Beleggen tegen ongekend lage tarieven

Uw transactiekosten bepalen voor een groot deel uw rendement. Niet bij DEGIRO. Met ongekend lage tarieven en het grote aantal beleggingsmogelijkheden is DEGIRO de groothandel voor beleggers.

Open direct uw account
DEGIROGemiddelde
kosten
brokers
Uw besparing
bij DEGIRO*
Shell á €1.000 €2,20 €9,20 76.09%
Google €10,000 €0.58 €25,41 97,72%
Turbo's á €1,000 €2,20 €8,88 75,23%
1 optie AEX index €0.85 €2.66 68.05%

Bespaar op elke transactie

Bij DEGIRO bent u gemiddeld 80%* goedkoper uit dan bij andere brokers en banken. En dat komt uw rendement ten goede. U belegt zelfs helemaal gratis in een ruime selectie van populaire trackers en beleggingsfondsen.

Vergelijk onze tarieven
map

U belegt wereldwijd op verschillende beurzen

DEGIRO is al jaren actief als broker voor zeer actieve en institutionele beleggers binnen Europa en momenteel actief in 18 landen.

De infrastructuur van DEGIRO is volledig in-house ontwikkeld. Via onze systemen is het mogelijk om op alle belangrijke beurzen wereldwijd te beleggen.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe werd DEGIRO in korte tijd de grootste broker van Nederland?

DEGIRO is al jaren een betrouwbare partner voor professionele beleggers en is sinds 2013 ook actief op de particuliere markt. Intussen profiteren meer dan 200.000 beleggers van de ongekend lage tarieven en daarmee is DEGIRO de snelstgroeiende broker van Europa. Ontdek waarom.

map

Innovatieve technologie bij een innovatieve broker

Innovatie is een van de kernwaarden van DEGIRO. Deze innovaties uiten zich in een technologisch sterk ontwikkeld product.

Bij DEGIRO ontwikkelen wij onze eigen software. Dit stelt ons in staat om in de toekomst steeds meer innovatieve diensten te bieden.

DEGIRO onderscheidt zich nu al op het gebied van tarieven, wereldwijd beleggen, combinatieorders, tal van handige ordertypen, orders opgeven in een bedrag en een revolutionaire webtrader.

Open uw account

Bekroonde Broker

Wanneer u belegt bij DEGIRO, dan belegt u bij een veelvuldig bekroonde broker. DEGIRO is verscheidene keren uitgeroepen tot beste broker in meerdere landen in Europa. Niet alleen in Nederland, waar DEGIRO marktleider is, ook in landen als Spanje en Duitsland wordt DEGIRO geprezen voor de lage tarieven en vele handelsmogelijkheden.

prize
WINNAAR

Nr. 1 Actieve beleggers 2015

Euro am Sonntag

prize
WINNAAR

Beste Broker

2016

Financial Times/ IC

prize
WINNAAR

Kostenonderzoek

2016

Cash Magazine

prize
WINNAAR

Beste Broker

2016

Handelsblatt

Start vandaag nog met beleggen

Open al binnen 10 minuten volledig online uw account.

Open direct uw account

* Gemiddelde besparing t.o.v. 5 andere brokers, zie degiro.nl/tarieven.