Veel gestelde vragen over onze pensioenrekening

Wil je graag een DEGIRO pensioenrekening openen? Dan is het goed om alle details te weten. We hebben de meest gestelde vragen van andere klanten hieronder voor je op een rijtje gezet.

Contact servicedesk

Heb je vragen op opmerkingen? Stuur een mail naar: klanten@degiro.nl. Bellen kan ook, tussen 08:00 en 22:00 zijn we bereikbaar op: 020 535 34 96 (lokaal tarief)

Categorieën

Over DEGIRO

Ons volledig in-house ontwikkelde platform is er al sinds 2008 voor professionele klanten. Maar sinds 2013 kun je hier ook particulier beleggen, tegen professionele lage tarieven. Daarnaast besparen we kosten door alleen te focussen op het efficiënt uitvoeren of doorgeven van je orders. We beheren niet je vermogen en geven geen beleggingsadvies. Hierdoor blijven de tarieven laag en profiteer je hier ook van als je fiscaal vriendelijk gaat beleggen voor je aanvullende pensioen.

Je beleggingen worden in een andere bewaarinstelling bewaard dan het vermogen van DEGIRO zelf. Dit betekent dat als wij onverhoopt failliet gaan jouw bezittingen hier niet bij horen. Lees meer over hoe we jouw geld en beleggingen bewaren.

Bij het openen van een DEGIRO-rekening open je ook een persoonlijke geldrekening met IBAN bij flatexDEGIRO Bank AG. De geldrekening is direct gekoppeld aan je DEGIRO-account en valt onder het Duitse depositogarantiestelsel. Dit betekent dat je niet-belegde geld beschermd is tot €100.000. Je kunt de geldrekening alleen gebruiken voor het bewaren, opnemen of storten van niet-belegd geld en dit kost je niets.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. Dit is wat je moet weten als er iets met DEGIRO gebeurt.

Een DEGIRO-pensioenrekening openen

Bij DEGIRO kun je direct online klant worden, zonder ingewikkeld papierwerk. Je kunt bij ons al binnen 10 minuten wereldwijd beleggen.

Nee, het openen van een account bij DEGIRO kost je niks. We hanteren wel (lage) tarieven. Bekijk al onze tarieven in het tarievenoverzicht (pdf).

Nee, dat is niet nodig. We controleren je identiteit niet door een overboeking, maar door je identiteitsbewijs en een foto van je gezicht.

Nee, dat is niet mogelijk. Een lijfrenterekening is altijd gekoppeld aan één natuurlijk persoon. Je partner zal dus een eigen DEGIRO-pensioenrekening moeten openen.

Nee, dit is niet mogelijk. Een lijfrenterekening is altijd gekoppeld aan een natuurlijk persoon in privé.

Open een DEGIRO-pensioenrekening en vul het formulier 'Overboeken naar DEGIRO Pensioenrekening (pdf)' in. Deze stuur je ondertekend naar ons op. Daarnaast vraag je je huidige aanbieder het opgebouwde kapitaal over te boeken naar DEGIRO. Daarvoor heb je meestal een speciaal formulier nodig dat je opvraagt bij de aanbieder. Wij regelen de overdracht dan verder met je huidige dienstverlener.

Met bepaalde aanbieders van lijfrenteproducten hebben we afspraken die vastgelegd zijn in het Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdracht (PSK). Als het overboeken van een bij het PSK aangesloten dienstverlener langer duurt dan 14 dagen, dan heb je recht op een rentevergoeding. De dienstverlener moet de rentevergoeding dan tegelijk overmaken met de kapitaaloverboeking naar DEGIRO, je hoeft hier niet om te vragen. Als je huidige dienstverlener niet bij het PSK is aangesloten, dan kan een overboeking langer duren omdat aanvullende documentatie nodig is. We houden je op de hoogte van de voortgang van de overboeking. Meer informatie over het PSK en een actuele lijst van dienstverleners die bij het PSK zijn aangesloten, vind je bij de Nederlandse Vereniging van Banken of het Verbond van Verzekeraars.

Vul het formulier 'Overboeken DEGIRO Pensioenrekening naar andere dienstverlener (pdf)' in en stuur het ondertekend naar ons op. We voeren de overboeking binnen 14 dagen uit.

Met bepaalde dienstverleners hebben we afspraken die vastgelegd zijn in het Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdracht (PSK). Als het overboeken naar een andere bij het PSK aangesloten dienstverlener langer duurt dan 14 dagen, dan heb je recht op een rentevergoeding. We maken die rentevergoeding dan gelijk over met de kapitaaloverboeking naar de nieuwe dienstverlener, je hoeft hier niet om te vragen. Als je overboekt naar een dienstverlener die niet bij het PSK is aangesloten, dan kan een overboeking langer duren omdat aanvullende documentatie nodig is. Meer informatie over het PSK en een actuele lijst van dienstverleners die bij het PSK zijn aangesloten, vind je bij de Nederlandse Vereniging van Banken of het Verbond van Verzekeraars.

Ja, dat is mogelijk. Het oude regime (Brede Herwaardering of pre-Brede Herwaardering) zal dan wel vervallen. Op de nieuwe dienst gelden de voorwaarden van de Wet inkomstenbelasting 2001. Hierdoor zijn er beperkingen voor het moment, de duur en spreiding van de uitkeringen. Het is verstandig om te controleren of deze beperkingen in lijn zijn met je plannen voor het uitkeren van de lijfrente.

Ja, dat is mogelijk. Let wel op dat de FOR dan (deels) vrij valt en de winst uit je onderneming verhoogt. Uiteraard blijft de mkb-winstvrijstelling even lang geldig. Daarnaast kun je het volledige gestorte bedrag fiscaal aftrekken voor de inkomstenbelasting (box 1). Het is verstandig om dit met je fiscale adviseur te bespreken.

Ja, bij overboeking van de stakingswinst naar een DEGIRO-pensioenrekening kun je uitgaven voor inkomensvoorzieningen aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting (box 1). Je voorkomt zo dat je over (een gedeelte van) de stakingswinst direct met de Belastingdienst moet afrekenen. Let er hierbij op dat de premie maar tot een bepaald bedrag fiscaal aftrekbaar is. Het is verstandig om dit met je fiscale adviseur te bespreken.

Nee, het is niet mogelijk een stamrecht of gouden handdruk bij DEGIRO voort te zetten of om te zetten in een DEGIRO-pensioenrekening.

Nee, dat is niet mogelijk. Bij het registreren van je pensioenrekening moet je daarom ook een nieuwe unieke gebruikersnaam opgeven.

Nee, het is niet mogelijk om een levensloopregeling bij DEGIRO voort te zetten of om te zetten in een DEGIRO- pensioenrekening.

Ja, dat kan. Deze staat dan los van je beleggingsrekening. Je zal bij het registreren van je pensioenrekening een andere, unieke gebruikersnaam moeten opgeven.

Zelf voor je pensioen beleggen

Een DEGIRO-pensioenrekening is een lijfrenterekening. Hiermee kun je fiscaal vriendelijk beleggen om een (aanvullend) pensioen op te bouwen.

Voor iedereen die wel een inkomen heeft, maar niet over dat volledige inkomen een pensioen opbouwt (‘pensioentekort’). Dit kan een inkomen zijn uit loondienst, winst uit een onderneming of als inkomen uit overige werkzaamheden. Wij richten ons alleen op het uitvoeren of doorgeven van je orders, wat betekent dat we je vermogen niet beheren en geen beleggingsadvies geven. Het is daarom belangrijk dat je voordat je gaat beleggen voor een pensioen genoeg kennis hebt om dit zelfstandig ten doen.

Met de pensioenrekening kun je jouw tekort in pensioenopbouw fiscaal vriendelijk aanvullen. De bedragen die je inlegt in je DEGIRO-pensioenrekening zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (box 1). Daarnaast telt de waarde van je beleggingen niet mee als vermogen voor de vermogensrendementsheffing (box 3). Dubbel voordeel dus.

Van een DEGIRO-pensioenrekening kun je niet zomaar geld opnemen tot je met pensioen gaat, er zijn andere tarieven en sommige beleggingsproducten worden niet toegestaan. Zie hieronder de verschillen.

DEGIRO-beleggingsrekening DEGIRO-pensioenrekening
Aandelen, Obligaties, Trackers en Fondsen Aandelen, Obligaties, Trackers en Fondsen
Short gaan x
Debet geld mogelijk x
Hefboomproducten x
Gratis realtime koersen Gratis realtime koersen
Handel in derivaten x

Het jaarlijkse bedrag dat je mag inleggen en fiscaal aftrekken is het totaal van je jaarruimte en reserveringsruimte. De jaarruimte is het tekort in pensioenopbouw van het voorgaande jaar. De reserveringsruimte hangt af van hoeveel jaarruimte je de voorgaande tien jaar niet hebt benut. Je jaarruimte verandert jaarlijks, je moet dit dus steeds opnieuw berekenen. Je kan je jaar- en reserveringsruimte berekenen op de site van de belastingdienst. De jaarruimte wordt berekend over een inkomen van maximaal €128.810. Wil je ook pensioen opbouwen over je inkomen boven dit bedrag? Dan is een DEGIRO-pensioenrekening plus een optie.

De opgebouwde waarde in je DEGIRO- pensioenrekening wordt dan onderdeel van de nalatenschap. Je nabestaanden kunnen de pensioenrekening dus gewoon erven.

Geld overmaken

Optie 1: direct storten via iDEAL

 1. Log in bij DEGIRO en ga naar 'Geld in- & en uitboeken' in het menu.
 2. Kies vervolgens voor ‘Direct storten via iDEAL'.
 3. Doorloop de stappen en heb het geld direct op je rekening. Bij de meeste banken kun je maximaal €50.000 per keer overmaken.

Optie 2: Handmatig overschrijven

 1. Log in bij DEGIRO en ga naar ‘Geld in- & en uitboeken’ in het menu.
 2. Kies ‘Handmatig overmaken naar DEGIRO’. Daar vind je de bankgegevens waarnaar je het geld kan overmaken.
 3. Ga naar je eigen bankomgeving om vanaf je persoonlijke rekening die gekoppeld is aan je DEGIRO-pensioenrekening het geld over te maken.
 4. Als de overschrijving is gelukt kan het nog enkele werkdagen duren voordat het bedrag op je pensioenrekening staat.

Let op: het is niet mogelijk om over te boeken van een zakelijke rekening naar een privé-rekening bij DEGIRO of van een privé-rekening naar een zakelijke DEGIRO-rekening.

Om je posities zo goed mogelijk te beschermen werken we altijd met een vaste tegenrekening. Deze rekening moet op jouw naam staan bij een bank binnen de Europese Unie. Alleen vanaf die rekening kun je geld overboeken naar je DEGIRO-pensioenrekening.

Nee, dit is niet toegestaan. Een lijfrenterekening is altijd gekoppeld aan een natuurlijk persoon, dus ook de vaste tegenrekening moet op naam staan van een particulier.

Het jaarlijkse bedrag aan stortingen dat je fiscaal mag aftrekken is het totaal van je jaarruimte en reserveringsruimte. De jaarruimte is het tekort in pensioenopbouw van het voorgaande jaar. De reserveringsruimte hangt af van hoeveel jaarruimte je de voorgaande tien jaar niet hebt benut. Je kunt je jaar- en reserveringsruimte berekenen op de site van de belastingdienst. De jaarruimte wordt berekend over een inkomen van maximaal €128.810. Wil je ook pensioen opbouwen over je inkomen boven dit bedrag? Dan is een DEGIRO-pensioenrekening plus een optie.

Dit kan nadelig voor je zijn. Als je het pensioen uitgekeerd krijgt, wordt deze extra storting namelijk belast met inkomstenbelasting (box 1). Als het bedrag dat je teveel stort niet meer is dan €2.269 per jaar, komt de belastingdienst je tegemoet. Je kunt de belastinginspecteur laten weten dat je teveel hebt gestort en vragen om een zogenaamde ‘saldoverklaring’. Met de ‘saldoverklaring’ mag je op het moment van uitkering het bedrag waarover je belasting betaalt, laten verlagen met het in de saldoverklaring vastgelegde bedrag. Het teveel gestorte bedrag staat natuurlijk wel op je DEGIRO- pensioenrekening, waardoor je er geen vermogensrendementsheffing (box 3) over betaalt.

Dit kan gebeuren. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Als je dit binnen 3 maanden na de storting doet, kunnen wij het gestorte bedrag zonder (fiscale) gevolgen naar je terugboeken. Meld je het later? Vraag dan de belastingdienst om toestemming voor de terugboeking. Na ontvangst van de toestemming kunnen wij het teveel gestorte bedrag zonder (fiscale) gevolgen naar je terugboeken. Let op, in de verklaring van de belastingdienst moet duidelijk blijken dat het om de pensioenrekening bij DEGIRO gaat. Dit betekent dat tenminste het volgende in de verklaring moet staan:

 • Naam instelling;
 • Naam rekeninghouder;
 • Rekeningnummer (username):
 • Bedrag dat zonder inhouding van loonheffing kan worden teruggestort.

Je mag niet voor de pensioengerechtigde leeftijd geld opnemen van je pensioenrekening. De pensioenrekening van DEGIRO is daarom geblokkeerd voor opnames. Als je te vroeg geld op zou nemen van deze rekening, verlies je fiscale voordelen, wordt de opgebouwde waarde belast met inkomstenbelasting (box 1) en moet je bovendien een boete (revisierente) betalen aan de belastingdienst.

Beleggen bij DEGIRO

Via onze systemen kun je op ontzettend veel belangrijke beurzen wereldwijd beleggen. Bekijk het overzicht van beurzen.

Dividenden ontvang je vanuit een door jouw aangehouden aandelenpositie. Ze worden op je account geboekt na aftrek van belastingen. Op de dag dat het aandeel ex-dividend noteert, wordt de waarde van het dividend gereserveerd in je account. Deze reserveringsregel zal op de dag van de betaalbaarstelling worden omgezet in aandelengeld.

Omdat je niets tussentijds mag opnemen van je DEGIRO-pensioenrekening, mag je van de Belastingdienst de Nederlandse dividendbelasting op uitkeringen naar je pensioenrekening niet zelfstandig terugvragen in je aangifte inkomstenbelasting. In plaats daarvan mag DEGIRO je Nederlandse dividendbelasting terugvragen en aan je vergoeden. Dit doen we één keer per jaar en alleen als je fiscaal inwoner bent van Nederland. Als we de belasting hebben ontvangen, krijg je de ingehouden Nederlandse dividendbelasting op je pensioenrekening.

Als je recht hebt op dividend ontvang je dit standaard als geld. Sinds eind 2015 kun je het dividend ook laten uitbetalen in aandelen. Het bedrijf waar je aandelen hebt zal deze keuze wel moeten aanbieden. Stuur een e-mail naar ca@degiro.nl vanaf het e-mailadres dat geregistreerd staat aan het juiste account. Geef in de e-mail aan voor welk aandeel en voor welk account je het dividend in aandelen wilt ontvangen. Eventuele fracties worden in geld uitbetaald. Je kunt dit verzoek tot 3 dagen na de ex-dividenddatum bij ons indienen. Je ontvangt binnen 48 uur een ontvangstbevestiging. Het tarief voor deze handeling vind je in het tarievenoverzicht.

Je kunt DEGIRO-app downloaden voor zowel Android en iOS. Daarnaast kun je ook altijd terecht in ons online platform door in te loggen via de website.

Ja dat kan. Stuur een e-mail naar orders@degiro.nl met de volgende gegevens:

 • Gebruikersnaam van je account
 • Product (Optieserie of ISIN-nummer)
 • Koop/verkoop opdracht
 • Aantal/bedrag
 • Prijs waartegen je de order wilt uitvoeren (Limiet)
 • Beurs waarop je de order wilt uitvoeren

Als een van de bovenstaande gegevens ontbreekt of onduidelijk is kan het zijn dat je order niet wordt geaccepteerd. Aan orders plaatsen via e-mail zit een maximale grootte en je betaalt hierover een toeslag die je terugvindt in het tarievenoverzicht.

Als je geen orders via de website of per e-mail kan plaatsen, kun je bellen naar 020-535 34 96.

Aan orders plaatsen via telefoon zit een maximale grootte en je betaalt hierover een toeslag die je terugvindt in het tarievenoverzicht. Meer informatie over dit ordertype lees je in het Orders en Orderuitvoeringbeleid.

In ons Orders en Orderuitvoeringbeleid staat gedetailleerd omschreven hoe we je orders uitvoeren. Dit beleid geldt voor klanten die zijn ingedeeld als professionele of particuliere beleggers, niet voor klanten die zijn geclassificeerd als in aanmerking komende tegenpartijen.

Inkomen hoger dan €128.810

DEGIRO Pensioenrekening Plus is een ‘netto lijfrenterekening’ waarvoor een faciliteit geldt in box 3 van de inkomstenbelasting. Hiermee bouw je alleen een aanvulling op je pensioen op voor het deel van je inkomen dat boven de €128.810 ligt. Voor je inkomen tot €128.810, kun je een gewone DEGIRO-pensioenrekening openen. Deze opbouw is fiscaal gefaciliteerd in box 1 van de inkomstenbelasting doordat je de jaarlijkse inleg kunt aftrekken. De jaarlijkse inleg wordt berekend over het inkomen tot maximaal €128.810. Samen met een DEGIRO Pensioenrekening Plus, kun je zo zelfstandig de maximale aanvulling op je pensioen opbouwen.

De Pensioenrekening Plus is interessant als je een hoger inkomen hebt dan €128.810 en je voor je inkomen onder dit bedrag al fiscaal vriendelijk pensioen opbouwt. Bijvoorbeeld via een DEGIRO-pensioenrekening. Heb je voor je inkomen onder dit bedrag nog ruimte voor een aanvullend pensioen? Dan is het fiscaal waarschijnlijk voordeliger om eerst een gewone DEGIRO-pensioenrekening te openen.

Als je de ruimte voor pensioenopbouw voor het inkomen boven €128.810 niet volledig benut, kun je zelf met een DEGIRO Pensioenrekening Plus fiscaal vriendelijk een aanvulling op je pensioen opbouwen. Het is namelijk fiscaal gunstig doordat de waarde van je beleggingen op je DEGIRO Pensioenrekening Plus niet meetellen als vermogen. Je bent hierover dus geen vermogensrendementsheffing (box 3) verschuldigd.

  Pensioenrekening DG Pensioenrekening Plus
Geen box 3 belasting
Inleg fiscaal aftrekbaar (box 1) -
Uitkeringen belast (box 1) -
Inleg gemaximeerd
Maximum inleg leeftijdsafhankelijk -
Geblokkeerd voor opnames
Aanvullend inkomen later
Vrij beleggen

Als je meer stort dan het maximum van dat jaar, voldoet je DEGIRO Pensioenrekening Plus niet langer aan de fiscale voorwaarden en verlies je het fiscale voordeel. Dit betekent dat je weer vermogensbelasting gaat betalen over de waarde van je beleggingen op je Pensioenrekening Plus. Daarnaast wordt het tot dan toe genoten fiscale voordeel (forfaitair) teruggenomen door eenmalig een bedrag bij je belastbare vermogen op te tellen.

Een DEGIRO Pensioenrekening Plus open je gemakkelijk online

Omdat je niets tussentijds mag opnemen van je DEGIRO Pensioenrekening Plus, mag je van de Belastingdienst de Nederlandse dividendbelasting op uitkeringen naar je pensioenrekening niet zelfstandig terugvragen in je aangifte inkomstenbelasting. In plaats daarvan mag DEGIRO je Nederlandse dividendbelasting terugvragen en aan je vergoeden. Dit doen we één keer per jaar en alleen als je fiscaal inwoner bent van Nederland. Als we de belasting hebben ontvangen, krijg je de ingehouden Nederlandse dividendbelasting op je Pensioenrekening Plus.

Open Pensioen Plus rekening

Inkomen hoger dan €128.810

DEGIRO Pensioenrekening Plus is een ‘netto lijfrenterekening’ waarvoor een faciliteit geldt in box 3 van de inkomstenbelasting. Hiermee bouw je alleen een aanvulling op je pensioen op voor het deel van je inkomen dat boven de €128.810 ligt. Voor je inkomen tot €128.810, kun je een gewone DEGIRO-pensioenrekening openen. Deze opbouw is fiscaal gefaciliteerd in box 1 van de inkomstenbelasting doordat je de jaarlijkse inleg kunt aftrekken. De jaarlijkse inleg wordt berekend over het inkomen tot maximaal €128.810. Samen met een DEGIRO Pensioenrekening Plus, kun je zo zelfstandig de maximale aanvulling op je pensioen opbouwen.

De Pensioenrekening Plus is interessant als je een hoger inkomen hebt dan €128.810 en je voor je inkomen onder dit bedrag al fiscaal vriendelijk pensioen opbouwt. Bijvoorbeeld via een DEGIRO-pensioenrekening. Heb je voor je inkomen onder dit bedrag nog ruimte voor een aanvullend pensioen? Dan is het fiscaal waarschijnlijk voordeliger om eerst een gewone DEGIRO-pensioenrekening te openen.

Als je de ruimte voor pensioenopbouw voor het inkomen boven €128.810 niet volledig benut, kun je zelf met een DEGIRO Pensioenrekening Plus fiscaal vriendelijk een aanvulling op je pensioen opbouwen. Het is namelijk fiscaal gunstig doordat de waarde van je beleggingen op je DEGIRO Pensioenrekening Plus niet meetellen als vermogen. Je bent hierover dus geen vermogensrendementsheffing (box 3) verschuldigd en bespaart hiermee tot 1,71% per jaar!

  Pensioenrekening DG Pensioenrekening Plus
Geen box 3 belasting
Inleg fiscaal aftrekbaar (box 1) -
Uitkeringen belast (box 1) -
Inleg gemaximeerd
Maximum inleg leeftijdsafhankelijk -
Geblokkeerd voor opnames
Aanvullend inkomen later
Vrij beleggen

Als je meer stort dan het maximum van dat jaar, voldoet je DEGIRO Pensioenrekening Plus niet langer aan de fiscale voorwaarden en verlies je het fiscale voordeel. Dit betekent dat je weer vermogensbelasting gaat betalen over de waarde van je beleggingen op je Pensioenrekening Plus. Daarnaast wordt het tot dan toe genoten fiscale voordeel (forfaitair) teruggenomen door eenmalig een bedrag bij je belastbare vermogen op te tellen.

Een DEGIRO Pensioenrekening Plus open je gemakkelijk online

Omdat je niets tussentijds mag opnemen van je DEGIRO Pensioenrekening Plus, mag je van de Belastingdienst de Nederlandse dividendbelasting op uitkeringen naar je pensioenrekening niet zelfstandig terugvragen in je aangifte inkomstenbelasting. In plaats daarvan mag DEGIRO je Nederlandse dividendbelasting terugvragen en aan je vergoeden. Dit doen we één keer per jaar en alleen als je fiscaal inwoner bent van Nederland. Als we de belasting hebben ontvangen, krijg je de ingehouden Nederlandse dividendbelasting op je Pensioenrekening Plus.

Open Pensioen Plus rekening

Contact servicedesk

U kunt altijd met uw vraag of opmerking bij ons terecht door een mail sturen: klanten@degiro.nl. Bellen kan ook, tussen 08:00 en 22:00 zijn we bereikbaar op: 020 535 34 96 (lokaal tarief)

Meer dan 100 internationale prijzen

We zijn erkend als één van de beste brokers in Europa dankzij onze lage tarieven, klantenservice, innovatieve platform en app.

Cashcow publieksprijs 2023 Netherlands

Beste aanbieder beleggingsproducten

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Beste Goedkope Broker

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Beste broker in aandelen

Rankia 2022

DE-award Germany

Eerlijkste online broker

NTV 2020

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 mei 2024 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

 • De actieperiode geldt t/m 30 april 2024.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 mei 2024.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin juni 2024 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Zodra je de Cliënt Overeenkomst hebt ondertekend, wordt je account geactiveerd en begint de actieperiode.
 • Om het transactietegoed van €100 te gebruiken moet de nieuwe klant eerst een storting doen (minimaal €0,01).
 • Nieuwe klanten die hun registratie zijn begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.
 • Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze actie.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie op elk moment voor de genoemde vervaldatum beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de site.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 april 2024 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close