Wereldwijd online handelen bij een veilige en goedkope broker

Uw transactiekosten bepalen voor een groot deel uw rendement. Niet bij DEGIRO. Met ongekend lage tarieven en het grote aantal beleggingsmogelijkheden is DEGIRO de groothandel voor beleggers. Bij DEGIRO bent u 80% goedkoper uit dan bij andere online brokers*. En dat komt uw rendement ten goede.

*Gemiddelde besparing in 16 producten t.o.v. 5 brokers, zie www.degiro.nl/tarieven.

Bij Degiro handelt u tegen gemiddeld 80% lagere tarieven, dan bij andere brokers.
Bij Degiro kunt u wereldwijd handelen op de grootste beurzen.

U belegt wereldwijd op verschillende beurzen

DEGIRO is al jaren actief als broker voor zeer actieve en institutionele beleggers binnen Europa. De infrastructuur van DEGIRO is volledig in-house ontwikkeld. Via onze systemen is het mogelijk om op alle belangrijke beurzen wereldwijd te beleggen. Maar ook in alle denkbare beleggingsinstrumenten.

U belegt online zonder verborgen kosten

Het openen van een account bij DEGIRO is kosteloos. En zodra u belegt, zijn de tarieven ongekend laag. DEGIRO is bovendien zeer transparant over haar tarieven. Zo weet u precies waarvoor u betaalt en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Veilige en betrouwbare online broker

DEGIRO is al jarenlang een betrouwbare partner voor professionele beleggers in Nederland. Via onze infrastructuur verwerken wij jaarlijks al miljarden aan transacties. Onze technologie voldoet volledig aan de bancaire normen. In tegenstelling tot een bancaire omgeving hoeft u zich bij DEGIRO echter geen zorgen te maken over onze kredietwaardigheid. Bij DEGIRO houdt u namelijk uw beleggingen aan in een afgescheiden bewaarbedrijf in de vorm van een beleggersgiro.

Beleggen met meer bestedingssruimte volgens ons margin model

Bij DEGIRO hebben we een uniek marginsysteem ontwikkeld. Door onze methodiek kunt u gebruik maken van meer bestedingsruimte. Daarnaast is het mogelijk om short te gaan in een groot aantal producten. Zowel intra-day als overnight. Deze beleggingsmogelijkheden zijn uitsluitend bedoeld voor zeer ervaren beleggers. Voor meer informatie over ons marginsysteem verwijzen wij u naar de handleiding in het helpcenter center.

Beste uitvoering met online beleggen

Bij DEGIRO bent u er van verzekerd dat u uw orders op de belangrijkste beurzen wereldwijd kunt plaatsen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van speciale ordertypes. Hierdoor kunt u tot wel 50% op uw transactiekosten besparen.

Innovatieve technologie bij een innovatieve broker

Innovatie is een van de kernwaarden van DEGIRO. Deze innovaties uiten zich in een technologisch sterk ontwikkeld product. Bij DEGIRO ontwikkelen wij onze eigen software. Dit stelt ons in staat om in de toekomst steeds meer innovatieve diensten te bieden. DEGIRO onderscheidt zich nu al op het gebied van tarieven, wereldwijd beleggen, beleggen in fracties, combinatieorders, tal van handige ordertypen, orders opgeven in een bedrag en een revolutionaire webtrader.

Degiro heeft een handelsplatform dat binnen Degiro ontwikkeld is.
Met IDEAL kunt u snel online geldoverboeken naar uw beleggerrekening.

Binnen 10 minuten de mogelijkheid om online te handelen

Bij DEGIRO kunt u direct online klant worden. Dus geen ingewikkeld papierwerk. Wij maken daarbij gebruik van afgeleide bankidentificatie via een bankrekening. Geld overboeken naar uw rekening bij DEGIRO kan via uw eigen bank of d.m.v. iDEAL. Alleen bij DEGIRO kunt u daarom al binnen 10 minuten wereldwijd beleggen.

Ja, Ik open een account Ik wil meer weten