image_award_gold_left

100

Internationale
Broker Awards

image_award_gold_right

Eenvoudig aandelen kopen

Wilt u ook aandelen kopen van bijvoorbeeld Shell, KLM of ASML? Of belegt u liever internationaal in aandelen zoals Netflix, Tesla of Apple? DEGIRO biedt toegang tot meer dan vijftig beurzen, verspreid over dertig landen.

Open een rekening

Beleggen in aandelen, toegankelijk voor iedereen

Wij bieden de mogelijkheden & tarieven van professionele partijen, ook voor particuliere beleggers. Zo is beleggen in aandelen toegankelijk voor iedereen. Bekijk onze ongekend lage tarieven.

Aandelen NL & BE

COMMISSIE

€ 2

+

HANDLING

€ 1

Aandelen Europa

COMMISSIE

€ 3,90

+

HANDLING

€ 1

Aandelen US

COMMISSIE

€ 1

+

HANDLING

€ 1

Er kunnen valuta-, connectiviteits- of externe product- en spreadkosten van toepassing zijn. Meer informatie vindt u op onze tarievenpagina.

De top-3 wereldwijde aandelen die door onze klanten in 2022 het meest verhandeld werden zijn:

 1. Tesla Inc (US88160R1014)
 2. Meta Platforms Inc (US30303M1027)
 3. NIO Inc (US62914V1061)

Beleggen gaat gepaard met risico. Dit is geen beleggingsadvies.

Hoe kiest u een eerste aandeel?

Een DEGIRO-rekening geeft u toegang tot meer dan 50 beurzen en 9 productcategorieën. Met zoveel keuze vraagt u zich wellicht af waar u moet beginnen. In deze video laten we u zien hoe u uw eerste aandeel kiest op basis van uw eigen visie of analyse.

Wat is een aandeel?

Een aandeel is feitelijk niets anders dan een (verhandelbaar) bewijs dat u een deel van het kapitaal van een onderneming bezit. Wilt u meer weten over aandelen? Lees dan dit artikel over beleggen in aandelen.

Open gratis een rekening
Een aandeel is een stukje van een bedrijf

Aandelen kopen voor beginners

Wanneer u gaat beleggen zijn er een aantal afwegingen die u moet maken. Het bepalen wat voor type belegger u bent is een goed startpunt. Wat is uw beleggingsstijl? Wordt u een actieve of een passieve belegger?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, dan raden wij u onze beleggersacademie aan. Hier vindt u informatie over beleggen. Leer hoe beleggen werkt, in welke producten u kunt investeren en welke strategie het beste bij u past. Les 1 gaat specifiek in op wat voor type belegger u bent en in les 6 wordt de nadruk gelegd op het kiezen van uw eerste aandeel.

buy shares yourself

Zelf aandelen kopen

Wij zijn een ‘Execution Only’ broker. Dit betekent dat wij geen beleggingsadvies geven, noch uw beleggingen beheren. Ons beleggingsplatform geeft u de mogelijkheid om zelfstandig te beleggen.

Open een rekening

Diversificatie

Stel, uw portfolio bestaat volledig uit aandelen van één bedrijf, dan loopt u het risico te worden blootgesteld aan zeer grote koersschommelingen. Gaat dat ene bedrijf namelijk failliet, of maakt het grote verliezen, dan heeft dat een negatief effect op uw gehele portfolio. Vandaar dat spreiding van groot belang is. Bij een goed gespreid portfolio kan de winst van het ene bedrijf, verliezen van het andere uitbalanceren. Bekijk voor meer informatie over diversificatie (het spreiden van uw portefeuille) les 8 van onze beleggersacademie.

Diversificatie
Verschillende ordertypes

Verschillende ordertypes

Zodra u weet welke aandelen u wilt kopen, is de volgende stap het plaatsen van de order. Er zijn verschillende soorten orders, dit helpt u om makkelijker en gerichter te beleggen. Maar hoe zitten deze ordertypes in elkaar en uit welke ordertypes kunt u kiezen? Bekijk les 8 van onze beleggersacademie voor meer informatie over verschillende ordertypes.

Aandelen kopen voor de lange termijn

Geduld is een schone zaak en dat geldt ook voor beleggers. Wie zijn investering voor een lange periode laat renderen, kan namelijk profiteren van het rendement-op-rendement effect, ook wel bekend als samengesteld interest. Omdat het rendement dat u als belegger op een belegging ontvangt na verloop van tijd ook weer rendement oplevert, wordt de impact van dit effect exponentieel groter na verloop van tijd. Bekijk les 9 van onze beleggersacademie voor meer informatie over lange termijn beleggen.

Aandelen kopen voor de lange termijn

Wanneer kunt u aandelen kopen?

Als de beurs open is, kunt u aandelen kopen. Dit kan via DEGIRO op meer dan vijftig beurzen wereldwijd. Niet elke beurs is echter op hetzelfde moment open. Bekijk onze openingstijden pagina voor een overzicht van de openingstijden van de beurzen waar via DEGIRO op te handelen is.

Meer dan 100 internationale prijzen

We zijn erkend als één van de beste brokers in Europa dankzij onze lage tarieven, klantenservice, innovatieve platform en app.

Cashcow publieksprijs 2023 Netherlands

Beste aanbieder beleggingsproducten

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Beste Goedkope Broker

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Beste broker in aandelen

Rankia 2022

DE-award Germany

Eerlijkste online broker

NTV 2020

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 augustus 2024 jouw DEGIRO-rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing voor een geldige deelname aan deze actie:

 • De actieperiode geldt t/m 31 juli 2024.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 augustus 2024.
 • Kosten voor valuta-afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze actie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100) worden begin september 2024 teruggestort op jouw DEGIRO-rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO-rekening.
 • Zodra je de Cliëntovereenkomst hebt ondertekend, wordt je rekening geactiveerd en begint de actieperiode.
 • Om het transactietegoed van €100 te gebruiken moet de nieuwe klant eerst een storting doen (minimaal €0,01).
 • Nieuwe klanten die hun registratie zijn begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO-rekening activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Als er al een rekening bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.
 • Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze actie.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie op elk moment voor de genoemde vervaldatum beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de site.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 juli 2024 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close