DEGIRO verkozen tot beste
online broker van Nederland.

DEGIRO verkozen tot beste online broker van Nederland.

In meer dan 35 internationale brokeronderzoeken wordt
DEGIRO als beste en goedkoopste manier genoemd om online te beleggen.

In meer dan 35 internationale
rokeronderzoeken word DEGIRO als beste en goedkoopste manier genoemd om online te beleggen.

Open een gratis rekening
GS_2017

DEGIRO winnaar beste online broker Gouden Stier 2017

"Omdat kosten een wezenlijk verschil maken voor beleggers, kiest de vakjury DEGIRO als uiteindelijke winnaar. Koersinformatie bij DEGIRO is gratis, terwijl beleggers daar bij andere brokers weer voor betalen. Ook heeft DEGIRO volgens de jury een streepje voor op het gebied van valutakosten. Valutakosten kunnen zorgen voor enorme verschillen voor beleggers, en zijn bij sommige brokers hoger dan de totale kosten van DEGIRO."

cash

DEGIRO winner beste online broker Cashcow 2017

Ruim duizend beleggers brachten hun stem uit. Zij verkozen DEGIRO tot beste broker.

cash

DEGIRO beste broker op gebied van kosten in Groot Beleggersonderzoek 2016

DEGIRO:
“We zijn verheugd dat we dit jaar weer als beste broker op gebied van kosten uit het onderzoek zijn gekomen. DEGIRO is gebouwd op drie pijlers: een veilige structuur, een gebruiksvriendelijk webtrader en natuurlijk lage tarieven. Vorig jaar zag DEGIRO een verdrievoudiging in de omzet en het aantal geopende rekeningen. Inmiddels genieten bijna 100.000 beleggers van onze professionele tarieven.”

Beleggers belangen

DEGIRO beste broker in het Beleggers Belangen brokeronderzoek 2016

bull

DEGIRO winnaar beste online broker Gouden Stier 2015

“Voor de bepaling van de beste broker heeft de jury gekeken naar een aantal factoren: kosten, handelsmogelijkheden en tools en voorwaarden van de partij. Het uitgangspunt was de beste broker te selecteren voor de gemiddelde aandelenbelegger uit de enquête. DEGIRO kwam vooral bij de eerste twee factoren sterk uit de bus.”

bellegers

DEGIRO beste broker in het Beleggers Belangen brokeronderzoek 2015

DEGIRO mag zich wederom beste broker van 2015 noemen. Waar andere brokers de strijd om moeten geven is DEGIRO hard op weg om de beste broker van Europa te worden.

“DEGIRO is net als vorig jaar de winnaar van ons brokeronderzoek, waarbij we weer één partij minder langs onze meetlat legden dan vorig jaar. Extra aandacht gaven we dit jaar aan applicaties op de mobiele telefoon (apps) die de tien onderzochte brokers aanbieden.”

veb

DEGIRO goedkoopste broker van het VEB kostenonderzoek 2015

Het gerespecteerde kostenonderzoek van de VEB trekt een duidelijke conclusie. DEGIRO is ook in 2015 weer de beste broker op het gebied van kosten.

“DEGIRO heeft nog altijd baanbrekend scherpe prijzen en is met grote voorsprong de voordeligste broker. Sommige partijen hanteren naar eigen zeggen kortingsstructuren voor actieve of grote beleggers, deze zijn niet in dit onderzoek meegenomen, maar ook dan zullen weinig aanbieders in de buurt van DEGIRO komen.”

cash

Groot Beleggersonderzoek 2015: DEGIRO beste broker op gebied van kosten

De uitkomst van het Groot Beleggersonderzoek 2015 was duidelijk: ‘DEGIRO is de beste broker op het gebied van kosten’.

“Bij de brokers is DEGIRO verkozen tot de winnaar op basis van kosten, hier kan geen aanbieder tegenop. Kosten blijven voor beleggers belangrijk. Dat blijkt wel uit het Groot Beleggersonderzoek dat jaarlijks onder de lezers van het magazine Cash wordt gehouden.”

bellegers

DEGIRO beste broker in het Beleggers Belangen Brokeronderzoek 2014

DEGIRO wordt niet alleen op basis van de laagste kosten gekozen tot beste broker. Het Brokeronderzoek van Belegger Belangen komt tot de conclusie dat DEGIRO als beste broker ook het totaal klassement wint.

“Bij DEGIRO komt de belegger er veruit met de laagste kosten vanaf. Ook de handelsmogelijkheden zijn bij DEGIRO het best. Gezien de zware weging van het kostenaspect, is het geen verrassing dat DEGIRO ook het ‘totaalklassement als beste broker’ wint.”

consumenten

Het VEB kostenonderzoek 2014 duidt DEGIRO als beste broker

Het onafhankelijke onderzoek van de VEB is duidelijk, DEGIRO is de beste broker op het gebied van kosten.

“Met de komst van DEGIRO kunnen beleggers dit jaar weer flink besparen op transactiekosten en bewaarloon.” De laagste tarieven voor optieorders in Amsterdam zijn ongeacht de ordergrootte te vinden bij DEGIRO, die 0,85 euro per optiecontract rekent.”

FD_logo

Voordeligste keuze 2014

FD

IDEAL

Start vandaag nog met beleggen.

Start vandaag nog
met beleggen.

  • Tegen ongekend lage tarieven.
  • Met uitgebreide tools, mogelijkheden en service.
  • Wereldwijd. Altijd en overal.
  • Veilige structuur.
  • Ongekend lage tarieven.
  • Uitgebreide tools, mogelijkheden en service.
  • Meer dan 50 beurzen, wereldwijd.
  • Veilige structuur.

Partners & providers

Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
beleggen gaat gepaard met risico's. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.