image_award_gold_left

86

Internationale
Broker Awards

image_award_gold_right

Robotics ETF's

Beleg in Robotics ETF’s tegen ongekend lage tarieven. Ontdek waarom meer dan 2 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Open een rekening

Beleggen in Robotics ETF’s via DEGIRO

Heb je een speciale interesse in Robotics of ben je van mening dat een Robotics ETF goed in je portfolio zou passen? Beleggen in ETF's is een goede manier om de diversificatie van je portfolio te verhogen. Op ons platform vind je een ruime selectie aan Robotics ETF's.

Niet elke Robotics ETF is hetzelfde. ETF's verschillen van elkaar in een aantal factoren, zoals fondsgrootte, prijs, risico en onderliggende waarde. Zo kunnen ze verschillende bedrijven of indexen volgen. Ook kunnen sommigen dividend uitkeren en anderen niet.

Hiernaast delen we de 4 Robotics ETF's die door onze klanten in 2021 het meest verhandeld zijn.

ETF naam ISIN
ISHARES AUTOMATION & ROBOTICS UCITS ETF USD A IE00BYZK4552
L&G ROBO GL ROBOTICS AND AUTOMATION U ETF USD ACC IE00BMW3QX54
ISHARES AUTOMATION & ROBOTICS UCITS ETF USD D IE00BYWZ0333
LYXOR MSCI ROBOTICS & AI ESG FILTERED UCITS ETF A LU1838002480

ETF naam

ISIN

ISHARES AUTOMATION & ROBOTICS UCITS ETF USD A

IE00BYZK4552

L&G ROBO GL ROBOTICS AND AUTOMATION U ETF USD ACC

IE00BMW3QX54

ISHARES AUTOMATION & ROBOTICS UCITS ETF USD D

IE00BYWZ0333

LYXOR MSCI ROBOTICS & AI ESG FILTERED UCITS ETF A

LU1838002480

De informatie op deze pagina is enkel bedoeld voor informatieve doeleinden en biedt geen aanbeveling voor dit type financiële instrumenten of een individueel genoemd product.

Beleggen in ETF’s, toegankelijk voor iedereen

Een Exchange-Traded Fund (ETF) vergemakkelijkt beleggen aangezien dit het ideale product is om een gediversifieerde portefeuille op te bouwen. Wij bieden een breed scala aan ETF's die op negentien grote beurzen beschikbaar zijn. Of je nu wilt beleggen met lokale ETF's of wereldwijde ETF's, via ons platform krijg je toegang tot een legio aan mogelijkheden. We bieden zelfs een kernselectie van 200 ETF's aan waarvan de commissiekosten van het huis zijn. Valuta- of externe product- en spreadkosten kunnen van toepassing zijn. Bekijk de ETF Kernselectie, voorwaarden en Fair Use Policy hier. Open een gratis rekening en ontdek de mogelijkheden.

Met onze lage tarieven en uitgebreide mogelijkheden maken wij beleggen in ETF’s toegankelijk voor iedereen. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Open een rekening

Kernselectie

€0*

Commissie

Bekijk de voorwaarden

ANDERE ETF's

€2

Commissie

+

€0,50

Externe handlingskosten
per transactie

*Er kunnen valuta-, connectiviteits- of externe product- en spreadkosten van toepassing zijn. Meer informatie vindt u op onze tarievenpagina. Externe handlingskosten zijn niet van toepassing op de ETF Kernselectie. De ETF Kernselectie is onderworpen aan een Fair Use Policy.

De top-3 ETF’s die door onze klanten in 2021 het meest verhandeld werden zijn van Vanguard of van iShares:

Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Dis
IE00B3RBWM25

Vanguard S&P 500 UCITS ETF USD
IE00B3XXRP09

iShares Core MSCI World UCITS ETF USD (Acc)
IE00B4L5Y983

Wat is een ETF?

Een ETF is een fonds dat een index, grondstof, obligatie of een samenstelling van producten volgt. Net als aandelen worden ze op de beurs verhandeld. Het doel van een ETF is om de waarde van de onderliggende producten zo goed mogelijk te volgen. Om meer te weten te komen over dit type product, lees dan ons artikel over ETF’s.

Open een rekening
ETF

Robotics

Robotics is een toegepaste vorm van automatisering, het verrichten van werk door machines en computers dat daarvóór door mensen werd gedaan, of dat onmogelijk door mensen kan worden uitgevoerd. Robots combineren machines met computers, het zijn programmeerbare machines die zelfstandig fysieke taken uitvoeren. Redenen om te robotiseren zijn dat hiermee de productie en productiviteit enorm kunnen worden vergroot, met veel verfijndere productieprocessen. Robotisering neemt sterk toe. Robots kunnen allerlei taken inmiddels veel sneller en veel preciezer uitvoeren dan mensen, en zonder vergissingen te maken. Dat geldt bijvoorbeeld voor de logistiek en de auto-industrie, waar het meeste werk tegenwoordig vrijwel geheel door robots wordt gedaan. Dat is snel en veilig. Robots worden ook steeds meer ingezet in het leger, de ruimtevaart en de gezondheidszorg. Ook in het huishouden speelt robotisering een steeds belangrijkere rol. In de toekomst zal deze trend nog sterk toenemen is de verwachting.

Robotics
Vierkant

Waarom beleggen in Robotics ETF's?

Robotisering is een interessant beleggingsthema voor wie de ontwikkeling van robotica en automatisering wil volgen. Steeds meer werk zal met steeds geavanceerdere robots steeds efficiënter en geavanceerder worden verricht, wat de winstgevendheid en economische groei sterk zal vergroten. Verschillende bedrijfssectoren houden zich met robotisering bezig, en ETF’s beleggen in een combinatie hiervan. Technologie is de overkoepelende factor en de belangrijkste beleggingscategorie, omdat elke automatisering van welke activiteit ook, afhankelijk is van technologische processen. Bedrijven als Nvidia en AMD, die op grote schaal zeer krachtige processoren maken, zijn daarom in de meeste ETF’s vertegenwoordigd. Andere sectoren verschillen per ETF, maar zijn vooral te vinden in geavanceerde huishoudelijke apparatuur, consumentenartikelen, industrie, gezondheidszorg en ruimtevaart.

Ruim 86 internationale awards

Kies voor de partij die is benoemd tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

Financial Times & Investors Chronicle 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2020

veiligheid
Netherlands

Beste online broker

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

UK-award
United Kingdom

Best beoordeelde beleggingsplatform

Financial Times & Investors Chronicle 2020

ES-award
Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2020

veiligheid
veiligheid

BESTE ONLINE BROKER

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

Begin vandaag nog met beleggen

Ontdek waarom meer dan 2 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Start met beleggen

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Wij adviseren u om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien u voor 1 juni 2022 uw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan u. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een geldige deelname aan deze actie:

Actievoorwaarden

  • De actieperiode geldt t/m 31 mei 2022.
  • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
  • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 30 juni 2022.
  • De door u gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin juli teruggestort op uw DEGIRO rekening.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de nieuwe klant een eerste storting ter identificatie te doen om zijn DEGIRO rekening te activeren.
  • Nieuwe klanten die hun registratie waren begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
  • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
  • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
  • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie voortijdig beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de klantensite.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 31 mei 2022 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close