Webinars in samenwerking met experts van Euronext

Euronext is een internationale, pan-Europese beursgroep die in 2000 is ontstaan uit de fusie van 3 beurzen. Momenteel beheert het 7 gereguleerde beurzen in België, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen en Portugal. Het productaanbod bestaat uit aandelen, met bijna 1.900 beursgenoteerde bedrijven (per eind december 2023), ETF's, warrants & certificaten, obligaties, derivaten en meer.

BNP

Paul Noordam

Trade & Post-trade specialist met | Euronext netherlands

Paul werkt al 20 jaar voor Euronext, met veel succes. Hij was hoofd van de physical securities devisie (Necigef), lanceerde het ESES-platform en rolde deze tak uit over Europa en naar Noord Amerika. In 2021 werd hij de belangrijkste contactpersoon voor het Euroclear Nederland team, en was hij verantwoordelijk voor relatiemanagement met alle de Euroclear Group klanten in Nederland. Na een korte pauze van Finance, begon hij in Mei 2023 weer bij Euronext om het Sales & Product managementteam op te bouwen en de business uit te rollen over al onze Europese klanten.

Producttypen genoemd in de webinars met Euronext

Voor meer informatie over aandelen, obligaties en opties heeft Euronext, net als wij, veel informatie op hun website. Wil je meer weten over beleggen in het algemeen? Bekijk ons Kenniscentrum voor nog meer educatieve content.

Aandelen

Obligaties

Opties

Beleggen gaat gepaard met risico.
Dit is geen beleggingsadvies.

Nu live ▶ ️

Aandelen verhandelen

Ontdek de ins en outs van beleggen in aandelen. Wat een aandeel is, hoe handelen op een beurs werkt en hoe je de waarde van een aandeel inschat.

Gepresenteerd door:

Euronext: Paul Noordam

DEGIRO: Nino Kriz

Aankomende webinars

Kies de webinar die je graag wil zien, schrijf je in voor de live sessie, zet de datum in je agenda en verbeter je beleggingskennis!

icon_close

Schrijf je in voor ''

In samenwerking met expert

Calendar

Je e-mail ontbreekt nog De e-mail lijkt tekst te missen. Een voorbeeld: voorbeeld@domain.com De e-mail lijkt tekst te missen. Een voorbeeld: voorbeeld@domain.com Dit e-mail adres is al geregistreerd voor deze webinar.

We zullen je gegevens met zorg verwerken. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk dan ons Privacybeleid.

Top! Je staat ingeschreven voor deze webinar.

Vergeet de datum niet in je agenda te zetten.

We sturen je binnen een paar dagen een bevestigingsmail. Tot bij de webinar!


Afgelopen webinars

Alle live webinars worden opgenomen zodat je ze altijd kunt terugkijken. In de lijst hieronder selecteer je een onderwerp waarover je meer wilt weten.

1 UUR

Aandelen verhandelen

Ontdek de ins en outs van beleggen in aandelen. Wat een aandeel is, hoe handelen op een beurs werkt en hoe je de waarde van een aandeel inschat.

Gepresenteerd door

Euronext: Paul Noordam

DEGIRO: Nino Kriz

Goed geïnformeerd beleg je beter

Books

Beleggersacademie

De beste plek om te beginnen!

Books

Blog

Inspiratie, inzichten en ideeën.

Deze webinars zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden. Niets uit deze webinars mag worden gebruikt of gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van flatexDEGIRO Bank Dutch Branch. Beleggen brengt risico's met zich mee. Je kunt (een deel van) je belegde geld verliezen. Wij adviseren je alleen te beleggen in financiële producten die aansluiten bij jouw kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

icon_close

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juni 2024 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing voor een geldige deelname aan deze actie:

 • De actieperiode geldt t/m 31 mei 2024.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 juni 2024.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin juli 2024 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Zodra je de Cliënt Overeenkomst hebt ondertekend, wordt je account geactiveerd en begint de actieperiode.
 • Om het transactietegoed van €100 te gebruiken moet de nieuwe klant eerst een storting doen (minimaal €0,01).
 • Nieuwe klanten die hun registratie zijn begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.
 • Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze actie.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie op elk moment voor de genoemde vervaldatum beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de site.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 mei 2024 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close