Wij zijn onderdeel van flatexDEGIRO AG, het toonaangevende brokerage platform in Europa

Lees onze visie voor 2025
Target

Resultaten van flatexDEGIRO

2020

1,25M+

Klanten

2020

75M+

Transacties

2021

1,6M+

Verwachte klanten

2021

65-75M+

Verwachte transacties

Stuur ons een bericht

We staan de pers graag te woord over het laatste nieuws omtrent flatexDEGIRO. Laat het ons weten als u een interview, informatie, foto's, video's of publicaties wilt aanvragen.

flatexDEGIRO

Over DEGIRO

Wij willen wereldwijd beleggen voor iedereen toegankelijk maken. Dit doen we met de exceptionele combinatie van lage tarieven en een kwalitatief hoogwaardig product. Ons bekroonde platform is geschikt voor zowel beginnende als ervaren beleggers en geeft toegang tot meer dan 50 beurzen wereldwijd, op elk apparaat.

Over flatexDEGIRO

DEGIRO is onderdeel van de flatexDEGIRO groep, één van de 160 grootste bedrijven genoteerd aan de SDAX. De visie van de groep voor 2025 is om meer dan 3 miljoen Europese klanten te bedienen en meer dan 100 miljoen transacties per jaar uit te voeren.

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.