In de boardroom:

Herna Verhagen, CEO van PostNL

Onze partner Euronext interviewt in hun serie 'In de Boardroom' CEOs van beursgenoteerde bedrijven. Dinsdag 11 juni was Herna Verhagen te gast, de CEO van PostNL. Een bedrijf dat de laatste tijd veel in het nieuws is geweest. Een goed moment dus, om de topvrouw aan de tand te voelen. Bekijk hier het interview:

In deze aflevering leidt presentator en beurscommentator Jim Tehupuring een interactief gesprek tussen CEO Herna Verhagen, CFO Pim Berendsen en het publiek. Uiteraard komt de strategie naar de toekomst, die 7 mei 2019 is gepresenteerd, uitgebreid aan bod in dit interview. Na het bekendmaken van deze strategie is PostNL namelijk veel in het nieuws geweest. Er liggen grote kansen, maar ook even grote uitdagingen.

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.