Pensioen-
beleggen tegen ongekend lage tarieven

Bij DEGIRO pensioenbeleggen heeft u de vrijheid om zelf te bepalen waarin u belegt. U doet dit vervolgens ook nog eens tegen ongekend lage tarieven.

Open een rekening

Tarievenoverzicht

Een compleet overzicht van de tarieven voor een DEGIRO Pensioenrekening vindt u hier.
U betaalt bij DEGIRO 0,0166% aan kosten per maand (0,20% op jaarbasis). Deze maandelijkse 0,0166% krijgt u van DEGIRO terug als transactietegoed.
U gaat dus pas extra kosten voor transacties betalen wanneer u dit maandelijks tegoed heeft verbruikt.

Open een pensioenrekening
Minimum Activity Fee 0,20% (op jaarbasis)
Transactiekosten aandelen
beleggingsfondsen, obligaties, trackers
Gratis*
DEGIRO aansluitingskosten €1,00 per beurs per maand (max € 5,00 per maand)**
Geen startkosten
Geen stortingskosten

* U betaalt transactiekosten als u hiermee boven 0,20% van uw portefeuillewaarde uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg het tarievenoverzicht.

** Geldt niet voor Euronext Amsterdam en Euronext Brussel.

Eerlijk vergelijken

Een DEGIRO pensioenrekening biedt u optimale vrijheid, een gebruiksvriendelijk platform en een veilige structuur tegen ongekend lage kosten. Wanneer u voor uw pensioen of een aanvulling daarop gaat beleggen dan hebben kosten een grote impact op uw rendement. Om de kosten laag te houden is het belangrijk om efficient te werken.

Met diezelfde gedachte zijn een paar jaar geleden een aantal nieuwe initiatieven op de pensioenmarkt ontstaan. Tot de komst van deze nieuwe spelers werd de markt gedomineerd door dure verzekeraars en banken. Om aan te tonen dat een DEGIRO pensioenrekening een stap verder gaat, vergelijken wij ons hieronder met een van deze efficiënte nieuwe partijen, namelijk Brand New Day.

Hoeveel kunt u besparen?
Wij gaan hieronder uit van een belegging in de VanEck Vectors Global Equal Weight ETF, aan te schaffen via DEGIRO en een belegging via de Brand New Day pensioen rekening in hun standaard aandelen huisfonds. Het VanEck product is gekozen gezien de vergelijkbare karakteristieken, dit is geen advies van DEGIRO. Afhankelijk van hoe tijdig u begint met het opbouwen van uw aanvullend pensioen en uw jaarlijkse inleg (jaarruimte) kunt u fors aan kosten besparen.

Naast dat u bij DEGIRO belegt met een ongekende vrijheid, doet u dit ook nog eens tegen ongekend lage tarieven. Of uw voorkeur nu uit gaat naar volledig gespreid beleggen met verschillende beleggingsproducten op de wereldwijde beurzen, of dat u liever uw vermogen belegt in een select aantal beleggingsfondsen, bij DEGIRO is het mogelijk.

De vergelijking geeft een duidelijke indicatie van het kostenverschil tussen DEGIRO en andere dienstverleners. De extra beleggingsmogelijkheden bij DEGIRO gaan niet gepaard met hogere kosten, in tegendeel. Om alle voor en nadelen van de verschillende diensten of producten in deze vergelijking te bekijken raden wij u aan de algemene voorwaarden te raadplegen.

degiro brandnewday
Algemeen Beleggingsonderneming Fondsbeheerder
Beschikbare producten Zelf beleggen: aandelen,
obligaties, trackers en fondsen
Keuze uit 12 huisfondsen
Voorbeeld kostenvergelijking bij 8% rendement
Vergelijkbaar product info_grey_fill VanEck Vectors Global Equal Weight ETF BND Wereld Indexfonds
Uitlenen van effecten info_grey_fill Nee Ja
Vaste kosten, inclusief fondskosten info_grey_fill 0,375% 0,59%
Variable kosten 0,0% 0,50% stortingskosten
Additionele kosten €150 exitkosten €45 startkosten
Jaarlijkse bruto inleg (instellen)
Minus_black
Plus_black
Aantal jaar tot pensioen (instellen)
Minus_black
Plus_black
Eindresultaat info_grey_fill 2.149.608,14 2.035.359,51
114.249,00

DEGIRO doorstaat met vlag en wimpel de vergelijking met de concurrentie. Kijken we naar de pensioenrekening van Brand New Day, dan zijn de kosten nóg scherper en de keuzemogelijkheden nóg groter.

- Fiscalert -

Ruim 86 internationale awards

Kies voor de partij die is benoemd tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

FT & IC 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2021

veiligheid
Netherlands

Beste online broker

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

FT & IC 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2021

veiligheid
veiligheid

BESTE ONLINE BROKER

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

Je beleggingsreis begint hier

Open een gratis rekening en sluit je aan bij meer dan 2 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2 miljoen klanten en meer dan 80 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien u voor 1 januari 2023 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt t/m 31 december 2022.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
  • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 januari 2023.
  • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin februari 2023 teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
  • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 december 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close