Een universum aan producten van onze partners

Je portefeuille diversifiëren is makkelijker als je een ruime keuze hebt aan beleggingsproducten. Ons platform zit vol met de producten van onze partners.

Partner overview_NL

Onze partners

Om je op weg te helpen op je beleggingsreis, werken we samen met gedreven en bekende financiële instellingen. Ze delen onze missie: mensen in staat te stellen om goed geïnformeerde beleggers te worden. Samen bieden ze een breed scala aan beleggingsproducten aan. Van aandelen en ETF's tot turbo's en opties, allemaal beschikbaar op ons platform. Ontdek hier meer over de bedrijven achter de producten.

ishares-partner

iShares

ETF's

Als 's werelds grootste vermogensbeheerder kennen veel mensen BlackRock van hun ETF-label iShares. BlackRock’s doel is om beleggers te helpen hun financiële toekomst in eigen hand te nemen. Ze hebben een breed scala aan beleggingsproducten om uit te kiezen. In onze ETF Kernselectie kun je veel iShares ETF's vinden.

Webinars door iShares
bnp-partner

BNP Paribas

ETP's

Onze partner BNP Paribas is één van de koplopers op het gebied van bankieren en financiële dienstverlening in Europa, met ongeveer 150 jaar ervaring en kennis in de branche. Ze bieden een breed assortiment aan ETP's die je op ons platform kunt vinden.

Webinars door BNP
societe-generale-partner.png

Société Générale

ETP's

Société Générale (ook bekend als SocGen) is al meer dan 150 jaar één van 's werelds meest toonaangevende beleggingsbanken. Ze bieden over de hele wereld diverse bank- en financiële diensten aan. We zijn blij dat we samen kunnen werken met zo’n ervaren financiële instelling en dat we je toegang kunnen geven tot duizenden van hun ETP's en andere producten.

Webinars door SocGen
vaneck-partner.png

VanEck

ETF's

Vanwege hun wereldwijde beleggingsexpertise is VanEck een belangrijke partner voor het verstrekken van gevarieerde en relevante informatie. Het bedrijf richt zich op het leveren van innovatieve strategieën over verschillende vermogenscategorieën om beleggers te helpen hun financiële doelen te bereiken. In onze ETF Kernselectie vind je enkele VanEck ETF's.

Webinars door VanEck
euronext-partner.png

Euronext

Beurs

Euronext is een internationale, pan-Europese beursgroep die in 2000 is ontstaan uit de fusie van 3 beurzen. Momenteel beheert het 7 gereguleerde beurzen in België, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen en Portugal. Het productaanbod bestaat uit aandelen, met bijna 1.900 beursgenoteerde bedrijven (per eind december 2023), ETF's, warrants & certificaten, obligaties, derivaten en meer.

Webinars door Euronext
partner-amundi

Amundi

ETF's

Amundi is één van de meest toonaangevende Europese vermogensbeheerders, die wereldwijd tot de top 10 behoort. Ze bieden hun 100 miljoen particuliere, institutionele en zakelijke klanten een compleet assortiment aan spaar- en beleggingsoplossingen voor actief en passief beheer. Per 30 juni 2023, beheert Amundi meer dan €1,96 miljard aan activa.

partner-spdr

State Street Global
Advisors SPDR

ETF's

State Street SPDR is één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld. Ze lanceerden hun eerste ETF's in 1993 en beheren inmiddels meer dan $1 miljard aan activa wereldwijd. Er zijn ongeveer 100 UCITS ETF's beschikbaar in Europa. Deze geven toegang tot verschillende sectoren, duurzaamheidsniveaus, diverse landen en regio's, dividendstrategieën en obligaties.

partner-hanetf

HANetf

ETF's

HANetf levert white-label ETP’s en biedt innovatieve oplossingen voor Europese beleggers. Opgericht in 2017 en inmiddels 35 ETF's en ETC’s gelanceerd. Zoals het eerste goudproduct met The Royal Mint, Europa's eerste Bitcoin ETC en de eerste duurzame-ETF met ingebouwde CO2-compensatie. Ook brachten ze Europa's eerste ruimte-ETF, Europa's enige artikel 8 goudmijn-ETF en verschillende andere producten uit die gericht zijn op bijvoorbeeld uraniumwinning, tech-megatrends, schone energie en crypto.

partner-invesco

Invesco

ETF's

Invesco is een wereldwijde koploper op het gebied van onafhankelijk internationaal vermogensbeheer. Ze bieden beleggers een breed scala aan passieve en actieve producten voor alle activaklassen. Ze staan bekend om ETF’s en zijn ‘s werelds op drie na grootste aanbieder met $521 miljard onder beheer, per juni 2023. Invesco heeft 8.400 mensen in dienst en is actief in ruim 26 landen.

partner-spdr

Tradegate Exchange

Beurs

Tradegate Exchange is een aandelenbeurs gespecialiseerd in het uitvoeren van orders voor particuliere beleggers. Ongeveer 20.000 effecten (aandelen, obligaties en beleggingsfondsen) kunnen worden verhandeld tijdens hun brede handelsuren, tussen 8:00 - 22:00 uur.

partner-wisdomtree

WisdomTree

ETF's en ETP's

WisdomTree is een wereldwijde leverancier van ETF’s en ETP’s met meer dan $90 miljard aan beheerd vermogen. Ze bieden een breed scala aan innovatieve oplossingen voor alle activaklassen en marktcycli, waaronder grondstoffen, aandelen, megatrends, vastrentende waarden, valuta's en digitale activa.

partner-wisdomtree

Xtrackers

ETF's en ETP's

Xtrackers (van DWS) is een wereldwijde leverancier van ETF’s en ETP’s en het beheert meer dan $150 miljard aan vermogen op de Europese markt. Ze bieden 190 ETF’s aan in diverse activaklassen, waaronder aandelen, fixed income opties, money markets, valuta’s en grondstoffen. Hun kernproducten bieden beleggers toegang tot grote aandelen- en obligatie indexen. Ze hebben een groeiend aanbod van thematische en ESG-georiënteerde fondsen.

Leer meer met webinars

Wil je weten wat onze partners te vertellen hebben over hun producten? Of ben je geïnteresseerd in hun beleggingsinzichten of hoe ze je kunnen helpen een goed geïnformeerde belegger te worden? In samenwerking met de experts van onze partners hebben we educatieve webinars gemaakt en op de planning staan. Bekijk het overzicht, schrijf je in voor een webinar en zet de datum in je agenda!

Webinar overzicht

Deze webinars zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden. Niets uit deze webinars mag worden gebruikt of gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van flatexDEGIRO Bank Dutch Branch.

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juni 2024 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing voor een geldige deelname aan deze actie:

 • De actieperiode geldt t/m 31 mei 2024.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 juni 2024.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin juli 2024 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Zodra je de Cliënt Overeenkomst hebt ondertekend, wordt je account geactiveerd en begint de actieperiode.
 • Om het transactietegoed van €100 te gebruiken moet de nieuwe klant eerst een storting doen (minimaal €0,01).
 • Nieuwe klanten die hun registratie zijn begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.
 • Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze actie.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie op elk moment voor de genoemde vervaldatum beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de site.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 mei 2024 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close