Zelf beleggen in aandelen, nu
ook voor uw pensioen.

  • Gebruiksvriendelijk platform voor zowel mobiel als desktop
  • Zelf beleggen wereldwijd, waarin u wilt
  • Uw beleggingen staan veilig bij DEGIRO
  • Bespaar fors dankzij onze ongekend lage tarieven
Open pensioenrekening
blocks-img
logos logos

Zelf beleggen, nu ook fiscaal vriendelijk voor uw pensioen

Zelf beleggen,
nu ook fiscaal
vriendelijk voor
uw pensioen

Zelf beleggen in aandelen en andere effecten voor een aanvulling op uw pensioen. Het kan vanaf nu, bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland. Tegen ongekend lage tarieven en fiscaal aantrekkelijk. Zo kunt u meer opbouwen voor de toekomst en bent u zelf in controle. U krijgt namelijk de volledige vrijheid in uw beleggingskeuzes middels o.a. aandelen, obligaties en ETF’s (trackers). DEGIRO biedt u met de pensioenrekening optimale vrijheid binnen een veilige en transparante structuur.

“DEGIRO pensioenrekening krijgt de maximale waardering van Fiscalert”

FiscAlert is hét onafhankelijke tijdschrift voor informatie over beleggen, belastingen, verzekeren en andere geldzaken

Hoe werkt het?

1

Open online uw
pensioenrekening (ofwel
lijfrenterekening)

2

Bereken uw
jaarruimte en stort geld
wanneer u wilt

3

Start met beleggen.
De mogelijkheden zijn
eindeloos

4

Op uw pensioenleeftijd koopt
u met het eindkapitaal een inkomen
bij een aanbieder naar keuze

Scroll naar links of rechts voor meer informatie.

Eerlijk vergelijken

DEGIRO pensioenrekening biedt u optimale vrijheid, een veilige en transparante structuur en ongekend lage kosten. Wanneer u voor uw pensioen of een aanvulling daarop gaat beleggen dan zijn lage kosten erg belangrijk. Om de kosten laag te houden is het belangrijk om efficient te werken.

Met diezelfde gedachte zijn een paar jaar geleden een aantal nieuwe initiatieven op de pensioenmarkt ontstaan. Tot de komst van deze nieuwe spelers werd de markt gedomineerd door dure verzekeraars en banken. Om aan te tonen dat een DEGIRO pensioenrekening een stap verder gaat, vergelijken wij ons hieronder met een van deze efficiënte nieuwe partijen, namelijk Brand New Day.

Hoeveel kunt u besparen?

Wij gaan hieronder uit van een belegging in de Think Global Equity ETF, aan te schaffen via DEGIRO en een belegging via de Brand New Day pensioen­rekening in hun standaard aandelen huisfonds. Het Think product is gekozen gezien de vergelijkbare karakteristieken, dit is geen advies van DEGIRO. Afhankelijk van hoe tijdig u begint met het opbouwen van uw aanvullend pensioen en uw jaarlijkse inleg (jaarruimte) kunt u fors aan kosten besparen.

Naast dat u bij DEGIRO belegt met een ongekende vrijheid, doet u dit ook nog eens tegen ongekend lage tarieven. Of uw voorkeur nu uit gaat naar volledig gespreid beleggen met verschillende beleggingsproducten op de wereldwijde beurzen, of liever u vermogen belegt in een select aantal beleggingsfondsen, bij DEGIRO is het mogelijk.

De vergelijking geeft een duidelijke indicatie van het kostenverschil tussen DEGIRO en andere dienstverleners. De extra beleggingsmogelijkheden bij DEGIRO gaan niet gepaard met hogere kosten, in tegendeel. Om alle voor en nadelen van de verschillende diensten of producten in deze vergelijking te bekijken raden wij u aan de algemene voorwaarden te raadplegen

Meer over de lage tarieven
  degiro brandnewday
Algemeen Beleggingsonderneming Fondsbeheerder
Beschikbare producten Zelf beleggen: Aandelen,
obligaties, trackers en fondsen
Keuze uit 12 huisfondsen
Voorbeeld kostenvergelijking bij 8% rendement
Vergelijkbaar product Think Global Equity ETF BND Wereld Indexfonds
Uitlenen van effecten Nee Ja
Vaste kosten, inclusief fondskosten 0.375% 0.59%
Variable kosten 0.0% 0.50% stortingskosten
Additionele kosten €150 exitkosten €45 startkosten
Jaarlijkse bruto inleg (instellen)
Aantal jaar tot pensioen (instellen)
Eindresultaat 2.149.608,14 2.035.359,51
Uw kostenbesparing bij DEGIRO 114.249

Scroll naar links of rechts voor meer informatie.

DEGIRO doorstaat met vlag en wimpel de vergelijking met de concurrentie. Kijken we naar de pensioenrekening van Brand New Day, dan zijn de kosten nóg scherper en de keuzemogelijkheden nóg groter.

- Fiscalert -

Bereken uw eindkapitaal

Naast een goed gespreide portefeuille zijn het vooral de kosten die uw eindrendement bepalen. Bereken hieronder aan de hand van uw bruto jaarinkomen en de daarbij horende jaarlijkse maximale inleg wat u als aanvullend kapitaal voor uw pensioen zou kunnen opbouwen. Kijk onder de tab “belastingvoordeel” om uw persoonlijke jaar- en reserveringsruimte te bepalen.

DEGIRO biedt u hiermee enkel een rekentool. Schat zelf het rendement in wat u verwacht te behalen. De vooringevulde getallen zijn uitsluitend indicatief.

%
DEGIROvanaf %

Waarom kiezen voor DEGIRO, de
marktleider in beleggen

DEGIRO is al jaren een betrouwbare partner voor professionele en particuliere beleggers. Meer dan 400.000 beleggers profiteren al van ongekend lage tarieven, en dit is nu ook mogelijk bij het opbouwen van uw pensioen.

no-img

Succesvolle prijsvechter…

Professionele tarieven voor iedereen, binnen een veilige structuur.

Meer over de lage tarieven
laptop-img

…met een betrouwbaar platform

Gebruiksvriendelijke web- en mobiele applicatie, veilige structuur en een uitstekende klantenservice.

Ontdek de voordelen

Succesvolle prijsvechter…

Professionele tarieven voor iedereen, binnen een veilige structuur.

Meer over de lage tarieven
no-img
laptop-img

…met een betrouwbaar platform

Gebruiksvriendelijke web- en mobiele applicatie, veilige structuur en een uitstekende klantenservice.

Ontdek de voordelen

Execution-only

DEGIRO is geen pensioenaanbieder. DEGIRO biedt u echter wel de mogelijkheid om fiscaal vriendelijk te beleggen. DEGIRO pensioenrekening is daarom een geblokkeerde beleggingsrekening (lijfrenterekening). Hierop kunt u zelfstandig beleggen om kapitaal op te bouwen voor uw lijfrente. Net als bij onze andere diensten, biedt DEGIRO u deze dienst via haar platform aan op basis van execution-only. Dit betekent dus dat alleen u en niet DEGIRO uw beleggingen beheert.

Beleggen brengt risico’s met zich mee, omdat de waarde van beleggingen fluctueert en het daarom niet zeker is wat de waarde van uw beleggingen in de toekomst zal zijn. Dit betekent dat indien u gebruik maakt van deze dienst, afhankelijk van uw beleggingskeuzes, er aan het einde van de rit mogelijk minder geld beschikbaar zal zijn dan u had gehoopt en u dus een lagere uitkering ontvangt dan u wellicht verwacht. De risico’s zijn groter wanneer u belegt met weinig kennis en ervaring. Indien dit het geval is, raden wij u aan advies in te winnen bij een financieel adviseur omtrent de geschiktheid van deze dienst.

Bekroonde broker

bull-img

Beste Broker 2016
Gouden stier

fd-img

Beste Broker 2016
Financieël Dagblad

belle-img

Beste broker 2016
Beleggers Belangen

veb-img

Beste broker 2016
Vereniging Effecten Bezitters

bull-img

Beste Broker 2016
Gouden stier

fd-img

Beste Broker 2016
Financieël Dagblad

belle-img

Beste broker 2016
Beleggers Belangen

veb-img

Beste broker 2016
Vereniging Effecten Bezitters

Belegt u voor een aanvullend pensioen bij DEGIRO, dan belegt u bij een prijswinnende broker. DEGIRO heeft vele prestigieuze broker-awards gewonnen. Niet alleen in Nederland, waar DEGIRO marktleider is, maar ook in landen als het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk en Duitsland. DEGIRO wordt geprezen om de lage tarieven, uitgebreide beleggingsmogelijkheden en uitstekende dienstverlening.

Open binnen enkele minuten een account, en begin met beleggen.

Open direct uw pensioenrekening

Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
beleggen gaat gepaard met risico's. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.