Pensioen opbouwen op de grootste beurzen

Besluit u te gaan beleggen om een aanvullend pensioen op te bouwen, dan kan dit bij meerdere partijen. Helaas laten de meeste van deze partijen u enkel in een beperkte selectie van vaak dure huisfondsen beleggen. DEGIRO vindt dat dit anders moet. Wij zijn geen pensioenaanbieder, maar geven u de mogelijkheid om via een fiscaal gefaciliteerde beleggingsrekening zelf te bepalen hoe u uw pensioen wilt opbouwen. Zo kunt u beleggen in aandelen, obligaties, trackers en meer dan 700 beleggingsfondsen. Ook krijgt u direct toegang tot meer dan 50 beurzen, verspreid over 30 verschillende landen.

Open een pensioenrekening
Degiro Andere dienstverleners
Aandelen
Obligaties
Beleggings
fondsen
Trackers (ETF’s)

Ongekend lage tarieven

Van origine is DEGIRO een partner voor professionele beleggers. In 2013 introduceerde DEGIRO de professionele tarieven ook op de particuliere markt. Tegenwoordig zijn de ongekend lage tarieven ook beschikbaar voor het fiscaal vriendelijk beleggen ter aanvulling van uw pensioen.

Bekijk onze tarieven

MINIMUM ACTIVITY FEE

0,20%

Over portefeuillewaarde

TRANSACTIEKOSTEN

€0,00

Gratis tot aan hoogte Minimum Activity Fee

U belegt wereldwijd op verschillende beurzen

Via onze systemen is het mogelijk om op alle belangrijke beurzen wereldwijd te beleggen. U krijgt direct toegang tot meer dan 50 beurzen verspreid over 30 landen. Naast het brede productaanbod, biedt DEGIRO ook handige tools. Zo bouwt u pensioen op met behulp van een betrouwbaar platform, gebruiksvriendelijke web- en mobiele applicatie, veilige structuur en een internationaal gewaardeerde klantenservice.

Open een pensioenrekening
Artboard Created with Sketch.

Uw pensioen staat veilig bij DEGIRO

Bij DEGIRO worden al uw beleggingen apart bewaard, dat is wel zo veilig. Wat veiligheid betreft gaan wij altijd een stap verder. Daarom brengt DEGIRO uw geld kosteloos onder in een apart fonds (geldmarktfondsen: FundShare en Morgan Stanley). Dit gaat geheel automatisch. Op deze manier is uw geld afgescheiden van DEGIRO en dus net als uw andere beleggingen beschermd tegen crediteuren en eventueel faillissement van DEGIRO, in tegenstelling tot bij een bank.

Effecten van uw Pensioenrekening worden nooit door DEGIRO uitgeleend aan derden. Alternatieve dienstverleners bieden vaak alleen beleggingsfondsen aan om in te beleggen. Regelmatig lenen deze beleggingsfondsen aandelen uit aan derden. U heeft in dit geval geen keuze om dit wel of niet toe te staan. Kijk op de website van uw huidige aanbieder om er achter te komen of uw beleggingen mogelijk worden uitgeleend.

icon-safe-transparent

Belastingvoordeel

Via uw Pensioenrekening belegt u fiscaal vriendelijk voor een aanvulling op uw AOW en/of pensioen. Wanneer u een tekort heeft in uw pensioenopbouw in het voorgaande jaar (jaarruimte) of in de zeven voorafgaande jaren (reserveringsruimte) kunt u een deel van uw stortingen terugkrijgen via uw belastingaangifte. Daarnaast betaalt u over de waarde van uw DEGIRO Pensioenrekening geen vermogensrendementsheffing, waarmee u tussen de 0,54% en 1,60% belasting bespaart.

Lees meer see our awards

Innovatieve technologie

Innovatie is één van onze kernwaarden. Dit uit zich in een technologisch sterk ontwikkeld platform met in-house ontwikkelde software. Zo kunnen wij in de toekomst steeds meer innovatieve diensten aanbieden. DEGIRO onderscheidt zich nu al op het gebied van tarieven, wereldwijd beleggen en tal van handige ordertypen. Daarnaast is het platform altijd en overal toegangelijk. Op elk device. Bij DEGIRO bouwt u pensioen op via een betrouwbaar platform, met een gebruiksvriendelijke web- en mobiele applicatie, veilige structuur en een uitstekende klantenservice. Wij geven u de tools en mogelijkheden. U bepaalt.

Open direct uw pensioenrekening
Degiro app desktop en mobiele beleggingsapp
Degiro app desktop en mobiele beleggingsapp

Ruim 86 internationale awards

Kies voor de partij die is benoemd tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

FT & IC 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2021

veiligheid
Netherlands

Beste online broker

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

FT & IC 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2021

veiligheid
veiligheid

BESTE ONLINE BROKER

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

Begin vandaag nog met beleggen

Ontdek waarom meer dan 2 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien u voor 1 november 2022 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt t/m 31 oktober 2022.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
  • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 november 2022.
  • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin december teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 oktober 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close