image_award_gold_left

90

Internationale
Broker Awards

image_award_gold_right

Gaming ETF’s

Beleg in Gaming ETF’s tegen ongekend lage tarieven. Ontdek waarom meer dan 2,5 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Open een rekening

Beleggen in Gaming ETF’s via DEGIRO

Heb je een speciale interesse in de gaming industrie of ben je van mening dat een Gaming ETF goed in je portfolio zou passen? Beleggen in ETF's is een goede manier om de diversificatie van je portfolio te verhogen. Op ons platform vind je een ruime selectie aan Gaming ETF's.

Niet elke Gaming ETF is hetzelfde. ETF's verschillen van elkaar in een aantal factoren, zoals fondsgrootte, prijs, risico en onderliggende waarde. Zo kunnen ze verschillende bedrijven of indexen volgen. Ook kunnen sommigen dividend uitkeren en anderen niet.

Hiernaast delen we de 3 Gaming ETF's die door onze klanten in 2022 het meest verhandeld zijn.

ETF naam ISIN
VanEck Video Gaming and eSports UCITS ETF IE00BYWQWR46
Global X Video Games & Esports UCITS ETF USD Acc IE00BLR6Q544
Fischer Sports Betting & iGaming UCITS ETF Acc IE00BNTVVW33

ETF naam

ISIN

VanEck Video Gaming and eSports UCITS ETF

IE00BYWQWR46

Global X Video Games & Esports UCITS ETF USD Acc

IE00BLR6Q544

Fischer Sports Betting & iGaming UCITS ETF Acc

IE00BNTVVW33

De informatie op deze pagina is enkel bedoeld voor informatieve doeleinden en biedt geen aanbeveling voor dit type financiële instrumenten of een individueel genoemd product.

Beleggen in ETF’s, toegankelijk voor iedereen

Een Exchange-Traded Fund (ETF) vergemakkelijkt beleggen aangezien dit het ideale product is om een gediversifieerde portefeuille op te bouwen. Wij bieden een breed scala aan ETF's die op negentien grote beurzen beschikbaar zijn. Of je nu wilt beleggen met lokale ETF's of wereldwijde ETF's, via ons platform krijg je toegang tot een legio aan mogelijkheden. We bieden zelfs een kernselectie van ETF's aan waarvan de commissiekosten van het huis zijn. Je betaalt alleen € 1 handlingskosten. Valuta-, externe product- en spreadkosten kunnen van toepassing zijn. De ETF kernselectie is aan verandering onderhevig en valt onder een Fair Use Policy. Bekijk de Kernselectie voordat je belegt, je vindt de lijst hier.

Met onze lage tarieven en uitgebreide mogelijkheden maken wij beleggen in ETF’s toegankelijk voor iedereen. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Open een rekening

Kernselectie

COMMISSIE

€0

+

HANDLING

€1

Andere ETF's

COMMISSIE

€2

+

HANDLING

€1

*Valuta-, connectiviteits- of externe product- en spreadkosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer op onze tarievenpagina. De ETF Kernselectie is aan verandering onderhevig en valt onder een Fair Use Policy.

De top-3 ETF’s die door onze klanten in 2022 het meest verhandeld werden zijn van Vanguard of van iShares:

Vanguard S&P 500 UCITS ETF USD
IE00B3XXRP09

Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Dis
IE00B3RBWM25

iShares Core MSCI World UCITS ETF USD (Acc)
IE00B4L5Y983

Wat is een ETF?

Een ETF is een fonds dat een index, grondstof, obligatie of een samenstelling van producten volgt. Net als aandelen worden ze op de beurs verhandeld. Het doel van een ETF is om de waarde van de onderliggende producten zo goed mogelijk te volgen. Om meer te weten te komen over dit type product, lees dan ons artikel over ETF’s.

Open een rekening
ETF

Gaming

De gaming industrie lijkt misschien nieuw, maar je zult verbaasd zijn hoe lang deze belangrijke groeimarkt al in ontwikkeling is. Al sinds het videospel Pong in 1972 haar eerste succes behaalde, is deze markt in opkomst.

Inmiddels is gaming één van de snelst groeiende entertainmentindustrieën wereldwijd.

De industrie beslaat een breed scala aan activiteiten van soft- en hardwareontwikkelaars, tot gameontwikkelaars, uitgevers, en distributeurs. Maar ook bedrijven die actief zijn in e-sports (de georganiseerde multiplayer videogamecompetities) en streamingdiensten zoals Twitch vallen onder deze sector.

Gaming
Vierkant

Waarom beleggen in gaming ETF’s?

Beleggen in gaming-ETF’s betekent dat je investeert in een entertainmentindustrie die meer waard is dan de film- en muziekindustrie samen. De tijden dat games alleen voor kinderen waren weggelegd, is al lang voorbij: gaming is uitgegroeid tot een industrie met een afzetmarkt die grotendeels bestaat uit (jong-)volwassenen. Gamingbedrijven zetten nu in op trends als e-sports, cloud-based gaming, social gaming, virtual reality (VR) en 'rogue-like' gaming (een subgenre van role-playing videogames).

Eén van de grootste kostenposten in de game-industrie is de ontwikkeling van nieuwe spellen en de bijbehorende technologieën. Dat betekent dat er eerst een enorme investering nodig is voor nieuwe games of nieuwe versies van games. Pas als de game (versie) uitkomt, wordt duidelijk of het succes groot genoeg is om de investeringen terug te verdienen, of om zelfs (grote) winsten te maken.

Met het opheffen van de coronamaatregelen stagneerde de groei van veel gamingbedrijven, maar analisten zien ook weer nieuwe kansen. Zodra gamers minder (vaak) aan huis zijn gekluisterd, biedt dat kansen voor games op smartphones.

Meer dan 90 internationale awards

Zorgen dat we het beste platform bieden is hard werk, maar we zijn innovatief en zitten bovenop veiligheid. Deze awards zijn een beloning voor ons harde werk en de reden dat we marktleider zijn in Europa.

Cashcow publieksprijs 2023 Netherlands

Beste aanbieder beleggingsproducten

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Beste Goedkope Broker

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Beste broker in aandelen

Rankia 2022

DE-award Germany

Eerlijkste online broker

NTV 2020

Je beleggingsreis begint hier

Open een gratis rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Start met beleggen

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 90 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juli 2023 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

 • De actieperiode geldt t/m 30 juni 2023.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 juli 2023.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin Augustus 2023 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
 • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 juni 2023 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close