze Top lists om toonaangevende bedrijven te ontdekken in populaire categorieën.

Ja, je kunt je eigen beleggingsstrategie ontwikkelen en volgen via ons platform. Als je inspiratie nodig hebt, kan je in ons Kenniscentrum verschillende strategieën ontdekken en uitproberen. De impact van lange termijnbeleggen is bijvoorbeeld een aanrader.

Nee, we brengen geen maandelijkse kosten in rekening. We houden onze tarieven transparent en duidelijk. Zo maken we beleggen zo toeganglijk mogelijk voor iedereen. Bekijk ons tarievenoverzicht voor alle details.

Je opent makkelijk in 3-stappen een DEGIRO account:

 1. Maak een acccount aan: Kies een gebruikersnaam, verifieer je e-mailadres en krijg toegang tot ons gebruiksvriendelijk platform.
 2. Stort geld: Stort een bedrag naar keuze op je beleggingsrekening.
 3. Begin met beleggen: Koop je eerste beleggingsproduct en profiteer van onze ongekend lage kosten.

Mis je nog informatie? Bekijk onze FAQ als je meer wil weten over het openen van een account bij DEGIRO.

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juni 2024 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing voor een geldige deelname aan deze actie:

 • De actieperiode geldt t/m 31 mei 2024.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 juni 2024.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin juli 2024 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Zodra je de Cliënt Overeenkomst hebt ondertekend, wordt je account geactiveerd en begint de actieperiode.
 • Om het transactietegoed van €100 te gebruiken moet de nieuwe klant eerst een storting doen (minimaal €0,01).
 • Nieuwe klanten die hun registratie zijn begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.
 • Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze actie.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie op elk moment voor de genoemde vervaldatum beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de site.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 mei 2024 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close