Pensioen opbouwen

Hoe zorg jij voor een goedgevuld pensioen? Met onze pensioenrekening beleg je helemaal op jouw manier en bepaal je zelf hoe en waarin je fiscaal vriendelijk belegt.

Start pensioenbeleggen

Zelf fiscaal vriendelijk beleggen voor je pensioen?

Zelf beleggen voor (een aanvulling op) je pensioen? Het kan bij ons, de grootste broker van Nederland. Tegen ongekend lage tarieven, met een ruim productaanbod en fiscaal aantrekkelijk. Zo kun je gespreid meer opbouwen voor de toekomst en hou je de controle. Je krijgt veel vrijheid in je beleggingskeuzes. Beleg bijvoorbeeld in aandelen, obligaties of ETF’s. Uiteraard staat je pensioen veilig bij DEGIRO. Bovendien krijg je ieder jaar een flink deel (zo’n 37% tot 49%) van je inleg terug van de Belastingdienst. Ook betaal je geen vermogensbelasting.

ETF
Vierkant

Hoe werkt het?

Als je gaat beleggen voor je pensioen is het goed te weten waar je op moet letten en hoe het werkt. Met ons stappenplan is het overzichtelijk. Zo weet je precies hoe je begint en wat je kan verwachten.

Naar stappenplan >

Waarom kiezen voor een DEGIRO pensioenrekening?

Wij doen het anders dan de rest, omdat we geloven dat jij zelf de controle mag hebben over de beleggingen voor je oude dag, het gaat immers om jouw pensioen. Je kunt bij meerdere partijen fiscaal aantrekkelijk beleggen voor je pensioen, maar bij anderen kun je vaak alleen kiezen uit een beperkte selectie van dure huisfondsen.

Bij DEGIRO Andere
dienst-
verleners
Aandelen
Obligaties
Beleggings
fondsen
ETF’s

Nog meer voordelen van DEGIRO

Voordelen van beleggen

Low fee - white.svg

Fiscale voordelen

Low fee - white.svg

Ongekend lage tarieven

Low fee - white.svg

Zelf bepalen

Low fee - white.svg

Voor wie is een DEGIRO pensioenrekening?

Low fee - white.svg Aanvulling op je pensioen
Low fee - white.svg ZZP’ers of freelancers

Zelf pensioenbeleggen, iets voor jou?

Als je inkomen hebt, mag je van de Belastingdienst jaarlijks een bepaald bedrag fiscaal aantrekkelijk opzij leggen voor je pensioen. Dit bedrag verschilt per persoon en heet jaarruimte. Veel mensen benutten hun jaarruimte niet maximaal omdat ze niet weten hoeveel het is. Ze bouwen daardoor – onbewust - minder pensioen op. Of ze nu in loodsdienst werken of ZZP’er zijn, ze hebben een pensioentekort en dat is natuurlijk zonde.

Voor wie is een DEGIRO pensioenrekening?

Low fee - white.svg Aanvulling op je pensioen
Low fee - white.svg ZZP’ers of freelancers

Een pensioenrekening begint met het uitrekenen van je jaarruimte.

Weet je al wat je jaarruimte is? Dan kun je zelf gaan beleggen in producten waar je in gelooft via onze DEGIRO pensioenrekening.

Ook de beleggingen voor je pensioen kunnen te maken krijgen met de effecten van inflatie en stijgende en dalende rente. Houd hier rekening mee.

Start pensioenbeleggen

Je beleggingsreis begint hier

Open een gratis rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Start pensioenbeleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Beleggen gaat gepaard met risico’s.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 90 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 oktober 2023 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

 • De actieperiode geldt t/m 30 september 2023.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 oktober 2023.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin november 2023 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
 • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 september 2023 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close