image_award_gold_left

90

Internationale
Broker Awards

image_award_gold_right

Cyber Security ETF's

Beleg in Cyber Security ETF's tegen ongekend lage tarieven. Ontdek waarom meer dan 2,5 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Open een rekening

Beleggen in Cyber Security ETF's via DEGIRO

Heb je een speciale interesse in Cyber Security of ben je van mening dat een Cyber Security ETF goed in je portfolio zou passen? Beleggen in ETF's is een goede manier om de diversificatie van je portfolio te verhogen. Op ons platform vind je een ruime selectie aan Cyber Security ETF's.

Niet elke Cyber Security ETF is hetzelfde. ETF's verschillen van elkaar in een aantal factoren, zoals fondsgrootte, prijs, risico en onderliggende waarde. Zo kunnen ze een aantal bedrijven of indexen volgen. Ook kunnen sommigen dividend uitkeren en anderen niet.

Hiernaast delen we de 5 Cyber Security ETF's die door onze klanten in 2022 het meest verhandeld zijn.

ETF naam ISIN
L&G Cyber Security UCITS ETF IE00BYPLS672
WisdomTree Cybersecurity UCITS ETF USD Acc IE00BLPK3577
Rize Cybersecurity and Data Privacy UCITS ETF IE00BJXRZJ40
GLOBAL X CYBERSECURITY IE00BMH5Y871
ETFMG Prime Cyber Security ETF US26924G2012

ETF naam

ISIN

L&G Cyber Security UCITS ETF

IE00BYPLS672

WisdomTree Cybersecurity UCITS ETF USD Acc

IE00BLPK3577

Rize Cybersecurity and Data Privacy UCITS ETF

IE00BJXRZJ40

GLOBAL X CYBERSECURITY

IE00BMH5Y871

ETFMG Prime Cyber Security ETF

US26924G2012

De informatie op deze pagina is enkel bedoeld voor informatieve doeleinden en biedt geen aanbeveling voor dit type financiële instrumenten of een individueel genoemd product.

Beleggen in ETF’s, toegankelijk voor iedereen

Een Exchange-Traded Fund (ETF) vergemakkelijkt beleggen aangezien dit het ideale product is om een gediversifieerde portefeuille op te bouwen. Wij bieden een breed scala aan ETF's die op negentien grote beurzen beschikbaar zijn. Of je nu wilt beleggen met lokale ETF's of wereldwijde ETF's, via ons platform krijg je toegang tot een legio aan mogelijkheden. We bieden zelfs een kernselectie van ETF's aan waarvan de commissiekosten van het huis zijn. Je betaalt alleen € 1 handlingskosten. Valuta-, externe product- en spreadkosten kunnen van toepassing zijn. De ETF kernselectie is aan verandering onderhevig en valt onder een Fair Use Policy. Bekijk de Kernselectie voordat je belegt, je vindt de lijst hier.

Met onze lage tarieven en uitgebreide mogelijkheden maken wij beleggen in ETF’s toegankelijk voor iedereen. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Open een rekening

Kernselectie

COMMISSIE

€0

+

HANDLING

€1

Andere ETF's

COMMISSIE

€2

+

HANDLING

€1

*Valuta-, connectiviteits- of externe product- en spreadkosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer op onze tarievenpagina. De ETF Kernselectie is aan verandering onderhevig en valt onder een Fair Use Policy.

De top-3 ETF’s die door onze klanten in 2022 het meest verhandeld werden zijn van Vanguard of van iShares:

Vanguard S&P 500 UCITS ETF USD
IE00B3XXRP09

Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Dis
IE00B3RBWM25

iShares Core MSCI World UCITS ETF USD (Acc)
IE00B4L5Y983

Wat is een ETF?

Een ETF is een fonds dat een index, grondstof, obligatie of een samenstelling van producten volgt. Net als aandelen worden ze op de beurs verhandeld. Het doel van een ETF is om de waarde van de onderliggende producten zo goed mogelijk te volgen. Om meer te weten te komen over dit type product, lees dan ons artikel over ETF’s.

Open een rekening
ETF

Cyber Security

Digitalisering, automatisering en informatietechnologie maken een stormachtige groei door in het bedrijfsleven, waardoor gecompliceerde productieprocessen steeds efficiënter kunnen plaatsvinden. Ook bedrijfscommunicatie gaat steeds vaker digitaal, zeker sinds de coronapandemie. Deze ontwikkelingen gaan wel gepaard met kwetsbaarheid en grote risico’s. Digitale netwerken zijn gevoelig voor hackers die via grootschalige DDoS-aanvallen, phishing en ransomware hele systemen kunnen ontregelen en productieprocessen verstoren, met alle financiële gevolgen van dien. Bescherming hiertegen is dus uiterst belangrijk. Een ander probleem is datadiefstal: hackers stelen databases met gevoelige persoonlijke informatie en klantgegevens, en bieden die te koop aan. Het doel is identiteitsfraude en oplichting, met vaak enorme schade tot gevolg.

Om ontregeling en diefstal te voorkomen is er een snelgroeiende sector van Cyber Security-ondernemingen ontstaan, die zijn gericht op digitale beveiliging. Steeds meer bedrijven zien daar het belang van in en zijn bereid er flink in te investeren. Zij beseffen ook dat het de betrouwbaarheid van hun naam niet ten goede komt als hun beveiliging niet op orde is en ze worden gehackt.

Cyber security
Vierkant

Waarom beleggen in Cyber Security ETF’s?

Cyber Security is een dynamische sector met sterke groeivooruitzichten. De verwachting is dat hackaanvallen steeds geraffineerder zullen plaatsvinden, waardoor de Cyber Security zich ook zal (moeten) blijven ontwikkelen. Bedrijven zullen steeds meer aan digitale veiligheid uitgeven. Dit zorgt voor stabiele inkomsten bij Cyber Security-bedrijven. Deze inkomsten zullen toenemen naarmate complexiteit van cyberaanvallen toeneemt. Overigens zijn het niet alleen bedrijven die zich tegen cyberaanvallen beschermen. Ook particulieren en overheden hebben groeiende belangen bij digitale veiligheid en cyberweerbaarheid. Overheden willen zich ook beschermen tegen terrorisme en aanvallen van vijandelijke landen.

ETF’s zijn zeer geschikt om veilig in Cyber Security te beleggen. De sector is nog jong en nog nauwelijks uitgekristalliseerd. De markt is verdeeld onder veel verschillende bedrijven, en geen van de spelers heeft tot dusver een dominante positie. Dat de cybersecuritymarkt snel verandert, maakt het riskant om in afzonderlijke bedrijven te beleggen. Een ETF brengt spreiding aan en beleggers profiteren van de totale groei van deze markt. In alle Cyber Security ETF’s domineren Amerikaanse technologiebedrijven.

Meer dan 90 internationale awards

Zorgen dat we het beste platform bieden is hard werk, maar we zijn innovatief en zitten bovenop veiligheid. Deze awards zijn een beloning voor ons harde werk en de reden dat we marktleider zijn in Europa.

Cashcow publieksprijs 2023 Netherlands

Beste aanbieder beleggingsproducten

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Beste Goedkope Broker

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Beste broker in aandelen

Rankia 2022

DE-award Germany

Eerlijkste online broker

NTV 2020

Je beleggingsreis begint hier

Open een gratis rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 90 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juni 2023 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

 • De actieperiode geldt t/m 31 mei 2023.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 juni 2023.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin juli 2023 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
 • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 mei 2023 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close