020 - 535 34 96

Web App van DEGIRO

Een goed rendement wordt niet alleen behaald door lage transactiekosten maar ook door de handelsmogelijkheden die u geboden worden. Mobiliteit hoort daar ook bij en wij presenteren u dan ook graag de eerste versie van de Web app. De Webapp is via de browser van uw telefoon of tablet te bereiken via https://m.degiro.nl.

Ga naar de Webapp

Portefeuille

Wanneer u inlogt met uw gebruikersnaam en wachtwoord krijgt u direct een overzicht van uw portefeuille te zien. Hier staat de waarde van uw portefeuille, het dagverschil, cash funds en vrije ruimte weergegeven. Ook kunt u direct u posities raadplegen, onder de positie staan het aantal stuks met de huidige koers vermeld. Aan de rechterkant van de positieregel treft u de totale waarde en het dagverschil in euro’s en percentage. U kunt direct in uw positie handelen door op de positieregel te klikken.

Webapp

Orders

Onder het kopje orders krijgt u een overzicht van uw openstaande orders, deze kunt u hier verwijderen of aanpassen.

Webapp

Transacties

Wanneer u naar transacties gaat, kunt u uw gedane transacties van de dag raadplegen.

Orders plaatsen

Middels het plus-icoontje rechtsboven in de mobiele webtrader kunt u snel een order plaatsen. Het door u gewenste product kunt u vinden door op ISIN code, Ticker code of naam te zoeken. U kunt hier ook vanuit uw favorietenlijst een product selecteren. Het is nog niet mogelijk om favorieten toe te voegen via de mobiele webtrader.

Het orderscherm verschijnt zodra u het gewenste product aanklikt. In het orderscherm worden de bied en laat weergegeven plus de bijbehorende volumes. De laatst gedane koers wordt, in tegenstelling tot in de desktop trader, (nog) niet weergegeven in de mobiele trader.

Ga naar de Webapp