image_award_gold_left

90

Internationale
Broker Awards

image_award_gold_right

Eenvoudig ETF's kopen tegen ongekend lage tarieven

Beleg wereldwijd tegen ongekend lage tarieven. Ontdek waarom meer dan 2,5 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Open een rekening

Beleggen in ETF’s, toegankelijk voor iedereen

Een Exchange-Traded Fund (ETF) vergemakkelijkt beleggen aangezien dit het ideale product is om een gediversifieerde portefeuille op te bouwen. Wij bieden een breed scala aan ETF's die op negentien grote beurzen beschikbaar zijn. Of je nu wilt beleggen met lokale ETF's of wereldwijde ETF's, via ons platform krijg je toegang tot een legio aan mogelijkheden. We bieden zelfs een kernselectie van ETF's aan waarvan de commissiekosten van het huis zijn. Je betaalt alleen € 1 handlingskosten. Valuta-, externe product- en spreadkosten kunnen van toepassing zijn. De ETF kernselectie is aan verandering onderhevig en valt onder een Fair Use Policy. Bekijk de Kernselectie voordat je belegt, je vindt de lijst hier.

Met onze lage tarieven en uitgebreide mogelijkheden maken wij beleggen in ETF’s toegankelijk voor iedereen. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Open een rekening

Kernselectie

COMMISSIE

€0

+

HANDLING

€1

Andere ETF's

COMMISSIE

€2

+

HANDLING

€1

*Valuta-, connectiviteits- of externe product- en spreadkosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer op onze tarievenpagina. De ETF Kernselectie is aan verandering onderhevig en valt onder een Fair Use Policy.

De top-3 ETF’s die door onze klanten in 2022 het meest verhandeld werden zijn van Vanguard of van iShares:

Vanguard S&P 500 UCITS ETF USD
IE00B3XXRP09

Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Dis
IE00B3RBWM25

iShares Core MSCI World UCITS ETF USD (Acc)
IE00B4L5Y983

Wat is een ETF?

Een ETF is een fonds dat een index, grondstof, obligatie of een samenstelling van producten volgt. In tegenstelling tot andere beleggingsfondsen worden ze net als aandelen op de markt verhandeld. Het doel van een ETF is dat de prestatie van het product zo dicht mogelijk bij de waarde ligt van de onderliggende producten. Lees dit artikel om meer te weten te komen over ETF’s.

Open een rekening
ETF

Beleg in verschillende ETF's

Wij bieden je een enorme hoeveelheid verschillende ETF's op ons platform. Maar wat is nou de beste keus voor jou? Om je op weg te helpen in de wereld van ETF's, hebben we een aantal categorieën voor je op een rijtje gezet. Klik op de links hieronder om meer te weten te komen en ontdek de populairste ETF's binnen hun categorie!

ETF’s kopen voor beginners

Voordat je begint met beleggen is het verstandig om een aantal zaken in overweging te nemen. Een goed startpunt is bijvoorbeeld het bepalen wat voor type belegger je bent. Wat is jouw beleggingsstijl? Ben je bijvoorbeeld een actieve of een passieve belegger?

Is de beleggingswereld nieuw voor je en heb je nog geen antwoord op deze vragen? Bekijk dan onze beleggersacademie. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe je kunt beginnen met beleggen. Daarnaast leggen wij in ons kenniscentrum uit hoe je ons platform het beste kunt gebruiken. Ook laten wij je zien in welke producten je kunt beleggen en lees je over verschillende strategieën zodat je kunt bepalen welke het beste bij jou past. Bekijk hier ons kenniscentrum.

buy shares yourself

Waarom beleggen in ETF’s?

Beleggen in ETF’s kent vele voordelen. Eén van de grootste voordelen is het gemak waarmee je jouw beleggingsportfolio tegen een betaalbare prijs kan diversifiëren. ETF’s zijn doorgaans ook flexibeler dan traditionele beleggingsfondsen, aangezien ze als aandelen op een beurs worden verhandeld. Omdat ze meestal passief worden beheerd, hebben ze lagere kosten in vergelijking met actief beheerde fondsen.

Open een rekening

Het risico van beleggen in ETF’s

Beleggen in ETF’s kan voordelig zijn, maar het is niet zonder risico. Deze risico’s verschillen per ETF. Voordat je begint met beleggen, zijn er een aantal factoren belangrijk om te overwegen. Het helpt om vast te stellen hoeveel risico je bereid bent te nemen en welke producten het beste bij jou en jouw kennisniveau passen. Daarnaast is het niet raadzaam om geld te beleggen dat je wellicht op korte termijn nodig hebt, of om posities in te nemen die financiële moeilijkheden kunnen opleveren.

Diversificatie
Verschillende ordertypes

Wanneer kun je ETF’s kopen?

Je kunt ETF's kopen wanneer de betreffende beurs open is. Aangezien beurzen op verschillende tijdstippen geopend zijn, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de handelsuren van de specifieke beurs. Bekijk hier de openingstijden van de beurzen die wij aanbieden. Naast de reguliere tijden kunnen beurzen ook op verschillende dagen gesloten zijn vanwege lokale feestdagen. Bezoek onze pagina met sluitingsdagen voor meer informatie.

Meer dan 90 internationale awards

Zorgen dat we het beste platform bieden is hard werk, maar we zijn innovatief en zitten bovenop veiligheid. Deze awards zijn een beloning voor ons harde werk en de reden dat we marktleider zijn in Europa.

Cashcow publieksprijs 2023 Netherlands

Beste aanbieder beleggingsproducten

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Beste Goedkope Broker

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Beste broker in aandelen

Rankia 2022

DE-award Germany

Eerlijkste online broker

NTV 2020

Je beleggingsreis begint hier

Open een gratis rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 90 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juni 2023 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

 • De actieperiode geldt t/m 31 mei 2023.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 juni 2023.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin juli 2023 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
 • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 mei 2023 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close