image_award_gold_left

86

Internationale
Broker Awards

image_award_gold_right

Eenvoudig aandelen kopen

Wilt u ook aandelen kopen van bijvoorbeeld Shell, KLM of ASML? Of belegt u liever internationaal in aandelen zoals Netflix, Tesla of Apple? DEGIRO biedt toegang tot meer dan vijftig beurzen, verspreid over dertig landen.

Open een rekening

Beleggen in aandelen, toegankelijk voor iedereen

Wij bieden de mogelijkheden & tarieven van professionele partijen, ook voor particuliere beleggers. Zo is beleggen in aandelen toegankelijk voor iedereen. Bekijk onze ongekend lage tarieven.

AANDELEN NL & BE

€ 2,00 + € 1

AANDELEN EUROPA

€ 3,90 + € 1

AANDELEN US

€ 0 + € 1

Er kunnen valuta-, connectiviteits- of externe product- en spreadkosten van toepassing zijn. Meer informatie vindt u op onze tarievenpagina.

De top-3 wereldwijde aandelen die door onze klanten in 2021 het meest verhandeld werden zijn:

 1. GameStop Corp (US36467W1099)
 2. AMC Entertainment Holdings Inc (US00165C1045)
 3. Tesla (US88160R1014)

Hoe kiest u een eerste aandeel?

Een DEGIRO-rekening geeft u toegang tot meer dan 50 beurzen en 9 productcategorieën. Met zoveel keuze vraagt u zich wellicht af waar u moet beginnen. In deze video laten we u zien hoe u uw eerste aandeel kiest op basis van uw eigen visie of analyse.

Wat is een aandeel?

Een aandeel is feitelijk niets anders dan een (verhandelbaar) bewijs dat u een deel van het kapitaal van een onderneming bezit. Wilt u meer weten over aandelen? Lees dan dit artikel over beleggen in aandelen.

Open een gratis rekening
Een aandeel is een stukje van een bedrijf

Aandelen kopen voor beginners

Wanneer u gaat beleggen zijn er een aantal afwegingen die u moet maken. Het bepalen wat voor type belegger u bent is een goed startpunt. Wat is uw beleggingsstijl? Wordt u een actieve of een passieve belegger?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, dan raden wij u onze beleggersacademie aan. Hier vindt u informatie over beleggen. Leer hoe beleggen werkt, in welke producten u kunt investeren en welke strategie het beste bij u past. Les 1 gaat specifiek in op wat voor type belegger u bent en in les 6 wordt de nadruk gelegd op het kiezen van uw eerste aandeel.

buy shares yourself

Zelf aandelen kopen

Wij zijn een ‘Execution Only’ broker. Dit betekent dat wij geen beleggingsadvies geven, noch uw beleggingen beheren. Ons beleggingsplatform geeft u de mogelijkheid om zelfstandig te beleggen.

Open een rekening

Diversificatie

Stel, uw portfolio bestaat volledig uit aandelen van één bedrijf, dan loopt u het risico te worden blootgesteld aan zeer grote koersschommelingen. Gaat dat ene bedrijf namelijk failliet, of maakt het grote verliezen, dan heeft dat een negatief effect op uw gehele portfolio. Vandaar dat spreiding van groot belang is. Bij een goed gespreid portfolio kan de winst van het ene bedrijf, verliezen van het andere uitbalanceren. Bekijk voor meer informatie over diversificatie (het spreiden van uw portefeuille) les 8 van onze beleggersacademie.

Diversificatie
Verschillende ordertypes

Verschillende ordertypes

Zodra u weet welke aandelen u wilt kopen, is de volgende stap het plaatsen van de order. Er zijn verschillende soorten orders, dit helpt u om makkelijker en gerichter te beleggen. Maar hoe zitten deze ordertypes in elkaar en uit welke ordertypes kunt u kiezen? Bekijk les 8 van onze beleggersacademie voor meer informatie over verschillende ordertypes.

Aandelen kopen voor de lange termijn

Geduld is een schone zaak en dat geldt ook voor beleggers. Wie zijn investering voor een lange periode laat renderen, kan namelijk profiteren van het rendement-op-rendement effect, ook wel bekend als samengesteld interest. Omdat het rendement dat u als belegger op een belegging ontvangt na verloop van tijd ook weer rendement oplevert, wordt de impact van dit effect exponentieel groter na verloop van tijd. Bekijk les 9 van onze beleggersacademie voor meer informatie over lange termijn beleggen.

Aandelen kopen voor de lange termijn

Wanneer kunt u aandelen kopen?

Als de beurs open is, kunt u aandelen kopen. Dit kan via DEGIRO op meer dan vijftig beurzen wereldwijd. Niet elke beurs is echter op hetzelfde moment open. Bekijk onze openingstijden pagina voor een overzicht van de openingstijden van de beurzen waar via DEGIRO op te handelen is.

Ruim 86 internationale awards

Kies voor de partij die is benoemd tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

FT & IC 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2021

veiligheid
Netherlands

Beste online broker

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

FT & IC 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2021

veiligheid
veiligheid

BESTE ONLINE BROKER

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

Begin vandaag nog met beleggen

Ontdek waarom meer dan 2 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien u voor 1 oktober 2022 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

 • De actieperiode geldt t/m 30 september 2022.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 oktober 2022.
 • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin november teruggestort op uw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
 • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 september 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close