Fiscaliteit: vragen en antwoorden

In deze FAQ vindt u meer informatie over onderwerpen die te maken hebben met de fiscaliteit rond beleggen, zoals financiële transactiebelastingen, belastingheffing op inkomen en fiscaal inwonerschap. Dit is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en niet als belastingadvies. De informatie is van algemene aard en kan niet als volledig worden beschouwd. Daarnaast kan de fiscale behandeling per individu verschillen, en is het mogelijk dat fiscale regels in de toekomst kunnen wijzigen. Hoewel deze FAQ met zorg is samengesteld, aanvaardt DEGIRO geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Wij adviseren u om uw eigen belastingadviseur te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Below is a selection of available products and markets.

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.