ALS HIJ KAN BELEGGEN,

KAN JIJ HET ZEKER 💪

Steeds meer vrouwen beleggen. Maar nog steeds is maar 1 op de 5 beleggers vrouw! Samen met LINDA. willen wij daar verandering in brengen. Want vrouwen kunnen net zo goed beleggen als mannen. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat vrouwen er zelfs beter in zijn! Dus waar wacht je nog op? Financial power to women, financial power to you.

Open jouw rekening

3 tips voor startende beleggers van Dutchess Capital

Dutchess Capital is er speciaal voor jonge vrouwelijke (aanstaande) beleggers. Elk jaar leren ze een groep vrouwen beleggen aan de hand van een gezamenlijke beleggingsportefeuille. Nu delen ze hun kennis óók met jou:

RENTE-OP-RENTE

“Als je je winst elk jaar opnieuw belegt, groeit je winst exponentieel. Einstein noemde dit het 8ste wereldwonder. "Zij die het begrijpt, verdient het. Zij die dat niet doet, betaalt het.”

BEGRIJP HET 8E WONDER

Inflatie

“De inflatie is op het moment extreem hoog, daardoor wordt het minder waard. In plaats van het op een bankrekening te zetten met 0% winst, kun je proberen je geld te doen groeien met beleggen, bijvoorbeeld met beleggingen die beschermen tegen inflatie.”

Beleggen tegen inflatie

Historische groei

“De wereldwijde aandelenmarkt is door de jaren heen gemiddeld 7-10% per jaar gegroeid. Ook jij zou kunnen profiteren van die groei, bijvoorbeeld met een wereld-ETF. Er zijn ook mindere jaren, dus leer hoe je je beleggingen spreidt over periodes, gebieden en sectoren.”

ONTDEK SPREIDING
Shapes_Desktop_2

True Stories of Investing

In ‘True Stories of Investing’ leren journalisten, professoren, gedragswetenschappers, voormalig ministers en beleggers, waaronder Wereldkampioen F1 Nico Rosberg, je een aantal belangrijke lessen die elke belegger zou moeten weten. Les 1: Beleg je passief of actief?

Lees meer over dit onderwerp

Aflevering 2. Diversificatie

Veel mensen associëren beleggen als vanzelfsprekend met een hoog risico. En het is waar, beleggen brengt risico's met zich mee. Toch kun je als belegger je risico enigszins beïnvloeden door een degelijk plan te maken en je risico goed te spreiden over sectoren, regio’s en tijd.

Lees meer over dit onderwerp

Aflevering 3. Crashes en Bubbles

Beleggen gaat over weten wanneer je aandelen moet kopen en verkopen, toch? En het juist voorspellen van bubbles en crashes.’ Dit is wat mensen vaak denken als het over beleggen gaat. Maar als het op lange termijn beleggen aankomt, is de tijd in de markt vaak belangrijker dan de timing van de markt. De kunst is vooral om niet ten prooi te vallen aan de psychologie van je eigen brein.

Lees meer over dit onderwerp

Aflevering 4. Impact maken

Beleggen draait om geld verdienen, toch?’ Dat is het eerste waar mensen aan denken als het gaat om beleggen. Maar wat als we je vertellen dat beleggen ook kan gaan over het maken van een positieve impact op de wereld als je investeert in waar je in gelooft.

Lees meer over dit onderwerp

Meer leren over beleggen?

Leer hoe beleggen werkt, in welke producten je kunt investeren en welke strategie het beste bij je past.

Note:

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Deze documentaire is uitsluitend bedoeld ter informatie en vermaak en kan niet in de plaats komen van beleggingsadvies of uw eigen onderzoek. Deze documentaire mag niet worden opgevat als een uitnodiging, aanbod of verzoek tot het aangaan van een beleggingsactiviteit. flatexDEGIRO neemt de verklaringen van externe partijen in deze films niet over als de hare.

Shapes_Desktop_1

Waarom beleggen zij? Vier vrouwen en hun financiën.

Starten kan altijd: je bent nooit te jong of te oud om te starten met beleggen. Of te arm of te rijk, of te dom of te slim.

Rojuette de Vries

Director Product & Innovation bij DEGIRO

LEES HAAR 5 TOP TIPS

Ik heb het beleggen samen met mijn dochter opgepakt zodat zij niet alleen bezig is met zakgeld sparen, maar ook zichtbaarheid heeft naar andere producten en risico's.

Anne-Marie Twigge

Managing Director bij The Next Women

Ik ben op missie om zo veel mogelijk vrouwen financieel onafhankelijk te maken door een switch te maken van ploeteren voor je geld naar geld vóór je te laten werken.

Hanneke van Onna

Money Coach & Financial Feminist

LEES HAAR COLUMN

Beleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn! Persoonlijk vind ik ETF’s ideaal: ze zijn vaak onder de €100, het risico is relatief laag en je hoeft er nauwelijks naar om te kijken, maar je profiteert op de lange termijn wel als de aandelenmarkt groeit.

Mandy Erkelens

Board Member & Portfolio Manager bij Dutchess Capital

LEES MEER TIPS

Gespreid beleggen in 1 klik

Dat kan met ETF’s. Je koopt namelijk stukjes van aandelen, allemaal samen in één mandje. Je kunt ze uitkiezen op thema. Hieronder zie je de vier populairste ETF’s van vorig jaar onder onze beleggers:

Globe1

Beleg in de hele wereld

iShares MSCI World

Met een Wereld-ETF beleg je in één keer in de wereldeconomie. Deze ETF bevat bedrijven uit de hele wereld, verspreid over verschillende sectoren.

Zo vind je ‘m in de app: IE00B4L5Y983

windmill

Beleg in schone energie

iShares Global Clean Energy

Wil je beleggen in de duurzame energiesector? Dat kan met deze ETF. De bedrijven produceren schone energie of technologie daarvoor.

Zo vind je ‘m in de app: IE00B1XNHC34

america

Beleg in de Amerikaanse markt

Vanguard S&P 500

Met een S&P500 ETF beleg je in de top 500 Amerikaanse bedrijven. De S&P 500 wordt vaak gezien als een graadmeter voor de Amerikaanse economie.

Zo vind je ‘m in de app: IE00B3XXRP09

globe

Beleg in de hele wereld

Vanguard FTSE All-World

Ook met deze Wereld-ETF beleg je in één keer in de wereldeconomie. De bedrijven komen uit allerlei verschillende markten en sectoren wereldwijd.

Zo vind je ‘m in de app: IE00B3RBWM25

Start met beleggen in 3 stappen

Maak een account aan

Maak een gebruikersnaam aan zodat je overal kunt inloggen.

Open je beleggingsrekening

Verifieer je e-mailadres, verstrek de laatste informatie en open je eigen beleggingsrekening.

Bepaal waar je in gaat beleggen

Weet je al waar je in wilt beleggen? Bijvoorbeeld een bedrijf dat je goed kent of een ETF? Voeg ze toe aan je favorietenlijstje. Ben je klaar om je eerste product te kopen? Je hebt het zo gedaan met onze handige app.

Ben je een beginner en wil je meer leren? Ga dan naar onze Beleggersacademie.

Begin vandaag nog met beleggen

Ontdek waarom meer dan 2 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien u voor 1 oktober 2022 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt t/m 30 september 2022.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
  • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 oktober 2022.
  • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin november teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
  • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 september 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close