De gebruiksvriendelijke webtrader gebruikt u voor al uw beleggingen

Als belegger dient u natuurlijk te beschikken over een applicatie waarmee u gemakkelijk kunt beleggen. Met slimme tools en opties. Maar zonder overbodige toeters en bellen. Gewoon een gebruiksvriendelijke webtrader waarmee u uw portefeuille, orders en de koersen in een oogopslag in de gaten kunt houden.

Het door Degiro zelf ontwikkelde handelsplatform.

Koersen op de grootste beurzen

De quickbar met actuele koersen van de grootste indexen.Indien u wenst kunt u de Quick Bar aanzetten. In de Quick Bar vindt u marktinformatie, uw openstaande orders en uw zojuist uitgevoerde transacties. U kunt zo op elke pagina uw portefeuille beheren.

Razendsnel handelen

De quickorder knop, om snel een order naar de beurs te sturen.Op iedere pagina kunt u gemakkelijk en snel een transactie doen via de 'QuickOrder' button.

Realtime streaming koersen

Realtime koersen zodat u snel en accuraat kunt handelen.Bij DEGIRO heeft u gratis de beschikking over realtime streaming koersen op de meeste Europese beurzen.

Bied / laat spread in uw orderboek

Het orderboek met een diepte tot vijf bied en laat koersen.Als belegger wilt u natuurlijk graag de diepte van het orderboek kunnen inzien. Bij DEGIRO kunt u de diepte tot wel 5 niveaus inzien.

Order inleggen in uw valuta

Order inleggen in Euro's om vervolgens wereldwijd te handelen.Via DEGIRO is het nu mogelijk om uw orders in te voeren in bedragen. Normaal bent u gewend om dit in aantal stukken te doen. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om dit in aantallen te doen. Het voordeel van deze order is dat u het niet langer hoeft om te rekenen wanneer u weet voor welk bedrag u wilt aan- of verkopen. Handig, snel en simpel.

Favorietenlijst

Stel uw eigen favorietenlijst van effecten samen, zodat u deze snel terug kunt vinden.In de webtrader kunt u een lijst met favorieten producten samenstellen. Zo blijft u eenvoudig op de hoogte van de koersontwikkelingen van de voor uw belangrijkste producten.

Combinatie Order (Binnenkort beschikbaar)

Maak gebruik van de snelle combinatie order voor bijvoorbeeld uw aan- en verkoop van opties.Via de combinatieorder bent u in staat om eenvoudig een gespreide portefeuille samen te stellen. De combinatie order is zowel voor kleine- als grote portefeuille inzetbaar.

Beleggen in fracties (Binnenkort beschikbaar)

In de nabije toekomst kunt u ook fracties van producten aankopen.Uniek bij DEGIRO is het beleggen in fracties van aandelen en afgeleide producten. Beleggen in fracties is ideaal voor beleggers met een kleine portefeuille die toch gespreid willen beleggen. Zo kunt u bijvoorbeeld 0,1000 aandeel Koninklijke Olie kopen. Doet u dit voor alle aandelen in de AEX Index, dan heeft u dus 0,1000 van de AEX Index in portefeuille.

Beleggen op uw mobiele telefoon & tablet

DEGIRO biedt u ook de mogelijkheid om via uw mobiel/tablet te beleggen. Download de app in de App Store (iOS) of in de Play Store (Android). Maakt u gebruik van een ander platform of wilt u uw mobiele browser gebruiken? Log dan in via de website.

Ja, Ik open een account Ik wil meer weten