ALS HIJ KAN BELEGGEN,

KAN JIJ HET ZEKER 💪

Steeds meer vrouwen beleggen. Maar nog steeds is maar 1 op de 5 beleggers vrouw! Samen met LINDA. willen wij daar verandering in brengen. Want vrouwen kunnen net zo goed beleggen als mannen. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat vrouwen er zelfs beter in zijn! Dus waar wacht je nog op? Financial power to women, financial power to you.

Open jouw rekening

3 tips voor startende beleggers van Dutchess Capital

Dutchess Capital is er speciaal voor jonge vrouwelijke (aanstaande) beleggers. Elk jaar leren ze een groep vrouwen beleggen aan de hand van een gezamenlijke beleggingsportefeuille. Nu delen ze hun kennis óók met jou:

RENTE-OP-RENTE

“Als je je winst elk jaar opnieuw belegt, groeit je winst exponentieel. Einstein noemde dit het 8ste wereldwonder. "Zij die het begrijpt, verdient het. Zij die dat niet doet, betaalt het.”

— Dutchess Capital

BEGRIJP HET 8E WONDER

Inflatie

“De inflatie is op het moment extreem hoog, daardoor wordt het minder waard. In plaats van het op een bankrekening te zetten met 0% winst, kun je proberen je geld te doen groeien met beleggen, bijvoorbeeld met beleggingen die beschermen tegen inflatie.”

— Dutchess Capital

Beleggen tegen inflatie

Historische groei

“De wereldwijde aandelenmarkt is door de jaren heen gemiddeld 7-10% per jaar gegroeid. Ook jij zou kunnen profiteren van die groei, bijvoorbeeld met een wereld-ETF. Er zijn ook mindere jaren, dus leer hoe je je beleggingen spreidt over periodes, gebieden en sectoren.”

— Dutchess Capital

ONTDEK SPREIDING

LINDA. x DEGIRO

Money Monologen

In Money Monologen doen vier bekende Nederlandse vrouwen een boekje open over geld. Ze vertellen over hun eigen ervaringen en geven antwoord op al jouw vragen over beleggen, sparen, financiële onafhankelijkheid en meer. Bekijk hoe Anne-Marie van Gaal, Shenin Lebrun, Daphne Gakes en Hanneke van Onna hun spaarvarkens én taboes over geld stukslaan.

Verder in deze video: smijten de dames geld over de balk? Wie zijn hun financiële voorbeelden? En hoe begin je dan met beleggen?

LINDA. podcast

Pieken en Dalen

In de vierdelige LINDA.podcast ‘Pieken en dalen’, maakt Fatima Moreira de Melo geld bespreekbaar. Niet alleen door in gesprek te gaan met financiële experts, maar ook met ervaringsdeskundigen. Samen met bekende Nederlandse vrouwen praat ze over alles omtrent beleggen, risico’s en – idealiter – opbrengsten.

In deze aflevering: Wat zit er in de portemonnee van Aaf? En hoeveel legt zij elke maand in op haar beleggingsrekening?

Pieken en Dalen

In aflevering 2 spreekt Fatima niemand minder dan Milou Brand. Zij maakte inmiddels al ruim 100 afleveringen van de succesvolle podcast Jong Beleggen en is zelf inmiddels ook een ervaren belegger. Volgens Milou hebben vrouwen echt aanleg voor beleggen. Kijk de aflevering om erachter te komen waarom!

Pieken en Dalen

In aflevering 3 hoor je Zarayda Groenhart. Hard werken betekent volgens Zarayda niet automatisch dat je er financieel goed bij zit. Waar ze in gelooft? Snoeihard ondernemen, slim investeren en beleggen voor de toekomst. 'Mijn onderneming draait een miljoen omzet per jaar, maar ik werk 24 uur in de week.' Ontdek snel hoe ze dat voor elkaar heeft gebokst.

Pieken en Dalen

Charlotte Nijs is blij met haar financiële situatie. “Ik kan eigenlijk doen en laten wat ik wil.” Maar een kostenpost waar ze niet helemaal op was voorbereid, is de torenhoge rekening van de kinderopvang. Met €900,- per maand noemt ze het 'een tweede hypotheek'. Ze zou graag ook vooruit willen kijken en voor de toekomst van haar zoontje beleggen. Hoe ze dat moet aanpakken, hoor je van geldcoach Hanneke.

Meer leren over beleggen?

Leer hoe beleggen werkt, in welke producten je kunt investeren en welke strategie het beste bij je past.

Note:

Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. De informatie die je hoort in deze podcastserie is geen beleggingsadvies.

LINDA. over beleggen

Wat is een ETF nou precies? Dit bedoelt men met ‘een mandje met aandelen'

Wie wil beginnen met beleggen, krijgt vaak de tip om te starten met ETF’s. ‘Een mandje met aandelen’, zo wordt het vaak omschreven. Maar wat is een ETF nou precies?

Lees meer over dit onderwerp

Beleggen voor een aanvullend pensioen is een heuse trend: dit moet je weten

Wie belegt, heeft een doel. We kunnen er zo’n honderd opnoemen, maar je hoort steeds vaker dat mensen beleggen voor een aanvullend pensioen. Oftewel: een extra zakcentje voor op je ouwe dag. Ook iets voor jou?

Lees meer over dit onderwerp

Beleggers in spe, deze stappen moet je doorlopen als je jouw allereerste aandeel koopt

Je bent helemaal klaar om te beginnen met beleggen en hebt zelfs al een aandeel op het oog: wat zijn dan de stappen die je (sowieso) moet doorlopen voor jouw allereerste transactie? Wij zetten ze op een rij.

Lees meer over dit onderwerp

Beleggen spannend? Lees dan even onze tips

Wil jij (beginnen met) beleggen, maar vind je het riskant vanwege de risico’s? Dan staat ‘spreiding’ op jouw lijf geschreven. Klinkt ingewikkeld, is het niet. Dat kan ervaringsdeskundige Rojuette de Vries beamen.

Lees meer over dit onderwerp

Hoe Warren Buffett zo rijk werd van beleggen: zijn 3 gouden regels

Wie begint met beleggen en zich onderdompelt in alles wat er over beleggen te vinden is, ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Onze tip? Kijk goed wie de tip geeft.

Lees meer over dit onderwerp

Welk type belegger ben jij? Vertrouw je op jezelf, of liever op de experts?

Je portfolio samenstellen kan precies zoals jij dat wilt. Maar waar begin je? Als beginner is het fijn om jezelf één vraag te stellen: wil je het helemaal zelf doen, of vertrouw je liever op voorgeselecteerde ‘mandjes met aandelen’?

Lees meer over dit onderwerp

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Wil jij ook beleggen? Zij helpen je op weg tijdens onze events


Vrouwen op weg helpen met beleggen doen we niet alleen. En niet alleen online! Samen met onze partners Dutchess Capital, The Next Women en LINDA. hebben we drie mooie events op de planning staan waarbij we jou kunnen ontmoeten en al je vragen zullen beantwoorden. Hieronder hoor je van de sprekers zelf wat ze gaan vertellen!

"Op 27 januari vertel ik hoe je makkelijk begint met beleggen. Kijk uit naar de volgende editie van LINDA. magazine voor de uitnodiging!"

Rojuette de Vries

Director Product & Innovation bij DEGIRO

LEES HAAR 5 TOP TIPS

"In de masterclass met LINDA. vertel ik onder andere over ETF's. Zie ik je 27 januari?"

Corine Snoek

Vice President of Sales bij BlackRock

"In januari zal ik je als Money Coach bij Linda. x DEGIRO laten zien waarom je beter vandaag kunt beginnen dan morgen."

Hanneke van Onna

Money Coach & Financial Feminist

LEES HAAR COLUMN

"Beleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn! Op 28 november heb ik dat laten zien in een Masterclass Beleggen. Je kunt de livestream terugkijken via de link hieronder."

Mandy Erkelens

Board Member & Portfolio Manager bij Dutchess Capital

Gespreid beleggen in 1 klik

Dat kan met ETF’s. Je koopt namelijk stukjes van aandelen, allemaal samen in één mandje. Je kunt ze uitkiezen op thema. Hieronder zie je de vier populairste ETF’s van vorig jaar onder onze beleggers:

Globe1

Beleg in de hele wereld

iShares MSCI World

Met een Wereld-ETF beleg je in één keer in de wereldeconomie. Deze ETF bevat bedrijven uit de hele wereld, verspreid over verschillende sectoren.

Zo vind je ‘m in de app: IE00B4L5Y983

windmill

Beleg in schone energie

iShares Global Clean Energy

Wil je in een milieubewuste sector beleggen? Dat kan met deze ETF. De bedrijven produceren schone energie of technologie daarvoor.

Zo vind je ‘m in de app: IE00B1XNHC34

america

Beleg in de Amerikaanse markt

Vanguard S&P 500

Met een S&P500 ETF beleg je in de top 500 Amerikaanse bedrijven. De S&P 500 wordt vaak gezien als een graadmeter voor de Amerikaanse economie.

Zo vind je ‘m in de app: IE00B3XXRP09

globe

Beleg in de hele wereld

Vanguard FTSE All-World

Ook met deze Wereld-ETF beleg je in één keer in de wereldeconomie. De bedrijven komen uit allerlei verschillende markten en sectoren wereldwijd.

Zo vind je ‘m in de app: IE00B3RBWM25

Shapes_Desktop_2

True Stories of Investing

In ‘True Stories of Investing’ leren journalisten, professoren, gedragswetenschappers, voormalig ministers en beleggers, waaronder Wereldkampioen F1 Nico Rosberg, je een aantal belangrijke lessen die elke belegger zou moeten weten. Les 1: Beleg je passief of actief?

Lees meer over dit onderwerp

Aflevering 2. Diversificatie

Veel mensen associëren beleggen als vanzelfsprekend met een hoog risico. En het is waar, beleggen brengt risico's met zich mee. Toch kun je als belegger je risico enigszins beïnvloeden door een degelijk plan te maken en je risico goed te spreiden over sectoren, regio’s en tijd.

Lees meer over dit onderwerp

Aflevering 3. Crashes en Bubbles

Beleggen gaat over weten wanneer je aandelen moet kopen en verkopen, toch? En het juist voorspellen van bubbles en crashes.’ Dit is wat mensen vaak denken als het over beleggen gaat. Maar als het op lange termijn beleggen aankomt, is de tijd in de markt vaak belangrijker dan de timing van de markt. De kunst is vooral om niet ten prooi te vallen aan de psychologie van je eigen brein.

Lees meer over dit onderwerp

Aflevering 4. Impact maken

Beleggen draait om geld verdienen, toch?’ Dat is het eerste waar mensen aan denken als het gaat om beleggen. Maar wat als we je vertellen dat beleggen ook kan gaan over het maken van een positieve impact op de wereld als je investeert in waar je in gelooft.

Lees meer over dit onderwerp

Meer leren over beleggen?

Leer hoe beleggen werkt, in welke producten je kunt investeren en welke strategie het beste bij je past.

Note:

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Deze documentaire is uitsluitend bedoeld ter informatie en vermaak en kan niet in de plaats komen van beleggingsadvies of uw eigen onderzoek. Deze documentaire mag niet worden opgevat als een uitnodiging, aanbod of verzoek tot het aangaan van een beleggingsactiviteit. flatexDEGIRO neemt de verklaringen van externe partijen in deze films niet over als de hare.

Shapes_Desktop_1

Start met beleggen in 3 stappen

Maak een account aan

Maak een gebruikersnaam aan zodat je overal kunt inloggen.

Open je beleggingsrekening

Verifieer je e-mailadres, verstrek de laatste informatie en open je eigen beleggingsrekening.

Bepaal waar je in gaat beleggen

Weet je al waar je in wilt beleggen? Bijvoorbeeld een bedrijf dat je goed kent of een ETF? Voeg ze toe aan je favorietenlijstje. Ben je klaar om je eerste product te kopen? Je hebt het zo gedaan met onze handige app.

Ben je een beginner en wil je meer leren? Ga dan naar onze Beleggersacademie.

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juni 2024 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing voor een geldige deelname aan deze actie:

 • De actieperiode geldt t/m 31 mei 2024.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 juni 2024.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin juli 2024 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Zodra je de Cliënt Overeenkomst hebt ondertekend, wordt je account geactiveerd en begint de actieperiode.
 • Om het transactietegoed van €100 te gebruiken moet de nieuwe klant eerst een storting doen (minimaal €0,01).
 • Nieuwe klanten die hun registratie zijn begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.
 • Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze actie.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie op elk moment voor de genoemde vervaldatum beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de site.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 mei 2024 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close