DEGIRO wint Gouden Stier 2015 als beste online broker

DEGIRO is de goedkoopste en veiligste manier om wereldwijd te beleggen.

Open direct een gratis account

Gouden Stier 2015, beste online broker

Op 12 november 2015 heeft DEGIRO de Gouden Stier voor beste online broker in de wacht gesleept. Wij zijn erg blij met deze award en gaan met volle overtuiging door om de beste broker van Europa te worden. Om de beste broker voor 2015 te bepalen is er onder andere gebruik gemaakt van een enquête onder beleggers en een vak jury van 5 professionals. Uiteindelijk was de conclusie van zowel de jury als de enquête duidelijk: 'DEGIRO is de beste broker van Nederland'. Hieronder leest u meer details over het onderzoek.

"Om tot een top vijf brokers te komen is onder het publiek van IEX en Belegger.nl een enquête gehouden. Op basis van ruim 750 bezoekers is een profiel opgesteld van de “gemiddelde” belegger. Zo is onderzocht welke tools en producten een broker dient aan te bieden en wat het transactiegedrag is van de bezoeker"

"Voor de bepaling van de beste broker heeft de jury gekeken naar een aantal factoren: kosten, handelsmogelijkheden en tools en voorwaarden van de partij. Het uitgangspunt was de beste broker te selecteren voor de gemiddelde aandelenbelegger uit de enquête (gehouden onder bezoekers van IEX.nl en Belegger.nl). DEGIRO kwam vooral bij de eerste twee factoren sterk uit de bus. DEGIRO biedt een zeer compleet platform waar beleggers tegen lage tarieven kunnen handelen. Uiteindelijk heeft de jury besloten dat de uitgebreide handelsmogelijkheden in combinatie met lage kosten doorslaggevend waren. Kosten gaan immers ten laste van het rendement."

"Er is een hoop publiciteit geweest over mogelijke risico’s van beleggen en intern matchen van orders bij DEGIRO. De vakjury vertrouwt op het oordeel van de AFM dat hier geen regels worden overtreden en dat de belegger altijd de beste prijs krijgt."

Ga terug om onze andere awards te bekijken
DEGIRO is winnaar van de Gouden Stier award beste broker 2015

"DEGIRO beste broker Gouden Stier 2015"

Start nu met beleggen

Open binnen 10 minuten uw account en start direct met beleggen.

Open direct een gratis account