Wij zijn onderdeel van flatexDEGIRO AG, het toonaangevende brokerage platform in Europa

Lees onze visie voor 2026
Target

Resultaten van flatexDEGIRO

2021

2M+

Klanten

2021

90M+

Transacties

2022

2,7 - 2,9M+

Verwachte klanten

2022

95-115M+

Verwachte transacties

Stuur ons een bericht

We staan de pers graag te woord over het laatste nieuws omtrent flatexDEGIRO. Laat het ons weten als u een interview, informatie, foto's, video's of publicaties wilt aanvragen.

flatexDEGIRO

Over DEGIRO

Wij willen wereldwijd beleggen voor iedereen toegankelijk maken. Dit doen we met de exceptionele combinatie van lage tarieven en een kwalitatief hoogwaardig product. Ons bekroonde platform is geschikt voor zowel beginnende als ervaren beleggers en geeft toegang tot meer dan 50 beurzen wereldwijd, op elk apparaat.

Over flatexDEGIRO

DEGIRO is onderdeel van de flatexDEGIRO groep, één van de 160 grootste bedrijven genoteerd aan de SDAX. De visie van de groep voor 2026 is om meer dan 7 miljoen Europese klanten te bedienen en meer dan 250 miljoen transacties per jaar uit te voeren.

Begin vandaag nog met beleggen

Ontdek waarom meer dan 2 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien u voor 1 oktober 2022 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt t/m 30 september 2022.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
  • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 oktober 2022.
  • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin november teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
  • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 september 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close