image_award_gold_left

82

Internationale
Broker Awards

image_award_gold_right

Eenvoudig ETF's kopen tegen ongekend lage tarieven

Beleg wereldwijd tegen ongekend lage tarieven. Ontdek waarom meer dan 2 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Open een rekening

Beleggen in ETF’s, toegankelijk voor iedereen

Een Exchange-Traded Fund (ETF) vergemakkelijkt beleggen aangezien dit het ideale product is om een gediversifieerde portefeuille op te bouwen. Wij bieden een breed scala aan ETF's die op negentien grote beurzen beschikbaar zijn. Of u nu wilt beleggen met lokale ETF's of wereldwijde ETF's, via ons platform krijgt u toegang tot een legio aan mogelijkheden. We bieden zelfs 200 ETF's aan waarin u zonder transactiekosten kunt beleggen! Open een gratis rekening en ontdek de mogelijkheden.

Met onze lage tarieven en uitgebreide mogelijkheden maken wij beleggen in ETF’s toegankelijk voor iedereen. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven. Bekijk de ETF kernselectie wanneer u wilt beleggen zonder transactiekosten.

Kernselectie

Gratis

Bekijk de voorwaarden

Andere ETF's

€ 2,00

De top-3 ETF’s die door onze klanten in 2020 het meest verhandeld werden zijn van Vanguard of van iShares:

 1. Vanguard FTSE All-World (IE00B3RBWM25)
 2. Vanguard S&P 500 (IE00B3XXRP09)
 3. iShares MSCI World (IE00B4L5Y983)

Wat is een ETF?

Een ETF is een fonds dat een index, grondstof, obligatie of een samenstelling van producten volgt. In tegenstelling tot andere beleggingsfondsen worden ze net als aandelen op de markt verhandeld. Het doel van een ETF is dat de prestatie van het product zo dicht mogelijk bij de waarde ligt van de onderliggende producten. Lees dit artikel om meer te weten te komen over ETF’s.

Open een rekening
ETF

Beleg in verschillende ETF's

Wij bieden je een enorme hoeveelheid verschillende ETF's op ons platform. Maar wat is nou de beste keus voor jou? Om je op weg te helpen in de wereld van ETF's, hebben we een aantal categorieën voor je op een rijtje gezet. Klik op de links hieronder om meer te weten te komen en ontdek de populairste ETF's binnen hun categorie!

ETF’s kopen voor beginners

Voordat u begint met beleggen is het verstandig om een aantal zaken in overweging te nemen. Een goed startpunt is bijvoorbeeld het bepalen wat voor type belegger u bent. Wat is uw beleggingsstijl? Bent u bijvoorbeeld een actieve of een passieve belegger?

Is de beleggingswereld nieuw voor u en heeft u nog geen antwoord op deze vragen? Bekijk dan onze beleggersacademie. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe u kunt beginnen met beleggen. Daarnaast leggen wij in ons kenniscentrum uit hoe u ons platform het beste kunt gebruiken. Ook laten wij u zien in welke producten u kunt beleggen en leest u over verschillende strategieën zodat u kunt bepalen welke het beste bij u past. Bekijk hier ons kenniscentrum.

buy shares yourself

Waarom beleggen in ETF’s?

Beleggen in ETF’s kent vele voordelen. Eén van de grootste voordelen is het gemak waarmee u uw beleggingsportfolio tegen een betaalbare prijs kan diversifiëren. ETF’s zijn doorgaans ook flexibeler dan traditionele beleggingsfondsen, aangezien ze als aandelen op een beurs worden verhandeld. Omdat ze meestal passief worden beheerd, hebben ze lagere kosten in vergelijking met actief beheerde fondsen.

Open een rekening

Het risico van beleggen in ETF’s

Beleggen in ETF’s kan voordelig zijn, maar het is niet zonder risico. Deze risico’s verschillen per ETF. Voordat u begint met beleggen, zijn er een aantal factoren belangrijk om te overwegen. Het helpt om vast te stellen hoeveel risico u bereid bent te nemen en welke producten het beste bij u en uw kennisniveau passen. Daarnaast is het niet raadzaam om geld te beleggen dat u wellicht op korte termijn nodig heeft, of om posities in te nemen die financiële moeilijkheden kunnen opleveren.

Diversificatie
Verschillende ordertypes

Wanneer kunt u ETF’s kopen?

U kunt ETF's kopen wanneer de betreffende beurs open is. Aangezien beurzen op verschillende tijdstippen geopend zijn, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de handelsuren van de specifieke beurs. Bekijk hier de openingstijden van de beurzen die wij aanbieden. Naast de reguliere tijden kunnen beurzen ook op verschillende dagen gesloten zijn vanwege lokale feestdagen. Bezoek onze pagina met sluitingsdagen voor meer informatie.

Ruim 82 internationale awards

Kies voor de partij die is benoemd tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

Financial Times & Investors Chronicle 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2020

veiligheid
Netherlands

Beste online broker

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

Financial Times & Investors Chronicle 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2020

veiligheid
veiligheid

BESTE ONLINE BROKER

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

Begin vandaag nog met beleggen

Ontdek waarom meer dan 2 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Start met beleggen

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €50 transactietegoed actie

Indien u t/m 31 januari 2022 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €50 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

 • De actieperiode geldt t/m 31 januari 2022.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €50 transactietegoed toegekend.
 • Het €50 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 28 februari 2022.
 • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €50,-) worden begin maart teruggestort op uw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
 • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 januari 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close