Pensioen-
beleggen bij DEGIRO

Beleggen voor een aanvullend pensioen. Neem zelf de controle en beleg voor uw aanvullend pensioen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen of ETF’s (trackers) naar keuze.

Open een pensioenrekening
logos

Zelf fiscaal vriendelijk beleggen voor uw pensioen

Zelf beleggen voor een aanvulling op uw pensioen? Het kan bij DEGIRO, de grootste broker van Nederland. Tegen ongekend lage tarieven, in een ruim productaanbod en fiscaal aantrekkelijk. Zo kunt u gespreid meer opbouwen voor de toekomst en bent u zelf in controle. U krijgt namelijk de volledige vrijheid in uw beleggingskeuzes. Beleg bijvoorbeeld onder andere in aandelen, obligaties of ETF’s (trackers). Uiteraard staat uw pensioen veilig bij DEGIRO.

DEGIRO pensioenrekening krijgt de maximale waardering van Fiscalert

FiscAlert is hét onafhankelijke tijdschrift voor informatie over beleggen, belastingen, verzekeren en andere geldzaken.

Hoe werkt het?

1

Open online uw
pensioenrekening (ofwel
lijfrenterekening).

2

Bereken uw
jaarruimte en stort geld
wanneer u wilt.

3

Start met beleggen.
De mogelijkheden zijn
eindeloos, dus kies voor diversificatie.

4

Op uw pensioenleeftijd koopt
u met het eindkapitaal een inkomen
bij een aanbieder naar keuze.

Waarom kiezen voor DEGIRO, de marktleider in beleggen?

DEGIRO is al jaren een betrouwbare partner voor professionele en particuliere beleggers. Meer dan 2 miljoen beleggers profiteren al van de ongekend lage tarieven. Dit is ook mogelijk bij het opbouwen van uw pensioen.

Succesvolle prijsvechter…

AANDELEN AEX

0,20%

Over portefeuillewaarde

TRANSACTIE-KOSTEN

€0,00

Gratis tot aan hoogte Minimum Activity Fee

Meer over de lage tarieven

…met een betrouwbaar platform.

laptop-img Ontdek de voordelen

Voor wie is een DEGIRO Pensioenrekening?

Indien u gaat beleggen voor een aanvullend pensioen is het belangrijk dat u over voldoende kennis bezit om dit zelfstandig te doen.

Aanvulling op uw pensioen

Heeft u wel een inkomen maar bouwt u niet over uw volledige inkomen een pensioen op? Denk hierbij aan inkomen uit loondienst, winst uit onderneming of bijvoorbeeld resultaat uit overige werkzaamheden. Dan kan zelf beleggen ter aanvulling op dit pensioentekort voordelig zijn.

Pensioenopbouw voor zzp’ers

Echt pensioen opbouwen in de tweede pijler, dus via een werkgever, dat kan als zzp’er niet. Tenzij u eerder opgebouwd pensioen heeft, van voordat u een zzp’er werd, dat u kunt voortzetten. Een andere mogelijkheid om pensioen op te bouwen als zzp’er, is via een zogeheten lijfrenterekening. Hiermee bouwt u in de derde pijler fiscaal voordelig een bedrag op voor later. De DEGIRO Pensioenrekening is een dergelijke lijfrenterekening.

Naast sparen ook beleggen

Wilt u naast sparen voor uw pensioen ook beleggen? Dan kan de DEGIRO Pensioenrekening voor u de oplossing bieden. DEGIRO is geen pensioenaanbieder, maar laat u via een fiscaal gefaciliteerde beleggingsrekening zelf bepalen hoe u voor een aanvulling op uw pensioen belegt. Indien u gaat beleggen voor een aanvullend pensioen is het belangrijk dat u over voldoende kennis bezit om dit zelfstandig te doen.

Belangrijk om te weten

DEGIRO is geen pensioenaanbieder, maar biedt u wel de mogelijkheid om fiscaal vriendelijk te beleggen. Daarom is een DEGIRO pensioenrekening een geblokkeerde beleggingsrekening (lijfrenterekening). Het is niet toegestaan om voor de pensioengerechtigde leeftijd geld op te nemen van uw DEGIRO Pensioenrekening. U kunt zelfstandig beleggen om kapitaal op te bouwen voor uw lijfrente. Net als bij onze andere diensten, biedt DEGIRO u deze dienst aan via haar platform op basis van execution-only. Dit betekent dus dat alleen u en niet DEGIRO uw beleggingen beheert.

Beleggen brengt risico’s met zich mee, omdat de waarde van beleggingen fluctueert en het daarom niet zeker is wat de waarde van uw beleggingen in de toekomst zal zijn. Dit betekent dat indien u gebruik maakt van deze dienst, afhankelijk van uw beleggingskeuzes, er aan het einde van de rit mogelijk minder geld beschikbaar zal zijn dan u had gehoopt en u dus een lagere uitkering ontvangt dan u wellicht verwacht. Graag willen wij u op het belang van het spreiden van uw beleggingen attenderen. Dit kan het risico van uw portefeuille namelijk aanzienlijk verminderen. Zo kan bij een goed gespreide portefeuille de winst van het ene bedrijf, de verliezen van de andere goedmaken. Lees hier meer over diversificatie van uw portefeuille. De risico’s zijn groter wanneer u belegt met weinig kennis en ervaring. Is dit het geval? Dan raden wij u aan advies in te winnen bij een financieel adviseur of deze dienst geschikt is voor u.

Ruim 86 internationale awards

Kies voor de partij die is benoemd tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

FT & IC 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2021

veiligheid
Netherlands

Beste online broker

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

FT & IC 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2021

veiligheid
veiligheid

BESTE ONLINE BROKER

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

Je beleggingsreis begint hier

Open een gratis rekening en sluit je aan bij meer dan 2 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2 miljoen klanten en meer dan 80 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien u voor 1 december 2022 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt t/m 30 november 2022.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
  • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 december 2022.
  • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin januari 2023 teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
  • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 november 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close