Samenwerking tussen DEGIRO en CME

DEGIRO en CME Group, respectievelijk de snelst groeiende broker in Europa en 's werelds grootste derivatenbeurs, werken gezamenlijk aan het doel de particuliere belegger te informeren over de verscheidene financiële instrumenten. DEGIRO kan hierbij profiteren van de uitgebreide kennis van CME en deze naar haar klanten overbrengen. Deze pagina is uitsluitend met het doeleinde gemaakt om de werking van producten genoteerd aan de CME beurs uit te leggen. Het is aan de belegger om te bepalen of de genoemde producten voor hem of haar geschikt zijn. DEGIRO verwacht in de nabije toekomst met verdere stappen te komen op dit gebied. Zo zal er meer educatieve content beschikbaar komen in de webtrader.

GIJS NAGEL, CCO - OPRICHTER VAN DEGIRO:

Deze stap past perfect in onze lange termijn strategie. Onze klanten zullen profiteren van de brede kennis die de CME Exchange bezit. We verwachten dat klanten deze kennis kunnen materialiseren door bewuster te worden van de werking van producten als opties en futures. Als een van de grootste brokers in Europa, vinden wij het onze plicht om meer te doen op het gebied van onderwijs. We verwachten in de toekomst met verdere stappen te komen om dit doel te verwezenlijken.“

MARK OMENS, EXECUTIVE DIRECTOR - HEAD OF RETAIL SALES VAN CME GROUP:

We zijn verheugd samen te werken met DEGIRO, een van de snelst groeiende online brokers in Europa, en zo actief betrokken te zijn met de verschillende types beleggers. Wij richten ons op het voorzien van de tools en middelen die beleggers nodig hebben om hun vaardigheden en begrip te vergroten voor de handel in futures"

Over de CME Group

CME Group is 's werelds grootste en meest gediversifieerde derivatenbeurs. Het bevat de beurzen - CME, CBOT, NYMEX en COMEX - ze bieden toegang tot het breedste aanbod van globale beleggingsproducten in alle belangrijke onderliggende waarden, inclusief futures en opties op basis van rentetarieven, aandelenindices, valuta, energie, landbouwproducten, metalen, weer en onroerend goed. DEGIRO werkt voortdurend aan het uitbreiden van het productaanbod in de webtrader.

Onderstaande content is afkomstig van CME Group.