image_award_gold_left

100

Internationale
Broker Awards

image_award_gold_right

Eenvoudig opties kopen

Beleg wereldwijd tegen ongekend Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, dan raden wij u onzelage tarieven. Ontdek waarom meer dan 2,5 miljoen beleggers voor ons kiezen.

Open een rekening

Beleggen in opties tegen lage tarieven

Bent u een ervaren belegger en wilt u beleggen in opties? Ons gemakkelijke platform, uitgebreide aanbod en lage tarieven maken het u gemakkelijk om dit te doen. Ontdek onze ongekend lage tarieven.

Euronext Derivatives Amsterdam

COMMISSIE

€ 0,75

Andere opties

COMMISSIE

€ 0,75

Er kunnen valuta-, connectiviteits- of externe product- en spreadkosten van toepassing zijn. Meer informatie vindt u op onze tarievenpagina.

Interesse in het kopen van opties?

Dan bent u bij DEGIRO op de juiste plek. Wanneer u een rekening bij ons opent, kunt u echter niet direct beleggen in opties. Voor complexe financiële producten zoals opties, heeft u een Active of Trader rekening nodig om in dit product te kunnen beleggen, waar extra geschiktheidstesten en voorwaarden aan verbonden zijn. Bekijk de video hiernaast voor meer informatie over het beleggen in complexe financiële producten.

Wat zijn opties?

Opties zijn afgeleide beleggingsproducten, ook wel bekend als derivaten. De waarde van een derivaat is namelijk afgeleid van de waarde van het onderliggende product. Zo’n onderliggend product is bijvoorbeeld een aandeel. Een optie is een contractsoort dat de koper het recht geeft om het onderliggende product tegen een vooraf afgesproken prijs te kopen of verkopen voor een bepaalde datum. Zo geeft een calloptie van een aandeel u het recht om dat aandeel te kopen, terwijl een putoptie u het recht geeft om het aandeel te verkopen. Voor dit recht betaalt u als optiekoper een premie aan de optieverkoper. Optiecontracten hebben altijd een specifieke vervaldatum en uitoefenprijs.

Wilt u meer weten? Lees ons artikel over opties.

Open een rekening
uitleg hefboomwerking opties

Een product voor ervaren beleggers

Hou er rekening mee dat opties risicovol en complex kunnen zijn. We adviseren je om enkel in financiële producten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring.

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, dan raden wij u onze beleggersacademie aan. Hier vindt u informatie over beleggen. Leer hoe beleggen werkt, in welke producten u kunt investeren en welke strategie het beste bij u past.

opties kopen

Waarom beleggen in opties?

Speculanten kunnen opties gebruiken om te profiteren van prijsschommelingen van het onderliggende product. Beleggen in futures kan, in combinatie met andere producten, ook helpen bij risicobeheer door te hedgen. Hedgen of hedging (Engels voor ‘afdekken’) is het geheel of gedeeltelijk afdekken van het financiële risico van de ene belegging door middel van een andere belegging. Op die manier kunnen beleggers futures dus gebruiken om prijsschommelingen van het onderliggende product af te dekken als ze het onderliggende product ook in hun portefeuille hebben. Daarnaast worden futures door bedrijven gebruikt om de prijs van een onderliggend product vast te leggen.

Open een rekening

Risico van beleggen in opties

Beleggen in opties kan winstgevend zijn, maar gaat gepaard met een hoog risico. U kunt uiteindelijk meer verliezen dan uw oorspronkelijke investering. In sommige gevallen is het maximale verlies onbeperkt. Wij raden u aan alleen te beleggen in financiële producten die passen bij uw kennis en ervaring en alleen verplichtingen aan te gaan die u kunt nakomen met geld dat u op korte termijn niet nodig heeft.

Diversificatie

Meer dan 100 internationale prijzen

We zijn erkend als één van de beste brokers in Europa dankzij onze lage tarieven, klantenservice, innovatieve platform en app.

Cashcow publieksprijs 2023 Netherlands

Beste aanbieder beleggingsproducten

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Beste Goedkope Broker

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Beste broker in aandelen

Rankia 2022

DE-award Germany

Eerlijkste online broker

NTV 2020

Je beleggingsreis begint hier

Open gratis een rekening en sluit je aan bij meer dan 2,5 miljoen beleggers op ons gebruiksvriendelijke platform.

Let op:
Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Wij adviseren je om enkel in financiële instrumenten te beleggen die aansluiten bij je kennis en ervaring. Dit is geen beleggingsadvies.

Met beleggen kun je jouw inleg verliezen.

icon_close

We willen mensen helpen om de beste beleggers te worden die ze kunnen zijn. Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je een universum aan mogelijkheden en keuzes. Dit neemt drempels weg zodat beleggen iets voor iedereen wordt: beginners of experts. Je krijgt toegang tot een breed scala aan producten op meer dan 50 wereldwijde beurzen, zodat je de vrijheid hebt om te beleggen zoals jij wil. In onze wereld krijg je ook waar voor je geld. Dus, zonder ook maar iets te veranderen aan de hoge kwaliteit, veiligheid en het aanbod van onze diensten, bieden we ongelooflijk lage tarieven. Door jouw beleggingsbehoeftes voorop te stellen, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende online brokers van Europa. Meer dan 2,5 miljoen klanten en meer dan 100 internationale prijzen zijn een bewijs van dit succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, een buitenlands bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Telefoon: +31 20 2613072 | E-mail: klanten@degiro.nl | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch is geregistreerd onder KvK-nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, handelend onder de naam DEGIRO, is het Nederlandse bijkantoor van flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG staat primair onder toezicht van de Duitse financiële toezichthouder (BaFin). In Nederland is flatexDEGIRO Bank Dutch Branch geregistreerd bij DNB en staat zij onder toezicht van de AFM en DNB. | flatexDEGIRO Bank AG is een door de Duitse financiële toezichthouder erkende Duitse bank en is geregistreerd bij de Duitse Kamer van Koophandel onder nummer HRB 105687.

Logo

Actievoorwaarden €100 transactietegoed actie

Indien je voor 1 juli 2024 jouw DEGIRO rekening activeert, dan vergoeden wij €100 transactietegoed aan je. De volgende voorwaarden zijn van toepassing voor een geldige deelname aan deze actie:

 • De actieperiode geldt t/m 30 juni 2024.
 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe klanten die een rekening hebben geactiveerd €100 transactietegoed toegekend.
 • Het €100 transactietegoed is geldig op gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten in de periode t/m 31 juli 2024.
 • Kosten voor valuta afhandeling (AutoFX en handmatige valutaconversie) worden niet vergoed in deze promotie.
 • De door jou gemaakte transactiekosten en externe handlingkosten (tot een maximum van €100,-) worden begin augustus 2024 teruggestort op jouw DEGIRO rekening.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening.
 • Zodra je de Cliënt Overeenkomst hebt ondertekend, wordt je account geactiveerd en begint de actieperiode.
 • Om het transactietegoed van €100 te gebruiken moet de nieuwe klant eerst een storting doen (minimaal €0,01).
 • Nieuwe klanten die hun registratie zijn begonnen vóór de actieperiode, maar hun DEGIRO account activeren tijdens de actieperiode, komen ook in aanmerking voor deze actie.
 • Indien er al een account bestaat op het adres van de nieuwe klant, dan is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.
 • Het transactietegoed is niet geldig op hefboomproducten en warrants.
 • Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze actie.

Aanvaarding actievoorwaarden

Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DEGIRO mag de actie op elk moment voor de genoemde vervaldatum beëindigen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DEGIRO via de site.

Deelname

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 juni 2024 een rekening heeft geactiveerd bij DEGIRO.

icon_close