Beleggingskosten berekenen

Kosten kunnen een aanzienlijke impact hebben op uw rendement. Ondanks dat DEGIRO uitzonderlijk lage tarieven biedt, is het nog steeds van belang een goed idee te hebben van alle kosten die u kunt maken tijdens het beleggen. Om dit te faciliteren bieden wij u hieronder een kosten calculator.

Jaarlijkse kosten

Totaal

€ 0,00

In de voorbeelden maken we onderscheid tussen kosten gerekend door DEGIRO en productkosten gerekend door uitgevende partijen van bijvoorbeeld fondsen of hefboomproducten. Deze productkosten worden doorberekend in de koers en dus niet als zodanig van uw rekening afgeschreven.

In de calculator kunt u slechts een fractie van alle beleggingsmogelijkheden bij DEGIRO selecteren. Voor een overzicht van al onze handelsmogelijkheden en corresponderende kosten kunt u terecht in ons tarievenoverzicht of custody tarievenoverzicht.

Nieuwe transacties

Transactiekosten

€ 0,00

Voor een overzicht van alle beleggingsmogelijkheden en corresponderende kosten zie het Tarievenoverzicht of Custody tarievenoverzicht.

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.